Parhaat iPhone SE -kuoret ja lisävarusteet

Iphone Se

Horoskooppi Huomenna

Ota kaikki irti uudesta iPhone SE: stä



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Omenat uusin iPhone SE julkistettiin aiemmin tällä viikolla, ja tästä lähtien useimmat jälleenmyyjät ottavat ennakkotilauksia, jotta voit suojata luurin.



Hyviä uutisia Applen faneille, uusin malli on myös yksi Applen halvimmista vaihtoehdoista, joita olemme nähneet viimeisimmistä lanseerauksista - kustannukset alk. 419 puntaa.

Vaikka se on uudempi malli, jolla on halvempi hintalappu, haluat silti varmistaa, että uusi gadgetisi on yhtä suojattu kuin mikä tahansa muu laite, ja juuri ennen puhelinten julkaisua on jälleenmyyjiä, joilla on suojavarusteita ja lisävarusteita jo varastossa.

Jos etsit puhelinkoteloa tai lisävarusteita, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti uudesta iPhone SE: stä, olemme hahmottaneet alla olevat parhaat vaihtoehdot.



Parhaat iPhone SE -kuoret ja lisävarusteet

1. Olixar iPhone SE 2020 pehmeä silikonikotelo

Olixar iPhone SE 2020 pehmeä silikonikotelo

Jos etsit yksinkertaista ja edullista ratkaisua iPhone SE: n suojaamiseen, Olixarin pehmeä silikonikotelo on käytännöllinen ja tyylikäs vaihtoehto.



ajankohtaiskilpailu uk 2020

Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joka tarjoaa pitkäkestoisen suojan onnettomuuksia vastaan.

Ohut muotoilu on tyylikäs, joten sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä kotelosta. Korotetut reunat auttavat suojaamaan näyttöäsi iskuilta, naarmuilta tai lialta.

Hinta: 9,99 €, Mobile Fun - osta nyt täältä

2. Torras Diamonds Clear iPhone SE 2020 -suojakotelo

Torras Diamonds Clear iPhone SE 2020 -suojakotelo

Kirkas Torras Diamond -kuori on paras vaihtoehto näyttää puhelimesi kauneus ja pitää se samalla hyvin suojattuna.

Toisin kuin monet kirkkaat kotelot, tämä on valmistettu kestävästä TPU-materiaalista, jossa on kellastumaton pinnoite, mikä varmistaa, että kotelosi pysyy kristallinkirkkaana pidempään.

Puhelimessa on sotilaallinen suoja ja korotetut reunat sekä edessä että takana, ja se on täysin suojattu siltä varalta, että se putoaa. Kotelo on myös naarmuuntumaton, mikä sopii erinomaisesti jokapäiväiseen kulumiseen.

Hinta: 11,99 £, Amazon - osta nyt täältä

3. SpiderCase iPhone SE 2020 -suojakotelo

SpiderCase iPhone SE 2020 -suojakotelo

Kirkkaat kotelot ovat suosittu vaihtoehto esittelemään uutta gadgetiasi, Spider -kotelo on edullinen vaihtoehto, joka sisältää myös lisäsuojaa uudelle puhelimellesi.

Koska tarkat katkaisut mahdollistavat kaikkien käytettävissä olevien porttien käytön, sinun ei tarvitse irrottaa koteloa käytön helpottamiseksi - mikä on aina hyödyllistä.

Siinä on kaksi karkaistua lasisuojaa, jotka kotelon korotetuilla reunoilla auttavat suojaamaan näyttöä, kameraa ja puhelinta yleensä.

Hinta: 10,99 £, Amazon - osta nyt täältä

Neljä. Adonite V-Grip

Adonite V-Grip

on roman kemp homo

Andonitin V-Grip on ihanteellinen lisävaruste luoville tyypeille, se toimii selfiekeppinä hämmästyttäviin kulmiin ja sitä voidaan käyttää myös jalustan vaihtoehtona.

Jalusta on helppo säätää seisomaan eri kulmissa, ja se voidaan myös pidentää jopa 500 mm. Tangossa on yleinen kylmäkenkäkiinnike, jonka avulla voit liittää mikrofoneja, valaistusta ja muita laitteita.

Bluetooth -suljinkaukosäätimen avulla voit ottaa kuvia jopa 10 metrin etäisyydeltä, mikä sopii erinomaisesti viehättäviin maisemakuviin.

Hinta: 24,99 £, Amazon - osta nyt täältä

5. Erittäin ohut Olixar iPhone SE 2020 -geelikotelo

Erittäin ohut Olixar iPhone SE 2020 -geelikotelo

Olixarin geelikotelo tarjoaa erittäin yksinkertaisen mutta tehokkaan suunnittelun. Erittäin ohuen istuvuuden ansiosta se ei lisää ylimääräistä kokoa puhelimeesi tai taskuihisi.

Kotelo tarjoaa kestävän suojan alle 10 puntaa, mikä on syytä miettiä, jos haluat enemmän käytännöllisyyttä kuin muotoilua.

Hinta: 6,99 €, Mobile Fun - osta nyt täältä

Lue lisää

Parhaat puutarhakalusteet
Parhaat ruohonleikkurit alle 250 puntaa Parhaat puutarha -sohvasarjat Parhaat puutarhan aurinkotuolit Parhaat puutarhakalusteet

Lue lisää

Parhaat tekniset laitteet
Älykkäät keittiötarvikkeet Parhaat Bluetooth -kuulokkeet Parhaat halvat tabletit Tekniikka kotiopetukseen

6. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid

Neo Hybridissä on moderni muotoilu, joka on tehty melko raskaista materiaaleista ja joka tarjoaa gadgetille suojaa ja tyyliä.

matthew puuvillan velvollisuus

Se on valmistettu TPU: sta, ja siinä on polykarbonaattipuskuri kestävyyden lisäämiseksi, ja muotoiluun on upotettu myös älykäs TPU -kuvio, joka takaa otteen, mutta estää pölyn muodostumisen - aika siistiä, eikö?

Pääsyn painikkeet on valmistettu metallista, joten niitä on helppo käyttää äänenvoimakkuuden säätämisessä tai lukituspainikkeella.

Hinta: 12,99 £, Amazon - osta nyt täältä

moise kean -juhlavideo

7. Olixar Nahkainen iPhone SE 2020 Lompakkokotelo

Olixar Nahkainen iPhone SE 2020 Lompakkokotelo

Käytännölliset ja suojaavat lisävarusteet tyylikkääksi. Jos olet paljon liikkeellä tai liikkeellä, tämä kotelo on älykäs ja palvelee useampaa kuin yhtä toimintoa.

Nahkainen lompakkotyylinen kotelo toimii myös kätevänä telineenä, joka sopii erinomaisesti FaceTime -keskusteluihin tai television seuraamiseen. Kaksi sisäistä taskua antavat sinulle tarpeeksi tilaa tarvitsemillesi korteille.

Voit ladata langattomasti tällä kotelolla, mikä on valtava plus, koska puhelin on myös yhteensopiva.

Hinta: 9,99 €, Mobile Fun - osta nyt täältä

8. Mous Limitless 2.0

Mous Limitless 2.0

Mousin Limitless 2.0 on se, mihin haluat investoida varmistaaksesi huipputason suojan.

Kotelo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mukaan lukien innovatiivinen AirShock -tekniikka, joka suojaa puhelinta joka kulmasta ja estää iskuja.

Suojaava, tyylikäs ja erittäin ainutlaatuinen, mitä ei pidä rakastaa?

Hinta: 34,99 £, Mous - osta nyt täältä

Jos haluat pitää uuden puhelimesi säännöllisesti ja kätevästi ladattuna koko päivän, tutustu vuoden 2020 parhaisiin langattomiin latureihin.

Katso Myös: