Parhaat ystävät paljastavat nero liikeidean, joka tekee heistä 3 miljoonaa puntaa vuodessa eBayssa

Ebay

Horoskooppi Huomenna

He ovat muuttaneet traumaattisen tapahtuman suureksi menestykseksi(Kuva: NEWSAMPix)



Monille nuorille yrittäjille idea alkaa varhain - mutta usein raha, aika ja omat elämänvalintamme haittaavat sitä.



Mutta ei 18-vuotiaalle Murray Wintonille, joka joutui raha-ajatukseen ryöstön uhriksi joutumisen jälkeen.



euro 2020 viimeinen päivämäärä

Innokkaana golfaajana Murray sanoi haluavansa aina uusimman setin, mutta sen jälkeen kun hänen mailansa oli varastettu hänen golfkaapistaan, hän päätti ostaa edullisemman käytetyn korvaajan.

Muutamaa vuotta myöhemmin hän kuitenkin päätti, että on aika päivittää - juuri silloin, kun hän törmäsi aukkoon markkinoilla, jotka myivät edullisempia pyydyksiä.

'Golfista on tullut niin kallista ja eksklusiivista, ja halusimme auttaa tekemään siitä edullisen', hän selitti.



18-vuotias huomasi voivansa tehdä voittoa myymällä vanhoja klubeja sekä ystäviään. ei -toivottuja edulliseen hintaan eBayssa - ja ansaitse rahaa.

Pian hänen talostaan ​​tuli kierrätyslaitteiden keskus.



'Uusien laitteiden hinta on toisinaan hullu, joten halusimme tehdä niistä esteettömiä ja auttaa ihmisiä pääsemään eroon tarvitsemistaan ​​golfmailasta', hän kertoi NEWSAM Money -lehdelle.

mistä voin katsoa ahs 1984 uk

Nopeasti eteenpäin 10 vuotta ja yhdessä liikekumppaninsa Martinin kanssa Murray johtaa nyt menestyvää liiketoimintaa, Golfmailoja 4 Käteistä , ostaa ja myydä klubeja 4,7 miljoonan punnan arvosta eBayssa.

Verkkosivusto ottaa ei -toivottuja osakkeita - ja myy sen sitten edulliseen hintaan muille (Kuva: Golfmailoja 4 Cash)

Kaksikko tapasi, kun he olivat myyjiä American Golfissa. Heillä oli valtavat tekniset tiedot golfvarusteista ja kunnianhimo tehdä jotain erilaista. He näkivät aukon käytettyjen laitteiden markkinoilla.

Edinburghin liikemiehet myyvät nyt 100 klubia päivässä verkossa, ja ne tuottavat 3 miljoonaa puntaa vuosiliikevaihdostaan, ja heillä on jopa myymälä.

Heidän fyysinen esittelytilansa sijaitsee Edinburghissa, ja he yhdessä 32 hengen tiimin kanssa saavat eBay -tilauksensa käsittelyyn ennen kuin ovet avataan asiakkaille klo 9.00.

Heillä on jopa asiakaskunta ympäri maailmaa.

'eBay on loistava tällä tavalla', Murray selitti, 'voit laittaa golfmailan verkkoon Edinburghin parvellesi, ja joku toisella mantereella ostaa sen. Itse asiassa vähintään 10% liiketoiminnastamme tulee Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta. ''

kem ja meripihka erosivat

Murray sanoi, että tärkein asia, jonka hän on oppinut viimeisten 10 vuoden aikana, on 'olla yhteydessä asiakkaisiin'.

”Verkossa listaamisessa on hienoa, että voit työskennellä asiakkaiden kanssa parhaan palvelun tarjoamiseksi.

'Martin ja minä sekä 32 työntekijäämme haluamme keskustella asiakkaidemme kanssa puhelimitse varmistaaksemme, että kaikki ovat mahdollisimman tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun. Rakastamme kuulla asiakkaidemme ajatuksia ja vain jutella. ''

Murrayn ensimmäisessä myynnissä hän teki tappiota. Mutta kun hän on muuttanut riskinsä liiketoiminnaksi, joka kasvaa 25% vuodessa, hänellä on joitain tärkeitä vinkkejä jaettavaksi eBay -myynnissä.

1. Kuvat ovat tärkeitä

Kuva puhuu 1000 sanaa. Kaikki Golf Clubs 4 Cashissa olevat kuvat ovat yksityiskohtaisia ​​ja korkealaatuisia, ja valaistus ja tausta ovat tärkeitä. Murray neuvoo hyödyntämään eBayssa saatavan 12 kuvan rajan.

2. Pidä se yksinkertaisena

Lyhyt kuvaus, josta pääset suoraan asiaan, tekee tiedosta sulavamman asiakkaan kannalta.

3. Nopea ja luotettava palvelu

Golfclubs4cash lähettää paketteja päivittäin varmistaakseen, että asiakkaat saavat paketit nopeasti tilauksen jälkeen.

Itse asiassa 30 työntekijää pääsevät töihin klo 7.00 täyttämään ja lähettämään kaikki eBay -tilauksensa ennen klo 9.00.

isis-lippu pakolaisten keskuudessa

Lue lisää

Kuinka aloitin yritykseni
Meidän 10 miljoonan punnan pizzaimperiumimme Lähdin Burberrystä myymään sähkötyökaluja Furlough teki meistä miljonäärejä Hampaiden valkaisutuotteen arvo on 4 miljoonaa puntaa

Katso Myös: