Barclays vahvistaa uuden työvähennysaallon 460 roolilla

Barclays

Horoskooppi Huomenna

Barclays -pankin sivuliike

Suurin osa leikkauksista koskee West Midlandsia - suurimmat vaikutukset Birminghamissa ja Coventryssä(Kuva: PA)



Yksi Ison -Britannian suurimmista pankeista on ilmoittanut aikovansa luopua kymmenistä työpaikoista valtavien rakenneuudistussuunnitelmien puitteissa.



Lainanantaja Barclays sanoi tänään, että se on vaarantanut 460 roolia - joista vähintään 54 irtisanotaan.



Se sanoi, että noin 400 työpaikkaa siirretään toimipisteisiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta työntekijät, jotka eivät voi liikkua, voivat myös joutua menettämään työpaikkoja.

Suurin osa leikkauksista koskee West Midlandsia - todennäköisimmin tämä vaikuttaa Coventry Westwood Parkin ja Birmingham Snowhillin henkilökuntaan.

Barclays sanoi tekemällä muutokset, että se toivoo voivansa yhdistää joukkueet, jotka ovat saattaneet olla aiemmin erilaisia.



Se sanoi, että sulautuminen mahdollistaa myös paremmat pankkien sisäiset urapolut ja paremmat mahdollisuudet siirtyä sisäisesti.

'Palvellakseen parhaiten asiakkaitamme ja asiakkaitamme, Barclays siirtää tiimejä lähemmäs toisiaan Yhdistyneen kuningaskunnan ydinlaitoksillamme Glasgow'ssa, Suur -Manchesterissa ja Northamptonissa. mihin investoimme uusille kampuksille ja toimistotiloihin ', Barclaysin tiedottaja kertoi NEWSAM Money -lehdelle.



Tänään olemme ilmoittaneet, että monet toiminnot ja teknologiaroolit siirtyvät Yhdistyneen kuningaskunnan alueelle. Emme vähennä työpaikkojen määrää kokonaisuudessaan muutamaa päällekkäisyyttä lukuun ottamatta, ja pysymme merkittävänä työnantajana sekä Coventryssä että Birminghamissa.

paul sinha laihtuminen

Union Unite sanoi kuitenkin pelkäävänsä, että ainakin 350 työntekijää voi menettää työpaikkansa suurten muutosten vuoksi.

Se sanoi Midlandin lisäksi, että uusien työpaikkojen menetykset vaikuttavat Canary Wharfiin ja Fleetiin sekä pienempiin riskiryhmiin Liverpoolissa, Northamptonissa, Cardiffissa, Belfastissa, Poolessa, Leedsissä, Stockton on Teesissa, Petersfieldissä ja Manchesterissa.

Arvioiden mukaan noin 100 työpaikkaa luodaan muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, nimittäin Northamptoniin, Manchesteriin ja Glasgowhin.

Uninin kansallinen virkamies Dominic Hook sanoi: ”Tämä henkilöstön vähentämisohjelma on erittäin hälyttävä Barclaysin työvoimalle. Unite on hyvin selvä, että päätös lopettaa noin 460 työpaikkaa johtaa lukuisiin pakollisiin irtisanomisiin, mikä vaikuttaa merkittävästi Barclaysin asiakaspalveluun.

liverpool fc:n paraatireitti 2019

Hook kuvaili muutosta vielä hälyttävämmäksi, kun Coventry-pohjaisen petosoperaatioryhmän viime vuonna tehty 170 leikkausta.

Unite keskustelee Barclaysin kanssa tulevasta sivustostrategiasta saadakseen elintärkeää selvyyttä ja työturvallisuutta työntekijöille. Ammattiliitto on haastanut pankin palvelujen laatutasosta näiden muutosten seurauksena menetetyn tiedon ja kokeneen henkilöstön vuoksi.

'' Ammattiliitto jatkaa yhteistyötä Barclaysin kanssa keskustellakseen työntekijöiden uudelleensijoittamisesta ja heidän sijoittamisestaan ​​tukivaihtoehtoihin keskittyen erityisesti koulutusmahdollisuuksiin. ''

Barclays -liiketoiminta -alueet, joihin työpaikkojen menetykset vaikuttavat, ovat seuraavat: Rahoitusapu ja liiketoiminnan takaisinperintä, Tilin avaaminen, Tappaminen ja haavoittuvuus, Asiakastietojen todentaminen, Tilin vaihto, Huolto ja sulkeminen, Tietoihin perustuvat toiminnot, Skannaus ja liittäminen, Tukkukauppa, KYC , Toteutus, Rahoitusrikokset, Poliittisesti alttiit henkilöt, Huijaukset, Haasteet, Ops -valmius, Suunnittelu, Kollegan sitoutuminen, BX -jaetut palvelut, Kortit ja maksutekniikka (Fraud Tech) Markkinoiden jälkeiset operaatiot, BI Tech, Hankinnat ja Turvatoimisto.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: