Hyödyt Street viisi vuotta myöhemmin: Missä ovat muut asukkaat Sienen traagisen kuoleman jälkeen?

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

On kulunut viisi vuotta siitä, kun James Turner Street teki pahamaineisen nimensä kiistanalaisessa todellisuusohjelmassa Benefits Street.



Channel 4 -sarja, joka julkaistiin vuonna 2014, nosti asukkaat kansalliseen valokeilaan ja teki epätodennäköisiä kuuluisuuksia White Dee ja Fungi.



Fly on the wall -dokumentti näytti toveruutta Winson Green kadulla, jossa monet hahmot ryhmittyvät yhteen taistellessaan etuja vastaan.



Viiden vuoden päästä, BirminghamLive vieraili James Turner Streetillä nähdäkseen, millainen tie on nyt.

James Clarke - joka tunnetaan myös nimellä sienet - on kuollut 50 -vuotiaana (Kuva: BPM Media)

White Dee oli yksi näyttelyn merkittävimmistä tähdistä (Kuva: Kanava 4)



Eräs asukas, nainen, joka ei halunnut nimeään, sanoi, että James Turner Street oli menettänyt sydämensä ja sielunsa.

Hän sanoi: 'Olen asunut täällä yli 10 vuotta. Tiellä on aina ollut maine, mutta kadulla elää vuosien varrella todellisia hahmoja, mutta monet heistä ovat lähteneet.



- Dee Kellyn kaltaiset ihmiset olivat mahtavia kadulle, koska he pitivät silmällä täällä asuvia ihmisiä.

'Sinulla olisi aina ihmisiä, jotka koputtavat oveen, tulevat kupin teetä ja huutavat toisilleen kadulla.

- Mutta Dee ja monet muut hyvät ihmiset ovat lähteneet, ja luulen, että katu on nyt vastaanottanut sydämensä ja sielunsa. Ihmiset yleensä pitävät itsensä itsellään. '

Valkoinen Dee

White Dee esiintyi Jeremy Kylessa helmikuussa (Kuva: ITV)

Hän puhui elämästään Benefits Streetin jälkeen samassa jaksossa kuin Danniella Westbrook (Kuva: ITV)

Deidre Kelly, 47, tunnetaan myös nimellä Valkoinen Dee , ilmestyi äskettäin The Jeremy Kyle Show'ssa äskettäin paljastaakseen, kuinka maine ei tehnyt hänestä rikkaaksi.

Chat -juontaja toivotti Deen tervetulleeksi julkkiserikoisuudessa viime kuussa Danniella Westbrookin rinnalla .

Entinen James Turner Streetin asukas ilmestyi Celebrity Big Brotherissa, jossa kerrottiin, että hänelle oli maksettu 100 000 puntaa suorittamisestaan, mutta hän sanoi, että 'se ei ollut edes puolet siitä'.

Hän nautti myös muusta televisiotyöstä sekä sanoma- ja aikakauslehtitarjouksista, ennen kuin muutti pois kadulta, mikä on hänen mukaansa yksi hänen suurimmista katumuksistaan.

Mutta 46-vuotias mies, joka on toipumassa suuresta kohdunpoistoleikkauksesta, sanoi kärsineensä myös julmasta uistelusta julmista rodullisista hyväksikäyttäjistä.

Dee

Valkoinen Dee sanoi, että raportoitu 100 000 puntaa, joka hänelle maksettiin Celebrity Big Brotherista, ei ollut edes 'puolet siitä'

Edut Street ja Celebrity Big Brother -televisiotähti White Dee (Deirdre Kelly) tapaavat faneja esiintyessään Walkabout -baarissa, Hanley, Stoke.

Dee jatkoi julkkis esiintymisiä ja aikakauslehtiä, mutta sanoo, että maine ei ole tehnyt hänestä rikkaaksi (Kuva: Exclusivepix)

White Dee kertoi Jeremylle yön pahamaineisuudesta: 'Se oli seuraavana päivänä se osui. Ilmeisesti ohjelma oli ilmestynyt, sanomalehdet olivat ilmestyneet ja sitten väärinkäyttö alkoi. '

Hän lisäsi: 'En ole koskaan kokenut rodullista hyväksikäyttöä elämässäni ennen kuin [esitys alkoi].

'' Ja jotkut minua ja joitakin lapsiani värinsä vuoksi kohdistetuista uhkauksista olivat inhottavia. ''

Hän sanoi pitävänsä edelleen yhteyttä joihinkin tiellä oleviin ystäviin.

Mutta hän ei enää näe niitä, jotka esitettiin osumassa Channel 4 -ohjelmassa, joka esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014 - kuten Musta Dee ja Sienet ja 50p mies .

Musta Dee

Black Dee tuomittiin seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen (Kuva: PA)

Samora Roberts AKA Black Dee, 34, tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankilaan tammikuussa 2016, koska hänellä oli hallussaan eläviä ampumatarvikkeita ja crack -kokaiinia.

Hänet pidätettiin alun perin kesäkuussa 2013, kun 38-kaliiperiset Smith- ja Wesson-patruunat löydettiin poliisiretkien aikana.

Luodit piilotettiin kengään hänen kotinsa pyykkikorin sisällä.

Samora oli yksi ensimmäisistä Benefits Streetin asukkaista, jotka osuivat Channel 4: n tuottajiin paikallisten hyväksikäytöstä.

Myöhemmin hän tapasi julkisesti entisen ystävänsä White Deen kanssa ja väitti olevansa ”myyty”, koska hän esiintyi CBB: llä.

Smoggy eli 50p mies

Smoginen

Smoginen (Kuva: Birmingham Mail)

Ovelta ovelle -myyjä Smoggy, oikea nimi Stephen Smith, tunnettiin kiitettävästi nimellä '50p Man', kun se oli myynyt edullisia kotitaloushyödykkeitä Benefits Streetin asukkaille.

Hänen yrittäjähenkensä kiinnitti miljonääri Charlie Mullinsin huomion, joka tarjosi hänelle 10 000 punnan sopimuksen 50p: n alennusmyymälän avaamisesta kilpailevalle Poundlandille.

Valitettavasti ne katosivat ja liikeyritystä ei tapahtunut.

Mullins väitti, että Smoggystä olisi voinut tulla miljonääri, ja syytti sopimuksesta 'huonoja neuvoja ympärillään olevilta ihmisiltä'.

Sienet

Sienet kuolivat 50 -vuotiaana 1. heinäkuuta 2019

Maanantaina 1. heinäkuuta kerrottiin, että Fungi, oikea nimi James Clarke, oli kuollut sydänkohtaukseen 50 -vuotiaana, ilmeisesti laukaistuna huumeiden yliannostuksesta.

Poliisi ja ambulanssi kutsuttiin paikalle noin kello 2.45, mutta he eivät pystyneet elvyttämään häntä.

Kuolinsyytä ei tiedetä, mutta poliisi ei pidä sitä epäilyttävänä.

James oli asunut viimeisten kuukausien aikana Birminghamissa toipuvassa huumeriippuvaisessa talossa ja pudottanut jopa viisi litraa siideriä päivässä. Aurinko raportteja.

Hän oli taistellut alkoholia ja crack -kokaiiniriippuvuutta vastaan ​​vuosia.

TV -tähden ystävä kertoi, kuinka Fungi oli pudottanut viisi litraa siideriä päivässä viimeisten kuukausien aikana.

James Clarke - joka tunnetaan lempinimellä Fungi - oli puhdistunut huumeista, kuvassa huhtikuussa 2016 (Kuva: BPM Media)

'Hän asui kestävässä hostellissa, jossa oli kymmenen huonetta, joissa kummassakin oli kaveri', kaveri kertoi sanomalehdelle.

Vaikka White Dee ja muut tähdet nauttivat mainetta Benefits Streetin jälkeen, Fungi kertoi, kuinka hän oli elänyt karkeasti Moseleyssä.

Fungi, joka ei kyennyt lukemaan tai kirjoittamaan, väitti kerran, että hän oli se, joka keksi hittisarjan otsikon.

Ash Chowhan, joka toimii Fungi -kiinteistön isännöitsijänä kahden viime vuoden aikana, kuvaili häntä 'mahtavaksi kaveriksi'.

jacqueline jossa husband cheat

Hän sanoi: 'Se on erittäin surullinen uutinen, koska Fungi oli erittäin hyvä vuokralainen. Hän oli vain mukava kaveri, on vain surullista nähdä hänen menevän näin.

- Joka kerta kun menin ohi, keskustelin hänen kanssaan, hän oli hieno kaveri. Hän oli ennen iso myyjä. Tarjoaisimme hänelle tukea majoituksessa. ''

Lee Nutley

Lee Nutley kuoli valitettavasti vuonna 2016 (Kuva: Kanava 4)

Lee Nutley, joka esiintyi myös Channel 4 -sarjassa, löydettiin valitettavasti kuolleena lokakuussa 2016.

Todellissäännöksen ruumiin löysi ambulanssimies Stocktonin kodista, jossa ohjelman toinen sarja kuvattiin.

40 -vuotias Lee oli yksi kuudesta asukkaasta, joita seurasi kameramiehistö näytöksen aikana, joka ilmestyi näytöille toukokuussa 2015.

Hän kärsi viime vuosina useista terveysongelmista, mukaan lukien epilepsia ja heroiiniriippuvuus, mutta hänen uskottiin yrittäneen saada elämänsä takaisin yhteen.

Tunnetusta James Turner Streetistä tuli Channel 4 -dokumenttisarjan epätodennäköinen asetus (Kuva: Birmingham Mail)

Poliisi laskeutui James Turner Streetille viime viikolla kolmeksi päiväksi torjumaan perhojen kaatamista, verottomien ajoneuvojen ongelmia, kaksinkertaista pysäköintiä ja huonoja vuokranantajia.

Poliisi twiittasi operaatiosta kuvia, joissa oli nähtävissä ajoneuvoja, jotka hinautettiin autojen taakse.

Razia Bibi on asunut James Turner Streetillä viimeiset viisi kuukautta. Rouva Bibi työskentelee paikallisessa koulussa.

47-vuotias kertoi BirminghamLive: 'En tiennyt paljoa James Turner Streetistä saapuessani. Tiedän, että ihmiset puhuvat sen maineesta, mutta en pidä sitä liian pahana ja tulen toimeen naapureideni kanssa.

Kadun tunnetuksi tekemisestä on kulunut viisi vuotta (Kuva: Birmingham Mail)

- Poliisi tuli kadulle viime viikolla ja hinautti autoja, joita ei verotettu. Tiellä on paljon roskaa ja perhokaatoa. Se tarvitsee hyvän puhdistuksen. '

Toinen asukas oli 30-vuotias Nela Declistovac, joka muutti kadulle vuonna 2015.

Nela opiskelee taloustieteen maisteriksi ja työskentelee myös hoitokodissa.

Hän sanoi: 'Tiesin maineen saapuessani. Esitys yritti kuvata kadulla asuvia ihmisiä etuina, mutta monet kadulla työskentelevät ahkerasti. Opiskelen maisteriksi ja työskentelen myös hoitokodissa.

White Dee pyyhkii kyyneleen Celebrity Big Brotherilla, kun hän puhuu Benefits Streetistä

White Dee pyyhkii kyyneleen Celebrity Big Brotherilla, kun hän puhuu Benefits Streetistä (Kuva: Kanava 5)

Deidre Kelly

Deidre astuu CBB -taloon (Kuva: Karwai Tang/WireImage)

'Yritän pitää itseni. Se voi olla melko uhkaava katu. Poliisi oli paikalla viime viikolla.

'Verottomien ajoneuvojen ja laittoman kaksoispysäköinnin kanssa on ollut ongelmia. Katu on kuitenkin silmänräpäys.

- Kadulla on niin paljon roskaa, ja se on paratiisi perhokauttajille. Asiat, kuten sohvat ja jääkaapit, heitetään kadulle. Toivon vain, että jotain tehtäisiin sen puhdistamiseksi. '

Autoteollisuudessa työskentelevä Yousif, 35 -vuotias, sanoi: ”Näyttely esitti James Turnerin kaduna täynnä etuja hakevia ihmisiä.

- Kadulla asuu ilmeisesti etuuksia saavia ihmisiä, mutta kadulla asuu myös paljon ahkerasti työskenteleviä. Mielestäni se, miten TV -ohjelma esitti katua, oli epäoikeudenmukaista. ''

Benefits Street esitettiin ensimmäisen kerran 6. tammikuuta 2014 ja se kesti viisi jaksoa.

Onko sinulla tarina myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteessa webtv@trinityNEWSAM.com tai soita meille suoraan 0207 29 33033

Katso Myös: