Bear Grylls kärsii hengenvaarallisesta allergisesta reaktiosta mehiläisten pistoon kuvaamisen aikana

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Lääkärit pelastivat Bear Gryllsin, kun mehiläisen pistos laukaisi hengenvaarallisen allergisen reaktion.



45-vuotias entinen SAS-kova mies on vallannut joitain maailman uuvuttavimmista alueista, mutta mehiläinen kaatoi hänet kuvaamisen aikana.



Bear, joka on allerginen mehiläisten pistoille, joutui anafylaktiseen sokkiin, joka voi osoittautua kohtalokkaaksi kuvatessaan uutta selviytymissarjaa Treasure Island.



Karhu yritti jatkaa työtä, mutta hänen rohkeutensa melkein maksoi hänelle hengen, kun hänen kasvonsa turpoavat ja hän menettää tajuntansa.

Lääkärit ryntäsivät auttamaan ja pelastivat tähden ruiskuttamalla hänelle EpiPen -kynän.

Bear Grylls kärsi allergisesta reaktiosta mehiläisen pistoon (Kuva: Born Survivor)



Lääkärien oli pelastettava Karhu hänen kasvojensa turvonnut (Kuva: Born Survivor)

Aarresaaren näyttelijät olivat järkyttyneitä nähdessään Karhun lyöneen ja kilpailija Mano Shanmuganathan, joka on aivokirurgi, puhui Päivän tähti .



Mano sanoi: 'Ironia siitä, että Bear -selviytymispistettä pistetään, sillä hänellä voi olla allerginen reaktio ja joka tarvitsee hoitoa EpiPen -kynällä, oli outo hetki. Se oli hullua! '

Bear tapasi aiemmin läheisesti mehiläisiä kuvatessaan Born Survivoria Bajalla, Kaliforniassa vuonna 2016.

Häntä pisti, kun hän yritti etsiä hunajaa, ja hänellä oli samanlainen, joskin lievempi reaktio.

Karhu on kärsinyt reaktiosta mehiläisen pistoon aiemmin (Kuva: Born Survivor)

Karhu kuvasi uutta selviytymissarjaa Treasure Island (Kuva: Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla. Tätä kuvaa voidaan käyttää vain Channel 4 -ohjelman julkistamiseen)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Born Survivor on nimetty uudelleen aarresaareksi, ja siinä on 12 kilpailijaa, jotka jäävät 35 päivän ajaksi, jolloin he kilpailevat voittaakseen 100 000 punnan palkinnon.

Rahat pudotetaan saarelle, ja heidän on joko työskenneltävä yhdessä löytääkseen palkinto tai menemään sen yksin toivoen saadakseen rahat itselleen.

Treasure Island with Bear Grylls alkaa syyskuussa Channel 4: llä.

Katso Myös: