Paras helppokäyttöinen säästötili, jolla voit kasvattaa rahaa lukitsematta sitä

Säästöjä

Horoskooppi Huomenna

Jos aiot säästää rahaa, ensimmäinen saapumispaikka on perinteisesti ollut verovapaa käteis-ISA.



Kuitenkin uusi henkilökohtainen säästösopimus (PSA) tarkoittaa, että peruskannan veronmaksajat voivat nyt ansaita jopa 1000 puntaa vuodessa korkoa ennen kuin he joutuvat maksamaan veroa. Tämä hyppää 500 £: iin korkeamman hintaluokan käyttäjille.



Useimmille tämä tarkoittaa, että he eivät enää rajoitu vain ISA -säästöihin säästöissään, vaan antavat heille vapauden noudattaa sen sijaan parhaita hintoja.



Jos nykyisellä tilisi tarjoajalla on esimerkiksi säästötili korkealla korolla saatat löytää kätevämmän ponnahtaa käteistäsi vuodeksi.

Parhaat helppokäyttöiset säästötilit ovat niitä, jotka voivat tarjota korkean koron sekä rajoittamattoman pääsyn.

Voit myös katsoa mukavuusalueesi ulkopuolelle, koska usein pienemmät, vähemmän tunnetut pankit maksavat parhaat hinnat.



”Huolimatta säästömarkkinoiden positiivisesta muutoksesta viimeisen puolen vuoden aikana, suurimmat pääkadupankit ovat pidättäytyneet tarjoamasta kilpailukykyisiä tarjouksia ja jääneet kaukana Best Buysista. Itse asiassa jokainen suurten pankkien helppokäyttöinen tili maksaa vähemmän kuin peruskorko, 0,50%'', Rachel Springall kertoo Rahatiedot .

”Säästäjät maksavat käteisyydestään käteisen säilyttämisessä pääpankissaan sen sijaan, että etsisivät parhaan mahdollisen tarjouksen säästääkseen joustavasti.



'' Kun korot paranevat edelleen kaukana suurimmista pankeista, säästäjille voi olla hyvä hetki harkita tuntemattomampia tuotemerkkejä saadakseen parhaan mahdollisen tuoton. ''

Kaikki tämän sivun tilit ovat ilman bonusta, mikä tarkoittaa, että niillä ei ole kiinteää ylimääräistä korkoa tiettyyn aikaan (yleensä 12 kuukauteen), joka lisää niiden yleistä korkoa.

5 parasta helppokäyttöistä tiliä juuri nyt

  1. Shawbrook Bank: 1,41%, vähintään £ 1000 avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  2. Yorkshire Building Society: 1,4%, vähintään 100 € avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

    euromillions tulokset tänä iltana uk
  3. Marcus Online -säästötili: 1,35%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa ja puhelimitse.

  4. Fordin raha: 1,35%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa ja puhelimitse.

  5. Postitoimisto: 1,3%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

Vaihtoehtoisesti voit käydä MoneySupermarketissa nähdäksesi parhaiten ostettavat helppokäyttöiset tilit juuri nyt.

    Mikä on helppokäyttöinen tili ja kuinka paljon voin laittaa sen yhteen?

    Voit käyttää säästöjäsi milloin tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia odotusajasta (Kuva: E +)

    Helppokäyttöiset tilit ovat melko itsestään selviä.

    Niiden avulla voit laittaa rahat pois ja vapaasti ottaa ne pois, jos sinun on tehtävä niin, toisin kuin esimerkiksi ilmoitustili.

    Ne muistuttavat joustavia ISA: ita (joiden avulla voit myös maksaa ja nostaa toimikaudellasi), mutta eivät perinteisiä ISA: ita, jotka ei voittanut voit maksaa sisään, kun saavutat rajan, eli jos maksat £ 20 000, nosta sitten 5000 puntaa, et voi korvata sitä.

    330 enkelinumeron merkitys

    Parhaat helppokäyttöiset säästötilit ovat niitä, jotka tarjoavat korkean koron sekä rajoittamattomat nostot.

    Tarkista kuitenkin aina pieni teksti:

    • Onko nostoja sallittu enimmäismäärä?

    • Jos päätät nostaa rahat, joudutko maksamaan sakon?

    • Onko tilille helppo päästä? Joissakin tapauksissa ne ovat saatavilla vain puhelimitse tai postitse, mikä voi vaikeuttaa pääsyä hätätilanteessa.

    Sopiiko helppokäyttöinen tili minulle?

    Pankkitilejä on kymmeniä, tärkeintä on löytää sinulle paras

    Jos tiedät, että haluat säästää, mutta et ole valmis sitoutumaan täysin, helppo pääsy voi olla juuri tarvitsemasi vaihe.

    Useimmat tilit voidaan avata vain 1 punnalla ja täydentää milloin ja milloin. Tietenkin, mitä enemmän laitat pois, sitä suuremmat mahdollisuudet saada parempaa tuottoa.

    Voit katsella helpompi pääsy MoneySupermarketin pankkitileille verkossa.

    Lue lisää aiheesta erityyppisiä säästötilejä , katso oppaamme, tässä .

    Katso Myös: