Markkinoiden parhaat kaarevat televisiot - ja ovatko ne hypetyksen arvoisia?

Älytelevisiot

Horoskooppi Huomenna

Samsungin parhaiten kaarevat televisiot



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Näyttää siltä, ​​että juuri eilen näimme vuotaneet kuvat ensimmäisestä kaarevasta televisiosta, nyt lähes seitsemän vuotta myöhemmin se ei ole enää niin yleistä; ja siksi on harkittava muutamia asioita ennen sijoittamista.



Samsung ovat epäilemättä johtavia kaarevien televisioiden valmistuksessa ja ovat itse asiassa ainoa paikka, joka tekee niistä edelleen. Vaikka löydät uusia ja käytettyjä LG -vaihtoehtoja, nykyään löydät vain kaarevan Samsungin.

Kaareva televisio sammui muutamasta syystä, joista yksi oli silloin, kun ne olivat budjetin ylellisessä lopussa. Tärkein syy oli optimaalisen katselukokemuksen mitoitus. Mitä isompi televisio, sitä parempi käyräominaisuus.

Newcastle vastaan ​​Liverpool televisiossa

Jos olet edelleen epävarma, saat epäilemättä mukaansatempaavan kokemuksen, ja koska niitä on niin vähän, löydät todennäköisesti paljon isommalta näytöltä. Löysimme hyvän tarjouksen osoitteesta Argus ja Amazon .



Löydä alta joitakin parhaista tarjouksista, esillä olevia televisioita on saatavana eri kokoluokissa 49 - 65 tuumaa.

Markkinoiden parhaat kaarevat televisiot

1. Samsung 49 tuuman kaareva RU7300 HDR Smart 4K -televisio

Samsung 49 tuuman kaareva RU7300 HDR Smart 4K -televisio



kuvia harvinaisista 2 punnan kolikoista

Saumsung 7300 on yksi parhaista kaarevista vaihtoehdoista, ja siinä on tyylikäs kaareva näyttö ja True 4K -värit, jotka takaavat upean selkeyden mitä katsot.

Ohjaa kaikkia yhteensopivia laitteita mukana toimitetulla kaukosäätimellä. Sinulla on myös pääsy TV-sovelluksiin, kuten Apple TV, BT Sport, Netflix ja Amazon Prime.

UHD -prosessorin avulla voit olla varma, että katsot elokuvaa tai suosikkiohjelmasi, televisio sopeutuu antamaan sinulle parhaan 4K -kuvan.

Hinta: £ 427, Amazon - osta nyt täältä

emma stone nude suosikki

2. Samsung UE55TU8300KXXU 55 '' kaareva kristalli UHD 4K HDR Smart TV

Samsung UE55TU8300KXXU 55 '' kaareva kristalli UHD 4K HDR Smart TV


Uppoudu kaikkeen toimintaan, tässä 55 tuuman kaarevassa televisiossa on Crystal UHD -näyttö, joka antaa sinulle eläviä ja aitoja ääniä todella upean katselukokemuksen saavuttamiseksi.

Googlen, Amazon Alexan ja muiden ääniavustajien helpon käytön lisäksi on myös useita integroituja sovelluksia, kuten Disney+, Apple TV, NOW TV ja BT Sport.

Jos olet innokas pelaaja, pysy askeleen edellä kilpailijoita kuvan ja äänen kanssa, joka mukautuu pelisi mukana.

Hinta: 549 €, erittäin osta nyt täältä

tyttö hyppää ambulanssiin

Lue lisää

Parhaat tekniset laitteet
Älykkäät keittiötarvikkeet Parhaat Bluetooth -kuulokkeet Parhaat halvat tabletit Tekniikka kotiopetukseen

3. Samsung 65 tuuman UE65TU8300KXXU Smart -kaareva 4K UHD LED -TV

Samsung 65 tuuman UE65TU8300KXXU Smart -kaareva 4K UHD LED -TV

Nauti terävästä äänestä sisäänrakennetun Dolby Digital Plus -äänijärjestelmän avulla. Voit myös nauttia kirkkaasta kuvasta upealla laadulla HDR10+ ja 4K -ominaisuuksilla.

Uppoudu toimintaan käyttämällä kaikkia suosikkihahmojasi, kuten Now TV, Disney+, Netflix ja paljon muuta. Hyviä uutisia niille, jotka pitävät näytön peilistä, suosittu Miracast -sovellus on myös siellä kätevää näytön jakamista varten.

Hinta: 899 £, Argos - osta nyt täältä

222:n henkinen merkitys

Lue lisää

Parhaat puutarhakalusteet
Parhaat ruohonleikkurit alle 250 puntaa Parhaat puutarha -sohvasarjat Parhaat puutarhan aurinkotuolit Parhaat puutarhakalusteet

Jos etsit enemmän valikoimaa, tutustu muihin kierroksiin, mukaan lukien parhaat 4K -näytöt ja parhaat älytelevisiot lisätä kotiisi.

Etsitkö muita teknisiä laitteita, joita voit lisätä kotiin? Tarkista parhaat Google -yhteensopivat laitteet kannattaa sijoittaa 2020.

Katso Myös: