Kaikkien aikojen parhaat X Factor -kilpailijat Leona Lewisistä Shayne Wardiin - missä he ovat nyt?

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

X Factor: Missä he ovat nyt



X Factor on nähnyt joitakin tunnettuja voittajia ja kakkonen vuosien varrella, ja vaikka jotkut ovat hämärtyneet, jotkut ovat tehneet todella hienosti.



Nimet, kuten Leona Lewis, Alexandra Burke, Sam Bailey ja Little Mix, olivat kaikki voittajia, jotka tekivät vaikuttavan uran.



Toisella sijalla ovat olleet JLS ja Olly Murs.

Ja kolmannella sijalla oli pieni bändi nimeltä One Direction, joka on myynyt parittoman ennätyksen sen jälkeen, kun Matt Cardle ja Rebecca Ferguson lähettivät heidät kotiin pronssimitalilla vuonna 2010.

Vuoden 2004 voittaja Steve Brookstein

Joulukuu 2004: Louis Walsh Simon Cowellin kanssa ja X -tekijän ensimmäisen sarjan finalistit (G4 ja köyhä vanha Steve Brookstein).

Joulukuu 2004: Louis Walsh sekä Simon Cowell, G4 ja Steve Brookstein



Steve oli X Factorin ensimmäinen voittaja, vuonna 2004. Tuoreen voiton jälkeen hänen voittajan singlensä, Phil Collinsin cover -versio. Against All Odds voitti joulun ykköseksi Band Aid 20 -uudistuksen Do Do Know Know It & Christmas?

Mutta Steven debyytti nousi ykköseksi toisella viikollaan kaaviossa.



Hänen debyyttialbuminsa Heart and Soul nousi ykköseksi, mutta se oli hänen viimeinen menestyksensä. Sony BMG pudotti hänet vain kahdeksaksi kuukaudeksi hänen sopimukseensa ja joutui kiistelyyn Simon Cowellin kanssa hänen hoidostaan ​​näyttelyssä.

Hän nousi otsikoihin yhdistämällä tuhoisan 7/7 Lontoon terrori -iskun hänen ykkösalbumiinsa.

Vuoden 2005 voittaja Shayne Ward

Shayne Ward

Shayne Ward, X-Factor (Kuva: Getty)

Shayne Ward, joka voitti toisen sarjan vuonna 2005, sai X Factorin ensimmäisen joulun ykkönen.

Hän sai miljoonan punnan sopimuksen Cowellin Syco-levy-yhtiön kanssa, joka julkaisi vuonna 2006 debyyttialbuminsa, joka sai neljä kertaa platinaa Irlannissa ja platinaa Isossa-Britanniassa.

Syco pudotti hänet vuonna 2011 kolmannen albumin Obsession heikon myynnin jälkeen, ja hän esiintyi Dancing on Ice -elokuvassa ja esiintyi 80-luvun teeman West End -musiikissa Rock of Ages.

Nyt Corrie -tähti Shayne on kruunattu vuoden 2016 parhaan tulokkaan voittajaksi tämän vuoden National Television Awards -gaalassa.

Tänä vuonna kilpailu ehdokkaiden välillä oli kovaa Hollyoaks & apos; Parry Glasspool, Emmerdalen Gemma Atkinson, EastEnders & apos; Richard Blackwood ja Coronation Streetin Shayne Ward olivat kaikki ehdolla palkintoon.

Mutta Corrien uusi tulokas voitti palkinnon.

Shayne Ward

Shayne Ward, Newcomer -palkinnon voittaja (Kuva: Getty)

Kiittäessään esitystä, hänen ystäviään ja perhettään, äänestäjiä ja hänen äitiään, hän lisäsi: 'Tämä on uskomaton hetki minulta.

'Kuka olisi uskonut, että X Factorin laulaja olisi mukana yhdessä upeimmista ohjelmista, kuten Coronation Street?'

danielle lloyd vauvan nimi

Vuoden 2006 voittaja Leona Lewis

Leona Lewis ensimmäisen koeajansa aikana X -tekijän TV -ohjelmassa

Leona Lewis ensimmäisen koeajansa aikana X -tekijän TV -ohjelmassa (Kuva: JOS)

Leonaa pidetään yleensä X Factorin ensimmäisenä vilpittömässä mielessä. Hän alkoi opiskella Lontoon kuuluisuuden akatemiassa Brit Schoolissa, mutta jätti 17 -vuotiaana 'päästäkseen sinne'.

Voitettuaan vuoden 2006 sarjan hän julkaisi coverin Kelly Clarksonin A Moment Like This -kappaleesta, joka pääsi joulun ykköseksi ja myi enemmän kopioita kuin viikon muut 40 parhaan joukossa.

Hänen ensimmäinen X-Factorin jälkeinen singlensä Bleeding Love pysyi ykkönen seitsemän viikon ajan ja oli kärjessä Irlannissa, Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Ranskassa, Saksassa, Norjassa, Sveitsissä, Belgiassa, Alankomaissa, Itävallassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Osavaltiot.

Kymmenen vuotta myöhemmin he ovat edelleen ilman suutelua koskevissa ehdoissa

Siitä lähtien hänellä on ollut lukuisia hittejä ja albumeita, hän on nauhoittanut Avatarin tunnuslaulun ja ryhtynyt kahdelle maailmankiertueelle.

Hänen joulukappaleensa One More Sleep vuonna 2013 oli hitti, mutta hänen viimeaikainen musiikkinsa ei ole onnistunut saamaan aaltoja listoilla.

Vuoden 2007 voittaja Leon Jackson

Leon jackson (Kuva: Getty)

Pint-kokoinen skotlantilainen crooner Leon Jackson hurmasi tiensä voittaa X Factorin kausi 2007.

Ohjelman voittaja ulkopuolinen voitto kilpailijaansa Rhydian Robertsia kohtaan kuvattiin 'suurimmaksi shokiksi todellisuus -TV -vedonlyönnin historiassa'. Hänen voittajansa single, Mariah Careyn ja Whitney Houstonin dueton When You Believe sovitus, oli sinä vuonna joulun ykkönen, ja sen kerrottiin myyvän 40 kappaletta minuutissa Woolworthsissa huipussaan.

Mutta se oli hänen viimeinen maku ykköspaikasta. Jatko-single Don & apos; t Call This Love saavutti sijan kolme, ja debyyttialbumi Right Now pääsi vain neljänneksi.

Leon Jackson esiintyy Paisleyssä

Leon Jackson esiintyy Paisleyssä (Kuva: Alan Simpson / PA)

Albumin heikko myynti sai Sycon luopumaan Jacksonista, mutta hänet valittiin toiseksi suurimmaksi todellisuus -TV -flopiksi kansallisessa kyselyssä - häviäen vain Steve Brooksteinille.

Siitä lähtien hän jatkoi kirjoittamista ja äänittämistä ja teki akustisen kiertueen vuonna 2010, mutta muita hittejä ei ole toteutunut.

Vuoden 2008 voittaja Alexandra Burke

Alexandra Burke (Kuva: Video Grab/Kent News & Pictures/ITV)

Alexandra Burke käskettiin lämpimästi seuraavaksi Leonaksi, ja vaikka hänellä ei ole ollut aivan hurjaa menestystä, hän on pärjännyt paremmin kuin useimmat.

Voitettuaan JLS: n voittaakseen X Factorin, hänen voittajansa singlen, Leonard Cohenin Hallelujahin cover -albumi oli vuoden 2008 joulun ykkönen huolimatta Jeff Buckleyn kampanjasta. versio versiosta voitti hänet.

Siitä lähtien hänellä on ollut lukuisia hittejä, useita BRIT- ja MTV -palkintoehdokkuuksia ja hän on kiertänyt Beyoncen kanssa.

Alexandra Burke

Alexandra Burke (Kuva: FameFlynet)

Ison -Britannian menestyksen lisäksi hän sai 3,5 miljoonan punnan, viiden albumin yhdysvaltalaisen sopimuksen Epic -levyjen kanssa, mutta hänellä ei ollut hittiä useisiin vuosiin.

2008 2. sija JLS

JLS - Aston Merrygold, Oritse Williams, Marvin Humes ja Jonathan Gill The X Factor & apos; TV -ohjelma, Lontoo, Iso -Britannia - 24. marraskuuta 2013 (Kuva: Rex)

JLS (joka kummallisesti tarkoittaa Jack the Lad Swingia) allekirjoitti Epic Recordsin X Factorin jälkeen.

Heidän kaksi ensimmäistä singleään 'Beat Again' ja 'Everybody in Love' nousivat molemmat Yhdistyneen kuningaskunnan singlelistan ykköseksi.

millä kanavalla mies yhdistyy tänä iltana

Bändin oma debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2009 ja sitä on myyty yli miljoona kappaletta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

JLS voitti British Breakthrough- ja British Single (Beat Again) -palkinnot vuoden 2010 BRIT Awards -gaalassa. He voittivat myös useita palkintoja MOBO Awards -kilpailussa parhaan kappaleen kappaleesta Beat Again vuonna 2009 ja myös parhaan uuden tulokkaan samana vuonna.

Ääni

Marvin JLS: stä The Voice -palvelussa (Kuva: BBC)

Vuonna 2010 he voittivat MOBO Awards -palkinnon parhaasta brittiläisestä näytelmästä ja parhaasta albumista. He voittivat myös viidennen MOBO: nsa vuonna 2012 voittamalla parhaan videon elokuvasta Do You Feel What I Feel?

Vuodesta 2012 lähtien heidän debyyttialbuminsa ja singlensä on nimetty yhdeksi The X Factorin kymmenestä eniten myydystä debyyttilevystä ja -albumista.

Vuodesta 2013 lähtien he ovat kuudestoista rikkain tosi -tv -tähti Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja heidän omaisuutensa arvioidaan olevan 6 miljoonaa puntaa per jäsen, jolloin bändin taloudellinen arvo on noin 24 miljoonaa puntaa.

JLS on myynyt yli 6 miljoonaa levyä pelkästään Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja yli 10 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

Ei paha juoksijalle.

Marvin Humes isännöi The Voicea.

Vuoden 2009 voittaja Joe McElderry

Joe McElderry (Kuva: ITV)

Joen voittajan single, cover -versio Miley Cyrusista Kiipeily joutui yhteen X Factorin suurimmista kiistoista - ja hänet voitettiin ensimmäisenä joulun kärkipaikalle neljän vuoden ajan.

Rage Against The Machine & # 39; s Killing In The Name pidätti sen huipulla Facebook -kampanjan jälkeen protestina esityksen otetta vastaan ​​joulun ykkösperinnettä vastaan.

Hänen debyyttialbuminsa Wide Awake nousi kolmanneksi ja putosi 40 parhaan joukosta kolmen viikon kuluessa. Yhteensä albumi oli myynyt hieman yli 100 000 kappaletta joulukuuhun 2010. Hänen sopimuksensa Sycon kanssa päättyi vuonna 2011 eikä sitä uusittu.

Joe McElderry (Kuva: Getty)

Hän on sittemmin puhunut tyytymättömyydestään Sycon kanssa viettämästään ajasta, mutta ero oli 'sovinnollinen'.

Täydellisen todellisuuden TV -tähti Joe voitti myös Popstarin Oopperaan vuonna 2011 ja The Jumpin vuonna 2014.

2009 2. sija Olly Murs

(Kuva: Rex)

Olly on todellinen X Factorin menestystarina. Hänen debyyttinsinkki nousi ykköseksi ja vuoteen 2015 mennessä hän oli myynyt yli 10 miljoonaa levyä.

Hänen singlensä Up esiintyi yhdysvaltalainen laulaja Demi Lovato.

Toukokuussa 2011 hän aloitti Xtra Factorin esittämisen Caroline Flackin kanssa ja on toiminut myös hänen esittelijänä pääesityksessä.

Olly Murs

Olly Murs (Kuva: Rex)

Vuoden 2010 voittaja Matt Cardle

Essexin sydämenrikkoja Matt Cardle voitti vuoden 2010 X Factorissa. Hänen voittajansa single - kansi Biffy Clyron ainoasta balladista, Many of Horror (uudelleennimetty, kun me törmäämme) - sai Sycon otteen juhlallisesta kärkipaikasta, jossa se pysyi kolme viikkoa.

Matt Cardle

Matt Cardle (Kuva: päivittäinen ennätys)

Hänen debyyttialbuminsa Letters pysyi listalla 16 viikkoa ja nousi toiseksi. Valitettavasti jatkosinkut menestyivät huonommin ja hän erosi Syco- ja Columbia-ennätyksistä vuonna 2012.

Sittemmin hän on julkaissut pari kohtalaisen hyvin vastaanotettua albumia ja jatkaa kiertueitaan, mutta hän ei nähnyt samaa menestystä kuin vuonna 2010 kolmanneksi tullut teos - pieni ryhmä nimeltä One Direction.

Matt Cardle (Kuva: Getty)

Hän teki myös yhteistyötä Mel C: n kanssa kappaleella Loving You, joka saavutti singlelistan sijalle 14 vuonna 2013.

2010 3. sija One Direction

Yksi suunta

Yksi suunta (Kuva: Splash)

X Factor One Directionin jälkeen ei todellakaan tehty paljon ja he tekevät todennäköisesti vähän pantoa.

X Factorin jälkeen pojat ovat kamppailleet työn puolesta. Kuvassa täällä Newtown Working Mens Club, Wigan (Kuva: WireImage)

Vuoden 2011 voittajat Little Mix

Epäonnistuneista sooloesityksistä koostuvan bändin Little Mix on tehnyt itselleen hyvää.

Tulisa Contostavlos ja Little Mix

Tulisa Contostavlos ja Little Mix (Kuva: Rex)

Heidän voittajansa single, Damien Rice's Cannonballin kansi, nousi ykköseksi viikkoa ennen joulua, mutta sotilasvaimot hylkäsivät sen. Siitä lähtien heillä on kuitenkin ollut ennennäkemätön menestys Yhdysvalloissa, ja he ovat ansainneet brittiläisen yhtyeen korkeimman debyyttialbumin USA: ssa - tunnustuksen, jonka Spice Girls oli aiemmin pitänyt.

Little Mix - Perrie Edwards, Leigh -Anne Pinnock, Jade Thirlwall ja Jesy Nelson (Kuva: REX)

Vaalea kauneus Perrie Edwards erosi One Directionin sydämestä sykkivän Zaynin kanssa viime vuonna, kun taas Jade on seurustellut The Strutsin Jed Elliottin kanssa.

Vuoden 2012 voittaja James Arthur

James Arthur

James Arthur (Kuva: PA)

James Arthur voitti X Factorin yhdeksännen sarjan, ja hänen voittajansa Impossible voitti ykkössijan ja myi Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 1,25 miljoonaa kappaletta.

Justice Collectiven Hillsborough Disaster -hyväntekeväisyyssinkki He Ain's Heavy, He's My Brother, joka oli tuon vuoden joulun ykkönen, pudotti hänet kärkipaikalta.

James Arthur (Kuva: Getty)

Hänen samanniminen debyyttialbuminsa debytoi toisella sijalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta sen jälkeen pyörät alkoivat pudota. Hän osallistui useisiin kiistoihin, etenkin homofobisten sanoitusten käyttöön kappaleessa, mikä johti korkean profiilin Twitter-kohtauksiin kuuluisuuksien, kuten Frankie Boylen ja Matt Lucasin, kanssa.

Eikä iTunesissa ole paljoakaan uraa, joka tarjoaa hyvityksiä albumillesi julkisen pahuuden vuoksi. Arthur pudotettiin myöhemmin Sycosta, mutta jatkaa esiintymistä livenä.

Vuoden 2013 voittaja Sam Bailey

Sam Bailey

Sam Bailey

Sam Bailey voitti kilpailijoiden 'pienen' Nicholas McDonaldin ja Luken 'karvaisen' ystävän voittoon viime vuoden X Factorissa. Hänen voittajansa single, Demi Lovaton pilvenpiirtäjän kansi, oli ensimmäinen vuoden 2010 jälkeen joulun ykköspaikka.

Siitä lähtien hän on tukenut Beyoncea live -esityksessä Birminghamissa ja hänellä on ensimmäinen X Factor -albumi ykkösalbumi Alexandra Burken debyytin 2009 jälkeen.

Sam Bailey (Kuva: Rex)

Hänen aiemmasta musiikkiteollisuuden kokemuksestaan ​​syntyi kiistoja. Huolimatta siitä, että hänet laskutettiin vankilamestariksi, hän paljasti esiintyneensä risteilyaluksissa, klubeilla ja musiikkifestivaaleilla vuosia ennen kuin hän osui todellisuuteen.

Hän julkaisi omaelämäkerransa, ja helmikuussa 2015 Samin Twitter -tilin kautta ilmoitettiin, että hän oli eronnut Syco Musicista.

paras pölynimuri alle 50 puntaa

Vuoden 2014 voittaja Ben Haenow

Ben Haenow

Ben Haenow voitti X -Factorin yhdestoista sarjan vuonna 2014. Hänen debyyttinsinkkinsä, OneRepublic's Something I Need, on julkaistu joulukuussa 2014.

Samana päivänä kuin Benin 30. syntymäpäivä 6. tammikuuta, ilmoitettiin, että Syco Music on allekirjoittanut hänet ja hän on viettänyt aikaa Los Angelesissa nauhoittamassa debyyttialbumiaan.

Vuoden 2015 voittaja Louisa Johnson

Louisa Johnson, Anton Stephans

Louisa Johnson ja Anton Stephans vuoden 2016 X Factor -kiertueen harjoituksissa (Kuva: JOS)

Köyhä Louisa ei vain unohtanut joulua ykkönen, vaan myös juhlallisten kymmenen parhaan joukossa.

18-vuotias Rita Oran suojelija on aloittanut uusimman X Factor -kiertueen harjoitukset.

Katso Myös: