Parhaat derma -rullat kaikille ihotyypeille vuonna 2020

Tyyli

Horoskooppi Huomenna

Parhaat derma -rullat kasvoille ja vartalolle



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Vaikka se saattaa tuntua hieman tuskalliselta aloittelijoille, derma -rullan tai muun mikroneulaustyökalun käyttäminen on yksi harvoista kauneuskäytännöistä, joilla on pitkä luettelo eduista.



Derma -rulla on yleensä sauvan muotoinen instrumentti, jossa on satoja minineuloja kiinnitettynä rullapäähän. Se kuulostaa melko raa'alta, mutta kevyesti rullattuna kasvoille tai iholle se luo mikroskooppisia reikiä ihoon, mikä lisää kollageenin tuotantoa ja verenkiertoa.

Monet ihmiset tekevät sitä salongeissa osana hoitoa, mutta jos haluat kokeilla sitä itse, sinulla on paljon työkaluja, joilla pääset alkuun. Ne eivät ole yhtä raskaita kuin ammattilaisten käyttämät, mutta tekevät silti hyvää työtä - ihotautilääkärit suosittelevat aloittamista 0,25 mm: n neulalla, mikä tahansa yli 3 mm: n luokitus on vaarallista kotikäyttöön.

Tämän alan huippuosaajat tulevat Sveitsin klinikka ja Sdara saatavilla Amazon .



Käsitteletpä sitten venytysmerkkejä, aknen arpia tai auringon aiheuttamia vaurioita, olemme nyt pyöristäneet joitain parhaita vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita jokaisen ihon laadun vuoksi.

Parhaat derma -rullat kaikille ihotyypeille vuonna 2020

1. Ochilima 540 Titanium Microneedle Derma -rulla

Ochilima 540 Titanium Microneedle Derma -rulla



Tässä derma -telassa on vaikuttava 540 titaanineulaa 1 mm: n korkeudella, ja se on hyvä vaihtoehto niille, jotka kohtelevat tiettyjä iho -ongelmia, kuten arpia, venytysmerkkejä ja hyperpigmentaatiota.

Ergonomisen muodon ja luistamattoman rakenteen ansiosta voit pitää työkalua mukavasti ja säilyttää hyvän kulman rullaamaan eri ihoalueilla.

Hinta: 7,99 £, Amazon - osta nyt täältä

2. Sdara Derma -rulla

Sdara Derma -rulla

Sdara Derma Rollerilla on tuhansia positiivisia arvosteluja ja se on täydellinen paketti mikroneulauksen aloittelijalle.

Siellä on 540 titaanineulaa .25 mm, täydellinen, jos olet vasta aloittamassa. Se on optimaalinen neulan koko, joka auttaa seerumeita ja tuotteita uppoamaan syvemmälle ihoosi.

Hinta: £ 13,93, Amazon - osta nyt täältä

3. Kitsch Micro Derma -kasvotela

Kitsch Micro Derma -kasvotela

Jos olet uusi mikroneulauksessa, ymmärrettävästi et ehkä halua haarukoida kuormia uudelle työkalulle, alle 15 puntaa Kitsch Facial Roller on harkittava.

Rullassa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut neulat, joiden koko on 0,25 mm, mikä on hyvä vaihtoehto aloittelijoille ja niille, jotka haluavat käsitellä lieviä arpia ja laajentuneita huokosia.

Hinta: 14,25 €, Beauty Bay - osta nyt täältä

Neljä. StackedSkincare Micro -kuorintatela

StackedSkincare Micro -kuorintatela

Erittäin tyylikäs muotoilu, joka on yhtä käytännöllinen kuin mukava katsella.

Siinä on 0,2 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetut neulat, jotka ovat juuri .25 mm: n ihotautilääkärin suosituksen alaisia.

Sen on luonut myös esteettinen asiantuntija, mikä on aivan yhtä hyvä syy kuin mikä tahansa tämän brändin kanssa.

dan neal rylan clark neal

Hinta: £ 35, Amazon - osta nyt täältä

5. Flexi Skin Microneedler ruusukultainen mikroneulaustyökalu

Flexi Skin Microneedler ruusukultainen mikroneulaustyökalu

Tämä Flexi Skinin ruusukultainen työkalu on mukava lisä mihin tahansa kauneussarjaan.

numeron 14 henkinen merkitys

Siinä on 540 pientä, 25 mm: n neulaa, jotka ovat ihanteellisia parantamaan tuotteen imeytymistä ja antamaan iholle mahdollisuuden korjata ja uudistaa nopeasti. Ergonominen kahva helpottaa kasvojen pitämistä ja ohjaamista oikein.

Hinta: 35 €, Oliver Bonas - osta nyt täältä

Lue lisää

Parhaat kauneuden tarpeet
Parhaat LED -valohoitomaskit Paras volumising ripsiväri Parhaat spot -hoidot aknen torjumiseksi Parhaat retinoliserumit

6. Swiss Clinic Skin Roller

Swiss Clinic Skin Roller

Vaikuttava, ohut muotoilu ja kolme erilaista kiinnitystä, Swiss Clinicin Skin Roller sopii erinomaisesti kasvoille ja vartalolle.

Sarja sisältää kolme kiinnitystä, mukaan lukien 0,2 mm: n rulla kasvojen herkille osille, 0,5 mm: n rulla kasvoille ja 0,5 mm: n pää, jossa on 1080 neulaa vartalolle.

Hinta: 79 €, näyttää upealta - osta nyt täältä

7. Skin Gym Goldie -rulla

Skin Gym Goldie -rulla

Jos et ole liian kuuma ajatuksesta neulakasvoista, tämä Skin Gymin työkalu saattaa olla hieman enemmän kadullasi.

Kun neula ei ole näkyvissä, kullattu kasvojen hierontalaite käyttää piikkisiä kyhmyjä tarjoamaan samat edut kuin neulan kollegat. Levitä muutama tippa suosikkiseerumia tai kosteusvoidetta ennen työkalun käyttöä, jotta tuote imeytyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta: 50,50 €, Beauty Bay - osta nyt täältä

8. Ecooking Derma -rulla

Ecooking Derma -rulla

Tässä Ecookingin kevyessä ja tyylikkäässä mallissa on 540 neulaa 0,5 mm: n päässä, mikä on hyvä ehdotus, jos haluat torjua iho -ongelmia, kuten auringon aiheuttamia vaurioita, hyperpigmentaatiota ja ryppyjä.

Se sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Hinta: 73 €, näyttää upealta - osta nyt täältä

9. Glowie Microneedle Face Roller

Glowie Microneedle Face Roller

Saat hehkuvat tulokset ilman kovaa työtä. Tässä mallissa on huomattavasti vähemmän neuloja, tarkalleen ottaen 192, mikä voisi olla hyvä lähtökohta neuloja pelkääville.

Siinä on ergonominen muoto ja luistamaton muotoilu, joka pitää sinut hallinnassa ja mukavana kokemuksesi aikana.

Hinta: 35 €, Selfridges - osta nyt täältä

Pidä ihosi terveenä hehkuva ja vapaa myrkyistä kotona, tutustu parhaat kasvojen höyrylaivat kannattaa ostaa Iso -Britanniasta.

Katso Myös: