Parhaat Samsung Galaxy S20 -tilaukset, kun hinnat ja tekniset tiedot julkistettiin

Samsungin Galaksi

Horoskooppi Huomenna

Android -puhelinten fanit ovat odottaneet innokkaasti uusimpien Samsung Galaxy -älypuhelimien julkaisua - ja nyt odotus on vihdoin ohi.



Useiden viime kuukausien vuotojen jälkeen puhelinjättiläinen on virallisesti jakanut uutisen, jonka mukaan se julkaisee ei yhden, vaan kolme uutta luuria.Samsung Galaxy 20 ja sitä suurempia S20 Ultra ja S20+ ovat pian saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.



Uusien puhelimien suurin vetovoima on puhelimien takaosaan asennettu nelikamera, joka kilpailee Applen uusimman iPhone 11 -sarjan ja etupuolen selfie-kameran kanssa. Kaikki kolme tarjoavat myös 5G -yhteyden.



Niille, jotka rakastavat retroheittoa, Samsung tuo markkinoille myös taitettavan älypuhelimen, joka muistuttaa 90 -luvun klassisia flip -puhelimia ja kilpailijan Motorolan uuden Razr -taitettavan puhelimen kanssa.

Suuret verkostot mukaan lukien EE , Vodafone , O2 , BT Mobile tarjoaa suunnitelmia uusille puhelimille, joiden odotetaan maksavan 799-1399 puntaa.

Alla olemme koonneet täydellisen erittelyn kaikista parhaista ennakkotilaustarjouksista, jotka on julkaistu kaukana vahvistetuista kauppiaista.



Vodafone

Kaikki matkapuhelimen käyttäjät, jotka ostavat uuden luurin suoraan Vodafonesta voivat käydä kauppaa vanhalla Samsung Galaxy -laitteellaan tai Samsung Note -laitteellaan ja saada 15 puntaa alennusta kuukausittain sopimuksen voimassaoloaikana. Se maksaa yhteensä 360 puntaa. **

Virgin Mobile

Virgin Media -asiakkaat voivat ennakkoon tilata uusimmat Samsung Galaxy S20 5G -laitteet useilla nopeilla ja joustavilla suunnitelmilla jopa 37 £ kuukaudessa ilman ennakkomaksua

Asiakkaat, jotka ostavat uuden puhelimen Virgin Mobilen kautta, voivat myös lunastaa parin ilmaisia ​​Galaxy Buds+ -laitteita (arvo 159 puntaa) Samsung -sovelluksen kautta.

O2

O2 antaa asiakkaille ylimääräistä 100 puntaa puhelimen arvon lisäksi, kun päivitetään Samsung Galaxy S20 5G -puhelimeen 28. huhtikuuta asti, jos he kierrättävät vanhan puhelimensa päivityksen jälkeen.

EE

BT Mobile

Kaikki BT Mobile -asiakkaat, jotka ennakkotilaavat Samsung Galaxy S20+ 5G -puhelimen, voivat hankkia langattomat Galaxy Buds+ -kuulokkeet.

Sky Mobile

Kaikki Sky VIP -asiakkaat, jotka tekevät ennakkotilauksen, saavat myös 15 Gt ylimääräistä dataa ilmaiseksi uuden puhelimen kanssa. Kaikki suunnitelmat hyötyvät myös siitä, että he voivat siirtää käyttämättömiä tietoja joka kuukausi.

Katso Myös: