Parhaat Black Friday 2018 -tarjoukset - ilmainen Netflix O2- ja 60 £ Nespresso -koneilla

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Musta perjantai on tunnettu tarjouksistaan ​​- mutta sinun on erotettava hyvä harhaanjohtamisesta(Kuva: Getty)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Black Friday -viikko on virallisesti täällä, mikä tarkoittaa, että kaupat ympäri maata ovat yhtäkkiä laskeneet hintojaan tarjotakseen halvimman hinnan.



Kannettavista tietokoneista älykkäisiin kodin laitteisiin ja Proseccon magnumiin olemme tutkineet tarjouksia jo viikkoja-ja monien alle 10%: n alennustarjousten lisäksi olemme huomanneet myös vakavasti kunnollisia alennuksia.

mies haastaa vaimonsa oikeuteen rumasta vauvasta

Joten olemme päättäneet pyöristää parhaimmat Black Friday -tarjouksemme alla, pelaamisesta halvoihin lentoihin.

Oletko huolissasi liian aikaisesta ostosta? Tuotemerkit kuten Currys Tarjoa takuu siitä, että niiden hinnat eivät laske enää nykyisen ja todellisen mustan perjantain välillä, ja jos näin on, voit saada rahat takaisin.



Samaan aikaan tykkää John Lewis ja AO.com sinulla on hintalupa, jos huomaat sen halvemmaksi muualla.

Parhaat Black Friday -tarjoukset

Kuusi kuukautta ilmaista Netflixiä O2: lla

Netflix (Kuva: Bloomberg)



Vaikka se ei välttämättä ole Black Friday -tarjous, O2 on juuri ilmoittanut suuren tarjouksen: että kun ostat minkä tahansa puhelimen 25 Gt+ tariffi, tai tabletti, dongle tai 12 kuukauden SIM -kortti a 15 Gt+ tariffi, saat kuuden kuukauden ilmaisen Netflix -tilauksen.

Sen jälkeen sinun on muistettava peruuttaa se, tai se maksaa sinulle 7,99 puntaa kuukaudessa.

Acer 11,6 tuuman kosketusnäyttö, 169,97 £ (oli 219,97 €)

Paras havaitsemamme kannettava tietokonekauppa

Kunnollisen 4 Gt: n RAM -muistin ansiosta tämän kannettavan tietokoneen tärkein myyntivaltti on se, että se muuttuu myös tabletiksi, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon kannettavan tietokoneen käyttäjille, jotka haluavat vain selata Internetiä, katsella asioita ja joskus kirjoittaa asiakirjoja.

Lisäksi se on myös kosketusnäyttö, mikä tarkoittaa, että se on pohjimmiltaan suuritehoinen tabletti, mutta siinä on näppäimistö, joka muuttaa sen kannettavaksi tarvittaessa. Kauppa on tehty Laptops Directiltä, ​​koska sama kannettava tietokone on edelleen hinnoiteltu Currys 209 puntaa ja 209,99 £ Argosissa juuri nyt.

1 Tt PS4 ja Fifa 19, 224,03 £ (oli 279,03 £ - säästät 55 £)

Tämä on erinomainen tarjous - mutta varo pakkausta

Tällä hetkellä myynnissä osoitteessa PELI ja Erittäin 299,99 £ - tämä on vakava alennus tavallisesta hintalappusta. Kuitenkin, koska tämä on osa Amazonin varastomyynti (saat tällä hetkellä 20% pois Varasto), pakkaus on hieman vaurioitunut.

Tuotetta kuvataan nimellä 'kuten uusi', ja se tulee alkuperäispakkaukseen, mutta se on vaurioitunut, joten älä mene käärimään sitä kenellekään, joka (jostain kummallisesta syystä) loukkaantuu tästä mahdollisuudesta.

Soita ovikellopaketti, 199 £

Tässä paketissa on paljon rahaa

Älykkään kodin fanaatikot käyttävät epäilemättä mustaa perjantaita kerätäkseen varastoon kaikki uudet tuotteet, joita he ovat himoilleet jonkin aikaa. Ja jos et ole jo mukana älykkäässä ovikellomiehistössä, nyt voi olla aika liittyä, kuten AO.com ovat käynnistäneet uskomattoman paketin turvallisuuden välttämättömyydestä.

Tavallisen Ring Doorbell -kellon lisäksi saat myös Ring Smart Spotlight -kameran, kaikki 199 £ yhteensä. Tarkemmin ajateltuna pelkkä ulkokamera on leikattu £ 149,99 Black Friday (oli 199,99 £), kun varsinainen ovikello on Currys nyt 89 €.

40% alennusta kaikista lennoista WOW Ilma

Lennot Lontoon Gatwickista lähtevät kahdesti päivässä Keflavikiin, Islantiin, ja niillä on päivittäiset yhteydet Yhdysvaltoihin ja Kanadaan päivittäin (Kuva: AFP)

Vaikka tämä tarjous julkaistaan ​​vasta 26. marraskuuta, kun kyse on lomien varaamisesta, mitä enemmän huomaat, sitä parempi, joten ajattelimme, että annamme sinulle varhain alennuksen.

Cyber ​​Mondayna WOW air tarjoaa 40% KAIKISTA lennoista 35 kohteeseen Euroopassa, Amerikassa ja Kanadassa, mikä tekee lentomatkasta Islantiin ja Yhdysvaltoihin entistä edullisempaa.

Käytä vain tarjouskoodia WOWCYBERMONDAY joka on voimassa tiettyinä päivinä paluumatkalle Lontoosta Gatwickistä Islantiin ja sen jälkeen, kun matkustat marraskuun 2018 ja 10. huhtikuuta 2019 välillä.

numeroiden 11 merkitys

Tarjous koskee varauksia, jotka on tehty 26. marraskuuta 00:01 (GMT) ja 28. marraskuuta 2018 välisenä aikana (23.59 GMT).

Amazon Fire TV Stick 4K Ultra HD, 34,99 £ (oli 49,99 £)

Uusi Fire Stick, jossa on 4K, on ​​jopa myynnissä

Uusimpaan Amazon Firestickiin (jossa on 4K -ominaisuudet) on laskettu hintaa tänä mustana perjantaina, jolloin voit yhdistää telkkarin muuhun älykkääseen kotiin. Sinulla on oltava Amazon Alexa (tai ainakin piste) saadaksesi sen toimimaan.

Jos sinulla ei vielä ole Echo Dot -pistettä, voit hankkia uuden 3. sukupolven pisteen nipussa Palotikku 59,98 € yhteensä.

Ilmainen Nintendo Switch tietyillä EE -puhelimilla

EE antaa lahjaksi ilmaiskierroksen (Kuva: Internet tuntematon)

Jos luulit, että sinun on valittava uuden puhelimen ja uuden pelikonsolin välillä tänä mustana perjantaina, osoittautuit vääräksi, sillä EE on julkaissut erittäin vaikuttavan ilmaistarjouksen.

Vaikka se toimii vain tietyissä puhelimissa, EE jakaa ilmainen Nintendo Switch konsolit (arvo 240 €) joidenkin kuukausipalkkaisten palkkojensa kanssa.

mitkä takeawayt ovat avoinna

Puhelimessa on tarjolla mm Huawei P20 Pro, Huawei Mate 20, Huawei P20 Lite, Nokia 3.1 ja Nokia 7.1.

Lue lisää

Parhaat Black Friday -tarjoukset vuodelle 2020
Parhaat tarjoukset Muoti Älypuhelimet Televisiot

Nespresso Inissia, 59,99 £ (oli 89,99 £)

Halvin Nespresso, mitä voimme löytää

Jos etsit halpaa kapselikahvinkeitintä tänä mustana perjantaina, löysimme tämän Nespresso -tarjouksen osoitteessa Curry.

Kanssa 30 € alennusta se on tavallinen 89,99 £: n hintalappu, kukaan muu ei ole vielä saanut alennusta, kun kaikki muut pääkadulla myyvät niitä edelleen 89,99 £ tai enemmän kuten Argus, Amazon ja Nespresso itse.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Katso Myös: