Parhaat kannettavat tietokoneet vuonna 2021, jotka sopivat erinomaisesti työhön, kouluun tai pelaamiseen

Peili Paras

Horoskooppi Huomenna

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Kun haluat ostaa uuden kannettavan tietokoneen, voi olla vaikea tietää, kuinka paljon rahaa tarvitset tarpeisiisi.



parhaat kannettavat nykyään on loistavia suorittimia, jotka käyttävät pääasiassa Inteliä, ja ne kestävät jokapäiväisen käytön, joten sinun ei tarvitse jäädä liian pitkälle teknisiin yksityiskohtiin.



Jos haluat vain ostaa loistavan monipuolisen kannettavan tietokoneen Netflix-ohjelmien suoratoistoon, Internetin selaamiseen ja perusohjelmien, kuten Wordin, tai laskentataulukoiden ja esitysten käyttämiseen, sinun kannattaa käyttää noin 400–400 puntaa 900 markkaa.

Videoeditoijat, graafiset suunnittelijat ja luovat ammattilaiset saattavat haluta hyödyntää enemmän hienoja ominaisuuksia, kuten HD-näyttöjä, huippuluokan kaiuttimia ja runsaasti tallennustilaa. Tärkeimmät käyttöjärjestelmät ovat Windows, MacOS ja ChromeOS, ja kaikki ovat helppokäyttöisiä, ja MacOS saattaa muokata sitä käyttäjäystävällisimmäksi.

Jatka vierittämistä löytääksesi alla olevista parhaista kannettavista tietokoneistamme. Netflix -bingeathonisi ovat nousemassa.



Parhaat kannettavat vuonna 2021

1. Huawei MateBook 13

Jos sinulla on budjetti, mutta haluat silti laadukkaan kannettavan tietokoneen, sinun kannattaa harkita tätä Huawei MateBookia.

Sen lisäksi, että se on erittäin ohut ja kevyt (haluamme tehdä matkustamisesta mahdollisimman helppoa), se on varustettu myös uudella Intel i5 -ydinsuorittimella ja tarjoaa teräviä, eloisia ja yksityiskohtaisia ​​kuvia.



Siinä ei ole 4K -näyttöä ja Thunderbolt 3 -portteja, kuten Dell XPS 13 tai MacBook Pro, mutta ne kellot ja pillit, joita monet eivät tarvitse tai kaipaavat. Yksi markkinoiden edullisimmista kannettavista tietokoneista.

2. Dell XPS 13

Jos etsit kaikkia kelloja ja pillejä, tämä hieno Dell -kannettava on sinua varten. Se on pieni, kevyt, ohut ja siinä on erittäin korkea 4K-tarkkuus, joka takaa erittäin selkeän kuvan.

HD -verkkokamera on nyt sijoitettu InfinityEdge -reunan keskelle yläreunaan, ja ääni on upea, suoratoisto on saumatonta ja värit eloisia.

Siellä on heijastamaton näyttö mukavaa katsomista varten, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä 90% kannettavan tietokoneen osista on kierrätettäviä.

3. Google Pixelbook GO

Googlen Pixelbook GO on suorituskykyinen Chromebook (joten se käyttää Googlen käyttöjärjestelmää), ja se on ensimmäinen kannettava tietokone, jossa on sisäänrakennettu Google Assistant-joten se on kuin henkilökohtainen avustaja koko päivän.

Sen runko on erittäin ohut, vain 10,3 mm, ja se on erittäin kevyt (jopa kevyempi kuin MacBook Air) ja painaa hieman yli 1 kg-täydellinen kantaa töihin.

Se tarjoaa jopa 12 tunnin käyttöajan, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman latausta, ja se voidaan helposti kääntää tablet -laitteeseen katselua varten. Jos joudut lataamaan, saat käyttöösi kaksi tuntia 15 minuutin latauksella. Siinä on suuri kirkas näyttö, parempi kuin HD, mutta ei aivan 4K, erinomaisen katselun laadun saavuttamiseksi.

Lisäksi selaaminen ja suoratoisto nopeutuvat uusimman 7. sukupolven Intel Core i5: n avulla. Koska se on niin loistavan ohut, et löydä HDMI -urheilua, jolla voit jakaa näytön TV: n kanssa. Ainoa haitta muuten virheettömässä tuotteessa.

Neljä. Asus Zenbook 14

Intel Core i5 -prosessorin ansiosta tämä kannettava tietokone hoitaa helposti päivittäiset tehtävät, kuten kuvankäsittelyn, web-selaamisen, rento pelaamisen ja tekstinkäsittelyn.

Siinä on 8 Gt RAM -muistia, mikä tarkoittaa, että pystyt käyttämään suuren määrän ikkunoita kerralla ilman selvää hidastumista.

Siinä on terävä, täysi 14 tuuman HD -näyttö, joka tarjoaa selkeän, selkeän valokuvien ja videoiden katselun, ja joukko käteviä USB -portteja. Näytössä ei ole juuri mitään kehystä, joka on näyttöä ympäröivä alue, joka antaa enemmän tilaa katseluun.

Kosketuslevyllä on myös hieno pikakuvake, joka muuttaa sen numeronäppäimistöksi, mikä sopii erinomaisesti kaikille, jotka viettävät paljon aikaa laskentataulukoiden parissa. Kosketusnäyttö- tai tablet -tilaa ei ole, mutta se voi olla plussaa joillekin.

Lue lisää

Kannettavat
Parhaat kannettavat tietokoneet vuodelle 2020 Parhaat budjetti -kannettavat Kannettavat tarjoukset Paras opiskelijoille

5. LENOVO IdeaPad 5i

LENOVO IdeaPad 5i

Lenovon IdeaPad on ihanteellinen perus- ja luotettavaan tietokoneeseen päivittäisiin tehtäviin. Se on kuvattu ihanteelliseksi opiskeluun, esseiden käsittelyyn, television suoratoistoon tilauksesta ja web -selailuun, joten se sopii kaikille opiskelijoista ammattilaisiin.

Siellä on Full HD -näyttö ja vaikuttava jopa yhdeksän tunnin akunkesto, joten sinulla on runsaasti katseluaikaa.

milloin julkkisten isoveli 2014 alkaa

6. 2019 Apple Macbook Pro 16 tuumaa

Älykkään ja helppokäyttöisen Touch Bar -tekniikan ansiosta näppäimistön yläosassa olevat toimintonäppäimet muuttuvat nyt automaattisesti sen mukaan, mitä teet, järjestelmän säätimistä, kuten äänenvoimakkuudesta ja kirkkaudesta, vuorovaikutteisista tavoista säätää sisältöä tai selata sitä, älykäs kirjoittaminen ominaisuuksia, kuten hymiöitä ja ennakoivaa tekstiä.

Näyttö on suuri 16 tuumaa, mutta se on silti kevyt ja helppo kuljettaa, joten saat paljon näytön & kiinteistöjä & apos; ilman massaa.

Siinä on Intel Core i7 -prosessori, joten se voi helposti käsitellä päivittäisiä tehtäviä, kuten työtehtäviä, kurssitöitä, työesityksiä tai verkon selaamista. Se on loistava myös sisällöntuottajille, luoville ammattilaisille ja suunnittelijoille, sillä sen vallanhimoiset ohjelmat, kuten kuvankäsittely- ja videonmuokkausohjelmistot, vähentävät käsittelyaikoja ja mahdollistavat paremman tuottavuuden.

Mainitsimmeko, että sillä on myös erittäin kirkas näyttö ja erittäin kovat kaiuttimet? Upea tuote, jonka hintalappu todistaa sen.

7. Asus VivoBook S15

Jos haluat upean keskitason vaihtoehdon, et voi mennä vikaan Asus VivoBook S15: n kanssa.

Se löytää täydellisen tasapainon hinnan, suorituskyvyn ja käytännöllisyyden välillä; se on kevyt, mutta tarjoaa suuren näytön.

Siinä on tehokas Intel Core i5 -prosessori, joka tekee päivittäisistä tehtävistä erittäin yksinkertaisia. Siinä on kirkas, selkeä näyttö ja paljon käteviä USB -portteja.

Akun kesto on keskimääräinen verrattuna joihinkin, mutta kaiken kaikkiaan tämä on suorituskykyinen tuote miellyttävään hintaan.

8. 2019 MacBook Air 13,3 tuumaa

MacBookissa on jotain niin houkuttelevaa-ne ovat erittäin tyylikkäitä, tyylikkäitä ja muotoilun johtamia.

Kannettavin MacBook toistaiseksi, se on tietysti edelleen mahtava. Verkkokalvon näyttö on upean raikas, kirkas ja terävä, ja kehykset on leikattu lisää näytön kiinteistöjä varten. Kosketuslevyssä on Touch ID: n lukituksen avaus ja paineen tunnistus, ja vaikka näppäimistö on pieni, siinä on vielä täysikokoinen näppäimistö, se on myös kätevästi taustavalaistu himmeässä valossa kirjoittamista varten.

I5 käyttää Intel UHD Graphics 617 -näytönohjainta varmistaakseen, että visuaalisuus on sujuvaa, pelaat peliä, katselet videota tai muokkaat valokuvaa.

MacBook Air 2019: ssä on suuri akku, joka toimii tehokkaan 8. sukupolven Intel Core -prosessorin kanssa ja kestää koko päivän. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa jopa 13 tunnin akunkestoa yhdellä latauksella, kun katselet iTunes -elokuvia, tai 12 tuntia langatonta verkkoselaamista. Se säästää myös omaa akunkestoa siirtymällä valmiustilaan sen jälkeen, kun se on nukkunut yli kolme tuntia.

Jos pidät kannettavan tietokoneen kääntämisestä tabletiksi, Google Pixelbook on loistava vaihtoehto.

Katso Myös: