BBC Wanted Down Under -perhe arvottaa kotinsa rahoittaakseen maastamuuttounelmaa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Paul ja Christine McDonald ryhtyvät rajuihin toimiin tehdäkseen perheensä australialaisesta unelmasta totta(Kuva: North News & Pictures Ltd northnews.co.uk)



oxfordin sirkuksen metroaseman tapaus

Hermostunut perhe, joka esiintyi BBC: n Wanted Down Under -sarjassa, on niin epätoivoinen toteuttamaan ulkomaisen unelmansa, että he arvovat kotiaan Isossa -Britanniassa.



Christine ja Paul McDonald, molemmat 42 -vuotiaat, ja heidän kaksi poikaansa esiintyivät ohjelmassa kolme vuotta sitten, mikä antoi briteille innokkaita siirtymään aidon maun australialaisesta elämästä.



Sittemmin Sunderlandin pariskunta on yrittänyt järjestää suuren muuton toivoen, että se antaa pojalleen paremman tulevaisuuden.

Ja nyt, kun viisumit ovat vihdoin paikoillaan, perheen täytyy myydä 170 000 punnan neljän makuuhuoneen koti.

He toivat talon markkinoille maaliskuussa, mutta Covid-19-iskun jälkeen ei ollut mahdollisuutta löytää kiinnostuneita ostajia.



Niinpä he päättivät arvostaa kotinsa - liput vain 2,50 puntaa.

Olemme todella hermostuneita. Olemme onnistuneet myymään 27 000 itse, mutta meidän on myytävä 100 000 lippua, Christine sanoi.



McDonald -perhe esiintyi BBC: n TV -ohjelmassa Wanted Down Under (Kuva: )

Hän selitti lahjoittavansa viisi prosenttia Bradley Lowery -säätiölle, joka tukee perheiden varainhankintaa hoitoon, jota ei ole saatavilla NHS: ssä.

Viisumien saaminen kesti kauan, koska sinun on haettava alueelle, jossa he tarvitsevat erityisiä taitojasi, sanoi Christine, NHS: n terapeutti, joka on erikoistunut mielenterveysongelmista kärsivien nuorten hoitoon.

Kaikki on tehty pistejärjestelmällä, ja olemme vihdoin saaneet viisumin Adelaideen muuttamista varten - mutta vain jos voimme myydä talon.

Pariskunta on työskennellyt todella kovasti Covid 19 -pandemian aikana Paulin kanssa, joka on työskennellyt ambulanssityöntekijänä NHS: n etulinjassa ja sairastuu myös virukseen.

Paul ja Christine McDonald arvovat perhekotiaan Sunderlandissa hintaan 2,50 puntaa (Kuva: North News & Pictures Ltd northnews.co.uk)

Hän on edelleen todella vaikeuksissa, siitä on kymmenen päivää, Chris sanoi.

Se iski häntä todella voimakkaasti. Hän kamppailee kävelemään portaita ylös ja on todella hyvässä kunnossa ja normaalisti.

He lisäsivät toiveistaan ​​saada uusi elämä: Olemme odottaneet niin kauan, nyt luulet, ettei sitä koskaan tapahdu. Se on ollut unelmamme yli kolme vuotta.

Kun luovutamme talon avaimet, silloin se tuntuu todelliselta.

Se on palapelin viimeinen pala.

Kansainväliset rajat eivät ole tällä hetkellä auki, mutta voimme hakea pidennystä, jos työtäsi tarvitaan. Pojat ovat niin innoissaan, että he haluavat mennä nyt.

Chris ja hänen miehensä Paul haluavat mennä Australiaan, koska he uskovat, että se tulee olemaan parempi elämä heidän pojilleen, 16-vuotiaille Luke ja Evan, 13.

Rakastimme vain elämäntapaa, kun olimme siellä, ja tiesimme, että se oli oikea paikka meille, hän sanoi.

Tämä on ollut haaveemme niin pitkään ja haluamme todella toteuttaa sen.

Lippuja arvontaan voi ostaa osoitteesta https://raffall.com/ChrisandPaul78

Perhe sanoi, että jos arvonta ei saavuta tavoitettaan, arvonta jatkuu ja voittaja saa 75 prosenttia kerätystä rahasta.

Katso Myös: