Barclays -verkkopankkitoiminta kaatui - asiakkaat eivät pystyneet katsomaan ja käsittelemään maksuja

Barclays

Horoskooppi Huomenna

Barclays Bankin kotisivu näkyy tietokoneen näytöllä

(Kuva: Getty)



Barclays -asiakkaat eivät ole pystyneet suorittamaan maksuja tai tarkistamaan saldojaan verkkopankkikatkoksen vuoksi.



Pankki sanoi, että 'pieni osa' asiakkaista on kärsinyt teknisestä virheestä - lainanantajan mobiilisovellus ja verkkopalvelut ovat edelleen poissa maanantaina keskipäivällä.



Twitterin käyttäjät alkoivat raportoida ongelmista noin kello 9.50 sanoen, että he eivät pystyneet käyttämään tilejään.

'Barclays -verkkopankkisi on suljettu palkkapäivänä. Mitä ihmettä tapahtuu. Ei voi kutsua sinua, koska linjat eivät toimi. Järkyttävä palvelu ', yksi käyttäjä kirjoitti verkossa.

Toinen sanoi: 'Hei Barclays, verkkopankkisi on ollut poissa viimeisten 24 tunnin aikana .. yrittäen maksaa erääntyneitä laskuja.'



Samaan aikaan Down Detector - joka kokoaa tiedot suurista sähkökatkoista - sanoi, että oli ilmoituksia sähkökatkoksesta noin klo 9.44.

Barclays sanoi: ”Pienellä osalla asiakkaistamme on ongelmia kirjautumisessa verkkopankkiin ja maksujen suorittamisessa verkkopankissa ja Barclays -sovelluksessa.



Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

'Pahoittelemme tätä ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.'

Pankki sanoi, että se pyrkii korjaamaan ongelmat, ja on neuvonut asiakkaita yrittämään uudelleen, jos heillä on vaikeuksia päästä tileilleen.

Asiakkaat voivat myös käyttää sovellusta, ottaa yhteyttä Barclaysiin sen automaattisten puhelinpankkipalvelujen kautta tai puhua pankille puhelimitse.

Siinä sanottiin, että asiakkaiden ei pitäisi toistaa maksuja, joita ei ole suoritettu, koska tämä voi johtaa useisiin tapahtumiin, kun palvelu jatkuu.

Pankki neuvoi asiakkaita odottamaan vähintään neljä tuntia, ennen kuin he yrittävät uudelleen.

Katso Myös: