BBC lähettää 'toimeenpanijoita' 260 000 eläkeläisen kotiin, joilla on TV -lisenssimaksu

Tv -Lisensointi

Horoskooppi Huomenna

BBC on ohjeistanut Capitan, yrityksen, joka valvoo lisenssimaksua, tekemään asiakaspalveluvierailuja eläkeläisten koteihin syksystä lähtien.

BBC on kehottanut Capita -yritystä, joka valvoo lisenssimaksua, tekemään asiakaspalveluvierailuja eläkeläisten koteihin syksystä lähtien(Kuva: Getty Images)



martin lewisin kiinteäkorkoiset joukkovelkakirjat

BBC lähettää lisenssimaksujen valvontaviranomaiset 260 000 eläkeläisen kotiin, vuosi sen jälkeen, kun se peruutti heidän ilmaisen pääsynsä hallituksen rahoituksen vuoksi.



Pandemian aikana käyttöön otettu lisenssimaksuamnestia päättyy 31. heinäkuuta, ja yli 75-vuotiaita, jotka eivät vielä ole järjestäneet maksua, pyydetään maksamaan tai nostamaan syytteitä.



BBC on kehottanut Capitaa, yritystä, joka valvoo lisenssimaksun maksamista, tekemään asiakaspalveluvierailuja eläkeläisten koteihin elokuussa.

Yhtiö kirjoittaa tulevina viikkoina 260 000 maksamattomalle asiakkaalle varoittaakseen, että voimassa olevan TV -lisenssin pitäminen on laillinen vaatimus.

BBC: n tiedottaja sanoi: Syksystä alkaen, covid -rajoitusten mukaisesti, asiakkaat, jotka eivät ole tehneet järjestelyjä, voivat saada asiakaspalveluvierailun erikoiskoulutetulta tukitiimiltä, ​​joka auttaa heitä saamaan oikean lisenssin.



Suunnittelemme nyt tapaa järjestää asiakaspalveluvierailuja ja tarkastelemme erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Kotitalouksien on vain laillisesti maksettava lisenssistä katsella televisiota tai BBC iPlayeria

Kotitalouksien on vain laillisesti maksettava lisenssistä katsella televisiota tai BBC iPlayeria (Kuva: Getty)



matthew garber mary poppins
BBC kirjoittaa 260 000 asiakkaalle tulevina viikkoina varoittaakseen, että voimassa olevan TV -lisenssin saaminen on laillinen vaatimus

BBC kirjoittaa 260 000 asiakkaalle tulevina viikkoina varoittaakseen, että voimassa olevan TV -lisenssin saaminen on laillinen vaatimus (Kuva: Getty)

Yleisen käytännön mukaisesti kaikkien, jotka katsovat tai nauhoittavat TV -ohjelmia millä tahansa kanavalla tai lataavat tai katsovat BBC -ohjelmia iPlayerilla, on oltava voimassa olevan TV -lisenssin piirissä, julkilausuma lisäsi.

TV -lisensointisivusto varoittaa, että syytteeseenpano on viimeinen keino, mutta on erittäin todennäköistä, että sinua syytetään, jos jatkat televisiolähetysten tai iPlayerin katsomista ilman lisenssiä.

Silver Voices -kampanjaryhmän johtaja Dennis Reed kehotti hallitusta puuttumaan asiaan.

BBC kutsuu näitä vierailuja tekeviä ihmisiä 'asiakastuen virkailijoiksi', mutta heidän tehtävänsä on valvoa maksua. He kysyvät ihmisiltä, ​​miksi heillä ei ole lisenssiä, hän sanoi.

On selvää, että BBC ei aio tehdä mitään muuta kuin valvoa lisenssimaksua. Nyt on hallituksen aika toimia. Olen varma, että he eivät halua nähdä 80- ja 90 -vuotiaita eläkeläisiä, jotka ovat maksaneet veroja koko elämänsä ajan, sakoten jopa 1000 puntaa ja vankeuteen.

phil collinsin vaimo

Asiakkaiden, jotka saavat eläkehyvitystä, ei tarvitse maksaa 159 puntaa vuodessa.

Noin miljoonan yli 75-vuotiaan uskotaan menettävän eläkelainan-katso, voitko hakea sen täältä.

Kuinka paljon TV -lisenssi maksaa?

Televisiolupamaksut nousivat 1. huhtikuuta ja nostivat kustannukset 159 puntaan vuodessa tai 13,25 puntaan kuukaudessa.

Ne, jotka jo maksavat osissa, maksavat edelleen edellisen 157,50 £: n maksun, kunnes lisenssi uusitaan.

Vuosittaisen mustavalkoisen lisenssin hinta on 53,50 puntaa.

nyrkkeily tänään suorana lähetyksenä

Miljoonien kotitalouksien ei kuitenkaan tarvitse joutua maksamaan maksua.

Kuka voi paeta TV -lisenssimaksua?

TV -lisenssit ovat nousseet 9% vuodesta 2015

TV -lisenssit ovat nousseet 9% vuodesta 2015 (Kuva: Getty)

Kotitalouksien on vain laillisesti maksettava lisenssistä katsella televisiota tai BBC iPlayeria.

Tämä tarkoittaa, että jos katsot vain esitallennettuja ohjelmia tilauspalvelujen, kuten ITV Hubin tai Netflixin, kautta, sinun ei tarvitse ostaa lisenssiä.

Eläkeläiset voivat myös välttää sen. Tämä johtuu eläkehyvityksistä, jotka antavat sinulle pääsyn ilmaiseen TV -lisenssiin.

Harrahaves Lansdownin kuluttaja -analyytikko Sarah Coles selittää: 'Jos olet yli 75 -vuotias ja naimaton, voit saada kelpoisuusvaatimuksen, jos tulosi ovat alle 177,10 puntaa viikossa. Jos olet pariskunnassa, saatat saada kelpoisuuden, jos tulosi ovat alle 270,30 puntaa viikossa. Kaikki säästöt otetaan huomioon, ja jos olette pariskunnassa, molempien on täytynyt saavuttaa valtion eläkeikä. ''

Kuka tahansa voi käyttää ilmaista nettiä Eläkkeiden luottolaskin tarkistaa tukikelpoisuuden ja arvioida, mitä he voivat saada.

pariskunta tapettiin Jamaikalla

Jos olet sokea tai sinulla on vakava näkövamma, voit myös saada 50% alennuksen lisenssistäsi.

Ne, joilla on tyhjiä kiinteistöjä, voivat myös välttää maksun. Television omistaminen ei automaattisesti velvoita sinua maksamaan. Jos et käytä televisiota, sinun ei tarvitse maksaa suoran television lähetyksestä.

Tarvitset kuitenkin lisenssin, jos katsot televisiota antennin, kuten Sky-, Virgin TV- tai Freeview -antennin kautta - nämä kaikki muodostavat suoran television.

Joissakin olosuhteissa opiskelijoiden ei myöskään tarvitse maksaa maksua.

TV -lisensoinnin mukaan vanhempasi voivat kattaa sinut & apos; lisenssi, jos & nbsp; & nbsp; (vanhempiesi osoite) kuuluu TV-lisenssin piiriin ja käytät vain television vastaanottavia laitteita, jotka saavat virtansa omista sisäisistä paristoistaan-eli niitä ei ole kytketty verkkovirtaan.

Sääntö tarkoittaa, että jos vanhemmillasi on TV -lisenssi, voit katsella televisiota suorana tai käyttää BBC iPlayeria yliopiston tabletilta, älypuhelimelta tai kannettavalta tietokoneelta.

Jos asut hoivakodissa tai suojaisassa asunnossa ja katsot televisiota omassa huoneessasi tai asunnossasi, saatat saada sen sijaan ARC -asunto -TV -lisenssin.

Tämä maksaa 7,50 puntaa per huone, huoneisto tai bungalow. Sekä sinun että majoituksesi on täytettävä vaatimukset.

Katso Myös: