Etujärjestelmä voi antaa sinulle 812 puntaa kertamaksun, jos sinulla on vaikeuksia laskujen kanssa

Edut

Horoskooppi Huomenna

Tämä on hallituksen tarjoama laina, ja se voi auttaa sinua maksamaan kotitaloustarvikkeita, vaatteita, vuokraa etukäteen, ylläpitoa, parannuksia tai kotisi turvallisuutta, matka-, hautauskuluja ja jopa lainoja, jotka on otettu edellä mainittuihin asioihin.

Se on hallituksen tarjoama laina, ja se voi auttaa sinua maksamaan taloustavarat, vaatteet ja vuokran etukäteen(Kuva: sekoita kuvia)



Kotitaloudet, jotka kamppailevat pysyäkseen välttämättömien maksujen, vuokran, kotitalouden hätätilanteiden tai jopa lähiliikenteen hintojen perässä, voisivat hakea vähän tunnettua budjetointilainaa, jonka avulla ne saadaan ratkaistua.



Rahat voivat auttaa välttämättömien laskujen ja jopa korjausten maksamisessa, ja ne on tarkoitettu estämään ihmisiä kääntymästä epätoivoisina rahanhaltijoiden tai laittomien lainahaiden puoleen.



Laina on samanlainen kuin universaaliluoton ennakkomaksu, ja sitä tarjotaan hakijoille korottomasti, ja rahat maksetaan takaisin kahden vuoden kuluessa.

Olet oikeutettu budjetointilainaan vain, jos olet saanut tiettyjä etuja kuusi kuukautta-kuten tulotukea, tuloperusteista työnhakijalisää, tuloihin liittyvää työllisyys- ja tukilisää ja eläkelainaa.

Jos sinut on siirretty Universal Credit -eläkelainaan, kaikki sen lunastamiseen käytetty aika lasketaan mukaan kuuteen kuukauteen.



Et kuitenkaan voi saada budjetointilainaa, jos haet tällä hetkellä yleisluottoa (josta ennakkomaksut tulevat), olet lakossa tai olet jo velkaa yli 1 500 puntaa kriisilainoista ja budjetointilainoista.

mahdoton tositarina

Kuinka paljon voit saada

Perheet voivat saada jopa 812 puntaa olosuhteista riippuen

Perheet voivat saada jopa 812 puntaa olosuhteista riippuen (Kuva: Getty)



Pienin lainattava summa on 100 puntaa. Tämä nousee kuitenkin 348 puntaan, jos olet sinkku, 464 puntaan, jos sinulla on kumppani, ja 812 puntaan, jos sinä tai kumppanisi haet lapsilisää.

Kuinka paljon voit saada, riippuu siitä, voitko maksaa lainan takaisin, onko sinulla yli 1000 punnan säästöjä (2000 puntaa, jos sinä tai kumppanisi olet 63 -vuotias tai vanhempi) vai maksatko takaisin olemassa olevan budjetointilainan tai kriisilainan.

Kuinka se toimii?

Budjetointilaina on korotonta, joten maksat vain lainasi takaisin.

Takaisinmaksut otetaan automaattisesti etuuksista. Palautettavat määrät perustuvat siihen, kuinka paljon hyötyä saat ja mihin sinulla on varaa.

Laina on yleensä maksettava takaisin kahden vuoden (104 viikon) kuluessa.

Mitä se kattaa?

Budjetointilaina voi auttaa maksamaan:

billie piper chris evans
  • huonekalut tai taloustavarat (esimerkiksi pesukoneet tai muut ”kodinkoneet”)
  • vaatteita tai jalkineita
  • vuokrata etukäteen
  • muuttoon liittyvät kustannukset
  • kodin huolto, parannukset tai turvallisuus
  • matkakulut Yhdistyneessä kuningaskunnassa
  • kustannukset, jotka liittyvät uuden työn saamiseen
  • äitiyskustannukset
  • hautajaiskustannukset
  • osamaksulainojen takaisinmaksua
  • takaisin maksamaan lainat, jotka on otettu edellä mainituista eristä

Kuinka maksat sen takaisin?

Budjetointilaina on koroton, joten maksat takaisin vain sen, mitä lainaat kahden vuoden aikana.

Takaisinmaksut testataan varojen perusteella ja ne otetaan automaattisesti etuuksistasi.

Kun olet hakenut budjettilainaa, saat sähköpostin, tekstiviestin tai kirjeen, jossa kerrotaan, onko sinulle tarjottu lainaa. Tämä selittää, kuinka paljon viikoittaiset takaisinmaksusi ovat, jos hyväksyt lainan.

Laina on yleensä maksettava takaisin kahden vuoden (104 viikon) kuluessa. Jos et enää saa etuja, sinun on järjestettävä toinen tapa maksaa takaisin.

Jos otit budjetointilainan Covid -epidemian aikana, sinulle on tarjottu maksulomaa.

Tämä on nyt päättynyt ja maksut ovat palanneet normaaliksi.

Työ- ja eläkeministeriö (DWP) kirjoittaa ihmisille, jotka selittävät tämän - sekä takaisinmaksupäivämäärän.

Jos maksat yleensä pankkisiirtomaksun, pankkisiirtoluoton tai verkkopankin, ota yhteyttä pankkiisi ja aloita takaisinmaksu samaan tahtiin kuin ennen.

Kuinka hakea apua

Jos täytät yllä olevat ehdot, voit hakea verkossa tai postitse. Sinun on käytettävä paperilomaketta, jos haet jonkun toisen puolesta.

Vaihtoehtoisesti voit selvittää, miten voit hae verkossa, täällä .

Kun olet hakenut, saat kirjeen, jossa kerrotaan, onko sinulle tarjottu lainaa seitsemän päivän kuluessa, jos hait sähköpostitse tai tekstiviestillä, tai 21 päivää, jos haet postitse.

Jos se hyväksytään, sinun on allekirjoitettava ja palautettava sopimuskirje tai vastattava tarjoukseen. Rahat talletetaan pankkiisi, rakennusyhteisöösi tai luottotili -tilillesi 21 päivän kuluessa.

Katso Myös: