Parhaat televisiot alle 500 puntaa vuodelle 2020 - edullisimmat 4K -älytelevisiot ja mistä ostaa

Älytelevisiot

Horoskooppi Huomenna

Etsi kunnollinen televisio, joka ei riko pankkia



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Televisiovastaanottimet ovat menneet helvetin pitkälle viime vuosina, ja nyt tuntuu siltä, ​​että valinnanvaraa on enemmän kuin koskaan.



Kaikilla uusilla ominaisuuksilla - 4K -suoratoistosta OLED -näyttöihin ja Smart TV -vaihtoehtoihin - se voi toisinaan tulla kalliiksi, ja ennen kuin huomaatkaan, aiot käyttää yli 1000 puntaa uuteen televisioon.

Siitä huolimatta, jos 500 puntaa riittää, voit silti saada paljon ominaisuuksia rahoillesi.

Erinomainen tapa saada täydellinen televisio halvemmalla on kestää suuret myyntiajat, mutta jos et voi odottaa niin kauan, olemme tehneet kaiken kovan työn puolestasi ja löytäneet parhaita TV -tarjouksia juuri nyt, jos sinulla on tiukka budjetti.



Katso joitain suosikkejamme, jotka ovat nyt ostettavissa.

chloe lautalla ennen leikkausta

Parhaat televisiot alle 500 puntaa

1. Sony Bravia KDL32WE613BU

32 tuuman HD Ready HDR Smart TV

Jos koko 4K -asia menee vain pään yläpuolelle ja haluat television, joka näyttää hyvää kuvaa, joka on älykäs ja kunnollinen koko, tämä on hyvä valinta hyvään hintaan.



720 -resoluutio näyttää voimakkaita kohokohtia ja tekstuureja, kun taas HDR takaa, että näet edelleen yksityiskohtia tummissa ja kirkkaissa kohtauksissa - Motionflow -tekniikka säilyttää myös terävyyden ja sujuvuuden nopeatempoisissa toimintakohtauksissa.

Smart TV -ominaisuuksien avulla voit selata Internetiä, YouTubea ja muita sovelluksia suuremmalla näytöllä, kun taas USB -portin avulla voit liittää kiintolevyn tallentaaksesi suosikkiohjelmasi.

Hinta: 249 € | Osta nyt Amazonista

Cheltenham 2018 tulosten päivä 3

2. Samsung UE50NU7020

50 tuuman 4K Ultra HD Smart TV

Päivitys ensimmäiseen Samsungiin, jonka sisällytimme tämän luettelon yläosaan. Tämän mallin avulla saat ylimääräisen 10 tuuman katselutilaa sekä upean Ultra HD, 4K Smart TV: n ja kaikki sen huonot puolet.

Jälleen loistava pelaajille, joilla on minimaalinen syöttöviive ja yksityiskohdat säilyvät erittäin kirkkaissa ja erittäin tummissa kohtauksissa HDR 10+ -tekniikan ansiosta.

Hinta: 415 € | Osta nyt Amazonista

3. Hisense H50B7100UK

50 tuuman 4K Ultra HD Smart HDR LED -TV

Tämä televisio on vaikuttava hinnastaan ​​- ja 50 -tuumaisena saat paljon rahaa.

Erittäin terävä 4K -tarkkuusnäyttö lisää kristallinkirkasta katselukokemusta ja tummemmat mustat, kirkkaammat valkoiset ja hyvä kontrasti tuovat katseluun syvyyttä ja lämpöä.

Smart-ominaisuuksien avulla voit muodostaa yhteyden suoratoistopalveluihin, kuten Netflixiin, Amazon Primeen, BBC iPlayeriin, ja sisäänrakennetun Freeview Play -toiminnon avulla voit seurata mitä tahansa ohjelmia, jotka olet saattanut jättää väliin edellisen seitsemän päivän aikana.

Kaukosäätimen kadottaminen ja olohuoneen kääntäminen ylösalaisin sen löytämiseksi ovat ohi, koska tämän Hisense -television avulla voit muuttaa puhelimesi kaukosäätimeksi yhdistämällä Remote Now -mobiilisovellukseen - hämmästyttävää.

Hinta: £ 299 | Osta nyt Currysilta

Neljä. Philips 43PUS6704

Erittäin ohut 43 tuuman Ambilight 4K Ultra HD -televisio

Tämä Ambilight -älytelevisio käyttää intuitiivista SAPHI -käyttöjärjestelmää ja integroidut sovellukset mahdollistavat hyvän vuorovaikutuksen käyttäjien kanssa ja mahdollistavat Internetin selaamisen televisiostasi, television käytön tarpeen mukaan ja jopa YouTube -videoiden katsomisen.

Aseta tunnelma ja uppoutu kokonaan katsomaasi Philips Ambilight -tekniikalla - näytön reunan ympärillä olevat älykkäät LEDit heijastavat värejä näytölle ja ympäröiville seinille luoden valon esityksen puhtaasta nautinnosta.

Istu alas, rentoudu ja nauti HDR (High Dynamic Range) -näytön interaktiivisista, erittäin terävistä kuvista ja optimoidusta äänestä, jotta saat yhden tämän hintaluokan parhaista äänikokemuksista.

Hinta: £ 324 | Osta nyt Argosista

liam smith v canelo

5. Panasonic TX-50HX580B

Lue lisää

Paras kotiviihde
Virgin tarjoaa asiakkailleen ilmaisia ​​4K -televisioita IKEA Sonos -käyttöinen kaiutin Amazon tuo markkinoille uuden Fire TV Stickin Parhaat 4K -televisiot

50 tuuman 4K Ultra HD Smart TV HDR ja Freeview

Panasonic TX-50HX580B

Siirryttäessä takaisin näytön koossa täällä, tämä lähes 50 tuuman pakkaus sisältää paljon lyöntiä ja on edelleen alle 500 puntaa. Aluksi tämän television suunnittelu ja rakenne ovat liukkaita ja tyylikkäitä, ja niissä on siisti jalustan keskijalusta, joka lisää minimalistista metallista aseen metallia.

Ultra HD 4K -televisio tuo voimakkaita värejä ja lyömätöntä selkeyttä, kun taas monen HDR -tekniikan ansiosta tummat ja vaaleat kohtaukset säilyttävät yksityiskohtansa kaikissa suosikkielokuvissasi ja TV -ohjelmissasi.

Panasonicin kehittynyt liikkeen interpolointi torjuu tehokkaasti myös epäterävyyttä nopeasti liikkuvissa kohtauksissa. Tietenkin se on myös Wi-Fi-yhteensopiva älytelevisio, joten voit muodostaa yhteyden Internet-selaimeen ja kirjautua kaikkiin suosikki suoratoistopalveluihisi käyttämällä toista kahdesta käytettävissä olevasta USB-portista.

Hinta: 449 £ | Osta nyt osoitteesta Very

6. LG 49UM7400PLB (2019)

43 tuuman älytelevisio, jossa on Ultra HD 4K HDR

Toinen televisio, joka kaipaa vain 50 tuuman rajaa, mutta korvaa sen, joka on kooltaan puutteellinen, teholla ja ominaisuuksilla. Erittäin teräväpiirtonäytössä on neljä kertaa enemmän pikseliä kuin 1080p Full HD -televisioissa, mikä tarjoaa upeita kuvia uskomattoman yksityiskohtaisesti.

Käyttäjät voivat hyödyntää LG: n palkittua webOS Smart -alustaa suoratoistaa ohjelmia sovelluksista, kuten Netflix tai Amazon Prime. Merkittävin ominaisuus on Thinq AI -älykkyystekniikka, joka voi vastata kysymyksiisi ja komentoihisi kaukosäätimellä (vaatii LG Magic Remote -kaukosäätimen, joka myydään erikseen) käyttämällä sisäänrakennettua Google Assistant- ja Alexa -toimintoa.

Ultra Surround tuo ainutlaatuisen mukaansatempaavan kokemuksen, kun taas HDR takaa kuvan täydellisen katselun.

Hinta: £ 379 | Osta nyt Amazonista

7. Luxor 43 '4K Ultra HD -televisio

Ultra HD 4K Smart TV

Pieni hinta tästä tehokkaasta, hieman pienemmästä setistä.

4K tuo sinulle 4 kertaa enemmän yksityiskohtia kuin Full HD -televisio, jotta voit tutustua kaikkiin suosikki verkkopalveluihisi ja -sarjoihisi.

lindsay lohan uusi poikaystävä

Dolby Digital Plus -äänitekniikan avulla voit tuntea olosi täysin uppoutuneeksi elokuvan tai musiikin ääneen ja vastaamaan erinomaista kuvanlaatua.

Sukella yksityiskohtiin uskomattoman rikkaiden kuvien väreillä ja tekstuureilla tällä - ja tällä hinnalla se on melkein liian hyvä jättää huomiotta.

Hinta: 279,99 £ | Osta nyt osoitteesta Very

Tutustu työ- ja pelitarpeisiisi parhaat 4K -näytöt kannattaa sijoittaa 2020.

Katso Myös: