Parhaat halvat Android -matkapuhelimet vuodelle 2019 ja mistä ostaa niitä halvemmalla

Matkapuhelimet

Horoskooppi Huomenna

Kallis ei aina ole poikkeuksellista



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Toisin kuin muutama vuosi sitten, jolloin korkean teknologian puhelimien hinnat olivat yksinkertaisesti korkeita, tekniikasta on nyt tullut paljon edullisempaa, mikä tarkoittaa, että älypuhelinmarkkinat ovat täynnä arvokkaita malleja.



Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon voit saada rahoillesi näinä päivinä, ja monilla edullisemmilla vaihtoehdoilla on edelleen erittäin kohtuulliset tiedot hintalappulleen.

Joten jos iPhone on hieman hintaluokkasi ulkopuolella (tai et halua yskää suuria summia puhelimelle, josta et ole täysin vakuuttunut), olemme jäljittäneet edullisimmat matkapuhelintarjoukset Android -puhelimissa - ja niitä on jopa muutama alle 200 puntaa, jos haluat ostaa suoraan.

pubivisakierrosten ideoita

Lisäksi olemme tarkastelleet myös sitä, kuka tarjoaa parhaan palkkakuukaussopimuksen, ja saimme viisi vinkkiä siitä, kuinka maksaa vähemmän sopimuksestasi - aina joustavista hinnoitteluista käteispalautuksen käyttöön.



Alle 200 puntaa

Älypuhelintekniikka on edennyt harppauksin viime vuosina, ja monet uusimmat innovaatiot ovat alkaneet valua budjettipuhelimiin. Tässä on muutamia edullisimpia Android -malleja alle 200 puntaa.

Huawei P Smart

P Smart on tunnettu alhaisesta hinnasta ja erinomaisista tiedoista (Kuva: Carphone Warehouse)



Ensinnäkin, tässä vaihtoehdossa on hieno valkokangas, jossa ei ole ollenkaan kehystä, joten se näyttää yhtä hienolta kuin sen huippuluokan kilpailijat. Siinä on myös 3 Gt RAM -muistia ja 13 megapikselin kamera - vankat tiedot puhelimelle, jolla on tällainen hintalappu.

Joten ei ole yllättävää, että Huawei P Smart on ehkä yksi kuuluisimmista budjetti -älypuhelimista.

Hanki se 149,95 £: n SIM -kortilta ilmaiseksi Amazonilta.

Xiaomi Redmi Note 7

Kiinalaiset tekevät älypuhelimia erittäin halvalla

Mikään ei ole lähellä tätä korkean teknologian kiinalaista taikuutta Ison-Britannian budjettipuhelimarkkinoilla, jossa on lasinen muotoilu ja 48 megapikselin kamera.

Vaikka suuret näytöt liittyvät yleensä enemmän kalliimpiin puhelimiin, puhelimen vaikuttava koko päivän akunkesto on edullinen puhelinominaisuus, jota jotkut suurista tuotenimistä eivät vielä hallitse.

Hanki se 174,90 puntaa ilman SIM -korttia Amazonilta.

Honor 10 Lite

Riskialtista kuitenkin viimeaikaisten Android -muutosten vuoksi

Vaikka se on kiistatta muovinen, jotkut käyttäjät pitävät kestävästä puhelimesta, joka ei halkeile heti, kun se osuu keittiön lattiaan. Lisäksi sen muu muotoilu on paikallaan.

Niin kauan kuin olet hyvässä valaistuksessa, kamerat ovat myös melko kunnollisia, ja niissä on tappajanäyttö, kestävä akku ja mittava varastointi.

Hanki se Amazonilta hintaan 169,95 puntaa

Moto G7 Power

Kustannussäästöjä, mutta silti kiinteitä kultaominaisuuksia

Suurin vetovoima Moto G7 Powerissa on sen kiristävä akunkesto, joka mittaa 5000 mAh ja voi kestää jopa kolme päivää tarvittaessa.

Hyvin samanlainen kuin tavallinen G7 (jos nimi ei antanut sitä jo pois), on olemassa muutamia kustannusten leikkausmenetelmiä, kuten muovinen tausta ja vettä hylkivä pinnoite, sekä hieman pienempi näyttö. Mutta sitä paitsi saat vielä paljon rahaa.

Hanki se Amazonilta hintaan 179 puntaa

Moto E5

Tunnettu - ja hyvästä syystä

Toinen Moto -numero, tämä on hyvin erilainen kuin G7 siinä mielessä, että vaikka G7 pakkaa niin paljon kuin mahdollista budjettiluuriin, E5 on paljon yksinkertaisempi, mutta myös ehkä halvin älypuhelin, joka ei anna vihaat ongelmia muutaman päivän käytön jälkeen.

Vaikka siinä ei ole paljon hienoja ominaisuuksia, sen näyttö, kamera, sormenjälkitunnistin ja akun kesto ovat kaikki vaikuttavia, ja joillekin ihmisille se on suunnilleen niin paljon kuin tarvitset.

Hanki se Amazonilta 119,97 puntaa

Lue lisää

iPhone -vaihtoehdot
Samsung Galaxy S8 LG G6 Huawei P10 Parhaat halvat android -puhelimet

Parhaat Android -puhelintarjoukset parhaille Android -puhelimille

iPhone -puhelimet kohtaavat kovaa kilpailua Android -markkinoilta, mikä on parantanut vähitellen heidän tunnistetietojaan viime vuosina.

Jos sinulla on hieman enemmän rahaa käytettäväksi, olemme luetelleet joitakin parhaista Android -puhelimista juuri nyt.

Samsung Galaxy S10 Plus

Android -puhelimien creme de la creme. Hanki se 38 puntaa kuukaudessa 30 Gt: n datasta ja 149,99 puntaa etukäteen.

Huawei P30 Pro

Hinnat alkavat 43 puntaa kuukaudessa, 75 euron ennakkomaksuilla. Tai 899 £ SIM ilmaiseksi osoitteesta Mobiles.co.uk

Google Pixel 3 XL

O2: n avulla voit valita omat tariffisi, mukaan lukien pituus, datamäärä ja ennakkohinta. Hanki se O2: lta alkaen 31,28 puntaa kuukaudessa .

Lue lisää

Applen tarjoukset
MacBook Pro iPad MacBook air Parhaat Applen tammikuun myyntitarjoukset

5 vinkkiä sopimuksen hinnan alentamiseen

Sen lisäksi, että ostat puhelinsopimuksestasi paljon (olet kuitenkin jumissa sen kanssa kaksi kokonaista vuotta), tässä on viisi asiaa, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin vaihdat varmistaaksesi, että säästät mahdollisimman paljon rahaa matkapuhelimellasi .

1. Lue nykyinen laskusi

Mukaan uSwitch.com , Britit käyttävät vuosittain noin 885 miljoonaa puntaa tariffien ulkopuolisiin datamaksuihin, ja joka neljäs meistä ylittää tietomme säännöllisesti. Oletko yksi heistä?

Tarkista nykyinen laskusi ja datasi käyttö, niin näet, kuinka paljon sinulla on realistisesti oltava seuraavassa sopimuksessa.

2. Tarkista, oletko maksanut luurin

Useimmat meistä valitsevat 'ilmaisten' puhelimien mukana tulevat mobiilitarjoukset sen sijaan, että haettaisiin satoja puhelimia etukäteen.

Uuden puhelimen kustannusten jakaminen useiden kuukausien ajan on hyvä asia, mutta kun sopimus on päättynyt, jos et vaihda uuteen sopimukseen, maksat käytännössä edelleen luurista, jonka olet jo maksanut kokonaan. Matkaviestinverkosi ei alenna laskua automaattisesti, joten sinun on löydettävä uusi sopimus.

3. Harkitse vain SIM-korttia.

Jos olet maksanut puhelimesi pois tai olet onnekas saamaan kädet luuriin, yksinkertainen vastaus on vaihtaa vain SIM-korttiin. Et saa uutta kiiltävää puhelinta, mutta et myöskään käytä kahta vuotta sen maksamiseen. Kokeile suuria SIM-tarjouksia idmobile.co.uk , jonka nykyisiin tarjouksiin kuuluu:

  • 4 £ 250 megatavua dataa, rajoittamaton teksti ja 250 minuuttia.
  • 5 £ 1 Gt dataa, rajoittamaton teksti ja 250 minuuttia.
  • 7,50 £ 2 Gt dataa, rajoittamaton teksti ja 500 minuuttia.
  • 10 £ 4 Gt dataa, rajoittamaton teksti ja 500 minuuttia.

4. Hanki joustava tariffi

Joustavamman hinnan avulla voit maksaa puhelimesi erikseen tariffiisi. Kun olet lopettanut luurin maksamisen, kuukausimaksusi pienenevät, kun maksat vain lähetysajasta. Useat matkapuhelinoperaattorit tarjoavat tätä, kuten o2: n päivitys , Virgin Median Freestyle ja myös Skyn äskettäin lanseerattu mobiilipalvelu.

paras samsung puhelin 2020

5. Ansaitse cashbackia ostaessasi

Hanki rahat takaisin kulutuksellesi kirjautumalla kalkkisivustoon quidco tai Huippu cashback . Jos olet jo ostamassa puhelinta, voit myös ansaita siitä rahaa. Se on paljon helpompaa kuin luulet, eikä vaikuta ostokseesi millään tavalla.

Katso Myös: