Parhaat ystävänpäivän ateriatarjoukset 2018: Marks & Spencer ja muut ruokailevat kahdessa kokeilussa

Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Se on rakkauden aikaa - mutta me kaikki tiedämme, että ystävänpäivä ei ole halpa asia.



Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että keskimääräinen ihminen käyttää tänä vuonna 45 puntaa - yrittäessään suihkuttaa rakkaitaan kukilla (tai lahjoilla), suklaalla ja samppanjalla.



Se on 90 puntaa pari ja mahdollisesti enemmän, jos syöt ulkona.



Mutta sen ei tarvitse olla niin kallista. Tänä vuonna Ison -Britannian supermarketit ovat käynnistäneet (melko pakottavia) ateriatarjouksia, jotka houkuttelevat pariskuntia tänään.

Niiden kaikkien kauppa - Co -opista alkaen - maksaa edullista 6 puntaa ja sisältää & vastustamattoman & apos; suklaa sulaa keskikastikkeessa.

Toiset palauttavat sinulle 20 puntaa, mutta mukana tulee sydänaiheisia herkkuja, vaaleanpunaista cavaa ja (huomaa teema) hummeri mac.



Mutta kuka saa korkeimmat pisteet helposta, hinnasta ja arvosta? Toimittajamme panivat heidät koetukselle.

Asdan erikoisvalikko



Asda on saanut rakkaansa katettua tämän ystävänpäivän dekadenttisella illallisella kahdelle (Kuva: ASDA)

Ateriasopimus: Alkupala, pää, kaksi puolta, jälkiruoka ja pullo viiniä 15 puntaa. Palvelee 2.

Mitä saimme: Erittäin erikoiset juoksevat skotlantilaiset munat, erityisen erikoisliha Wellington, erityisen valkosipulin ja yrttikermainen sose, erityisen erikoinen vihreä vihannesjauhe, erityinen englantilainen juustolautatrio, erityinen ruusukava.

Mitä maksoimme: 15 £

Mitä pelastimme: 8 £

Myymälässä ja verkossa: www.asda.com

Kuinka helppoa se on? Erittäin. Työnnä se kirjaimellisesti uuniin ja se on hyvä mennä. Aterioiden valmistaminen ja valmistaminen kestää noin puoli tuntia, ja kaikki on jo niputettu uuninkestävään pakkaukseen - mikä tarkoittaa minimaalista pesua, jee!

Meidän tuomio: Vaikka se näytti vaikuttavalta (ja siellä oli niin paljon. RUOKA), käynnistin oli masentavan keskinkertainen. Kauniisti oranssit keltuaiset (ja todella juoksevat!) Päätyivät makkaranlihaan, joka tarvitsi vakavia mausteita.

Pääalueelle, jossa oli runsas annos ihanaa, harvinaista, suussa sulavaa pihveä, jonka susin sekunneissa. Leivonnaiset, joihin se oli kääritty, olivat hieman märkää puolta - pidän leivonnaisista rapeina ja hiutaleina - mutta mehukas pihvini häiritsi minua kätevästi hädästä.

Mitä tulee sivuihin, en voi valittaa vanhasta hyvästä voista arkajuuren parsakaalista, johon on sekoitettu yksi maailman aliarvostetuimmista vihanneksista: purjo.

Valkosipulimurska oli myös sopivan kermainen. Kaikki pestiin erittäin hedelmäisellä rosé cava -lasilla. Luultavasti ei ole oikea viinivalinta tällaiselle aterialle (omalta osaltani), mutta onko se edes Ystävänpäivä ilman kuohuviiniä?

Kun on kyse vanukasta, se ei ole paljon parempi kuin juustolauta, ja toisin kuin ravintoloissa, Asdassa ei ole lisämaksua sen poimimisesta.

Vahva cheddar, suolainen Stilton ja tylsää, mutta makua puhdistava punainen Leicester täyttivät kaikki odotukset, ja nyt olin valmis pitkäksi, koomamaiseksi torkuksi sohvalla. Elokuvaatko ketään?

Kaiken kaikkiaan se on järjetöntä vastinetta rahalle - tämä kaikki 15 puntaa! Ostaisin uudestaan ​​ja uudestaan, jos voisin.

Haitat: Skotlantilaisen munan lihainen ulompi osa oli hämmästyttävän mauton, ja leivonnaiset olivat aivan liian märkiä minulle. Olisin myös mieluummin vaihtanut punaisen Leicesterin kirpeäksi brieksi, mutta se on vain minä.

Arvosana: 8/10

Tescon hienoin menu

Tesco korotti asioita tänä vuonna, ja valikossa on hummeria - mutta miten se meni? (Kuva: TESCO)

Ateriasopimus: Kaksi pääruokaa, kaksi puolta, yksi jälkiruoka ja pullo viiniä (tai suklaarasia) hintaan 20 puntaa. Palvelee 2.

Mitä saimme: Hummeri Mac & Cheese, ulkofileepihvi Diane -kastikkeella, kolmoiskeitetyt sirut hanhirasvalla, vihreä kasvisvalikoima yrttivoilla, vadelma- ja Prosecco -sydänkortti sekä Tescon hienoin Pignoletto.

Mitä maksoimme: 20 £

Mitä pelastimme: 10,50 £

Myymälässä ja verkossa: www.tesco.com

Kuinka helppoa se on? Hyvin suoraviivaista. Kaikki menee uuniin, ja sinun on vain käännettävä sirut ympäri kerran tai kahdesti kypsennyksen aikana. Pihvi kestää vain muutaman minuutin pannulla, ja siinä on selkeät ohjeet keskikokoisen tai hyvin valmistetun ruoanlaittoon.

Tescon perunat olivat tärkein kohokohta (Kuva: TESCO)

Meidän tuomio: Hummeri macilla ja juustolla oli mukava rikas kastike, jossa oli kunnollinen määrä aitoa juustoa ja miellyttävä kalamaku.

Pihvi oli ihanan paksu ja mehukas, ja kastike kohteli sitä hyvin.

Sirut olivat hämmästyttäviä ja maistivat paahdettuja perunoita - täydellisen paksuisia ja ihanan suolaisia. Aiomme ehdottomasti noutaa nämä uudelleen.

Mitä tulee poreilua, se oli virkistävä ja tarpeeksi mukava hintaan.

Haitat: Macin ja juuston hummerielementti oli hieman pettymys. Siellä oli pari suurta palasia, jotka olivat hieman pureskeltavalla puolella.

Olisi ehkä maistunut paremmalta, jos hummeri olisi hieman enemmän sisällytetty astiaan.

Sydämenmuotoinen vadelmakakku oli pettymys. Vadelma oli vähän liian 'torte' meidän makuumme ja syötävästä sydämestä & vohvelista & apos; päällä ei ollut mitään napsahdusta siihen.

Arvosana: 7/10

Lue lisää

Valmistaudu ystävänpäivään
Mitä pukeutua ystävänpäivänä Ystävänpäivän runoja hänelle ja hänelle Luonnolliset aphrodisiacs lisäävät sukupuoliviettiä Mitä tehdä, jos olet sinkku

M&S Illallinen kahdelle

M&S on päivittänyt lausuntonsa illalliseksi ystävänpäivän valikossa

Ateriasopimus: Alkupala, pääruoka, jälkiruoka, jälkiruoka, suklaata ja juoma hintaan 20 puntaa. Palvelee 2.

Mitä saimme: Gastropub Runny Scotch Munat; 2 ulkofileetä, valkosipuli- ja yrttivoi, kolminkeitetyt sirut, erittäin hieno parsa, Profiterole-pino, Heretat El Padruell Rose Cava Brut ja 4 sydämenmuotoista suklaata.

Mitä maksoimme: 20 £

Mitä pelastimme: 10 £

Vain myymälässä: www.marksandspencer.com

Pihvi ja sirut - ja lasillinen kuohuviiniä sen kanssa

Kuinka helppoa se on? Tilauksesta valmistettava pihvi on helppo erehtyä - mutta se on myös tapa lyödä sitä pannulla, kunnes se on valmis. Sen kertominen on enemmän pimeää taidetta, mutta voit aina leikata siihen testataksesi sitä (ehkä sitä, jonka aiot palvella itseäsi) ja laittaa sen sitten takaisin tarvittaessa. Mikään muu ei vaatinut enemmän vaivaa kuin uunin esilämmitys ja odottaminen paketin ohjeiden mukaisesti.

Meidän tuomio: Scotch Egg -alkupala tuli rapeaksi ulkopuolelta ja juokseva keskeltä, ja makkara-liha oli mukavan pippurista. Ei kaikkein romanttisin tai tasapainoisin alkupala, mutta sitten valitsimme sen, jotta emme olisi aterian syy.

Parsa ja pihvit olivat hyviä ja kuten odotit. Sirut toimittivat oikeanlaista rapeaa ja pörröistä koostumusta, mitä odotat. Valkosipuli-yrttivoi oli herkullista.

Cava oli kuiva ja rapea, mutta siinä oli kuitenkin se cava -reuna viimeistelyssä - mikä on joko erinomaista tai kauheaa näkemyksestäsi riippuen. Roséa ei pidetä ihanteellisena parina skotlantilaisten munien ja pihvin kanssa, mutta se toimi minulle hyvin.

Profiteroolit onnistuivat olemaan kevyitä ja samalla erittäin suklaisia ​​ja hellävaraisesti kermaisia. Suklaat olivat myös yllättävän hyviä.

Haitat: Munien ja sirujen kypsennysajat ja -lämpötilat eivät vain vastanneet toisiaan. Molemmat tulivat kauniisti ulos, mutta ei ollut mitään mahdollisuutta laittaa niitä uuniin yhdessä ja noudattaa ohjeita, mikä tarkoittaa 21 minuutin (vähintään) eroa alkuruoan ja päälaitteen välillä.

Toinen ongelma oli, että pää oli vain, hyvin, kuiva. Valkosipuli ja yrttivoi olivat hienoja, mutta eivät korvaa kastikkeen puutetta, jättäen sirut hieman vaivaan päästäkseen läpi.

Arvosana: 6/10

Lue lisää

Marks & Spencer
M&S kodin ja huonekalujen myynti Viimeisin ruokailutarjous M&S käynnistää viininraivauksen M & S -myyntikohteita havaittiin 10p

Morrisons & apos; Signature Range Valentine -menu

Morrisons & apos; karitsan kypsentäminen kestää yli tunnin - mutta arvostelijamme sanoo, että kaikki oli sen arvoista (Kuva: Morisons)

Ateriasopimus: Alku-, pää-, sivu-, jälkiruoka ja juoma 15 puntaa. Palvelee 2.

Mitä saimme: Paras samppanja -kuumaa savustettua lohta ja parsaa sisältävä risotto, parhaat karitsanpalat Riojan punaviinikastikkeessa, paras vihreä vihannesvalikoima, paras belgialainen suklaa- ja suolakaramellisydän -jälkiruoka ja pullo Campo Viejo Tempranilloa.

Mitä maksoimme: 15 £

Mitä pelastimme: 11 £

Myymälässä ja verkossa: www.morrisons.com

Kuinka helppoa se on? Karitsan kypsentäminen kestää 70 minuuttia, joten älä jätä sitä viimeiseen minuuttiin, muuten saatat kannustaa nälkäiseen pikku keskusteluun. Kukaan ei halua sitä treffeille - olitpa yhdessä ikuisuuden tai viisi minuuttia. Kaikki muu oli erittäin nopeaa ja helppoa.

Meidän tuomio: Risotto oli todella mukava rakenne ja lohi ja vihannekset lisäsivät mukavan puren. Kastike oli kermainen ja kevyt, mutta sitruunan sävy oli hieman liian ylivoimainen minun makuuni.

Tämän valikon todellinen sankari on lammas, joka kypsyi kauniisti ja rikas punaviinikastike auttoi antamaan sille todellisen maanläheisen syvyyden. Vihreät olivat kunnossa, mutta valitsisin seuraavan kerran yhden hemmottelevimmista puolista.

Belgialainen suklaa ja suolattu karamellisydän olivat rikkaita, samettisia ja makeita. Erittäin, erittäin makea - hienoa, jos olet vakava suklaan addikti kuten minä, mutta luultavasti ei ole ihanteellinen, jos sinulla ei ole makeita hampaita tai et todellakaan ole suklaan ystävä. Se on todellakin jaettava, koska se on että makea.

Avain sydämeeni: Suolattu karamelliherkku yön lopettamiseksi (Kuva: Morisons)

Espanjalainen punaviini oli erinomainen lisä pääruokaan, joka ei rakasta punaviiniä ja sitten vielä enemmän punaviiniä, eikö ?! Ja se toimi todella hyvin myös jälkiruoan kanssa.

tyttö, jolla on 3 rintaa

Haitat: Paras vihreät vihannekset -puoli oli täysin hämmentävä - juuri tästä syystä kukaan ei halua syödä kasviksia. Tylsää ja innostamatonta.

Arvosana: 7/10

Islannin ystävänpäivä valikossa

Halpa ja iloinen, mutta riittääkö se? (Kuva: Islanti)

Ateriasopimus: Yksi pää, toinen puoli, yksi vanukas. Palvelee 2

Mitä saimme: Kaksi ulkofileepihveä, pippurimaista voita, yksi pussi bataattiperunoita ja kaksi fudge -juustokakkua.

Mitä maksoimme: 10 £

Mitä pelastimme: 2 £

Saatavilla vain verkossa: www.iceland.co.uk

Kuinka helppoa se on? Pakkauksissa on melko perusteelliset ohjeet ja neuvoja pihvien kypsennysajoista, joten kaiken kaikkiaan melko vaikea sotkea.

Meidän tuomio: Aika häikäisevää. Vaikka pihvit ja sirut olivat suuria ja melko helppo valmistaa, vaihtoehdot sisälsivät melko keskinkertaisia ​​ja perusasioita.

Pihvi oli mukavaa, mutta sirut eivät todellakaan rapeutuneet ja vanukkaat olivat erittäin makeita. Pelimerkit olivat myös ainoa todellinen puoli, mikä tarkoittaa, että sinun on ostettava vihanneksia täydellisen - ehkä tasapainoisemman - aterian kanssa.

Tuntui siltä, ​​että tämä ateriasopimus puuttui, ei vain tuotteen, vaan myös mielikuvituksen kannalta.

Hinnasta odotat myös pulloa viiniä tai ainakin suklaata, mitä useimmat kilpailijat tarjoavat.

Vaikka se on halpaa ja iloista, se ei ole kovin jännittävää. Ruoka oli maukasta, mutta voit löytää parempaa muualta hintaan.

Haitat: Tylsät vaihtoehdot, ei viiniä, ei oikeastaan ​​koko ”ateriasopimus”.

Arvosana: 4/10

Lue lisää

Ystävänpäivä 2019
Hyvää ystävänpäivää Vitsit Runoja Paras romanttinen kaupunkiloma

Waitrose -ystävänpäivän illallinen kahdelle valikolle

Waitrose'n treffi -iltavalikossa ei ole vain pihvi - vaan myös prosecco (Kuva: Waitrose)

Ateriasopimus : Alku, pää, kaksi puolta, jälkiruoka ja pullo viiniä. Palvelee 2.

Mitä saimme : Kananmaksan parfait -alkupala, kaksi litteää rautapihviä, pippurimaista voita, paksuista siruista ja Babyleaf -salaattia pääruokana, kaksi vadelma -mousse -sydäntä jälkiruoaksi ja pullo San Leo Proseccoa.

Mitä maksoimme : 20 €

Mitä pelastimme : 13,15 €

Myymälässä ja verkossa : www.waitrose.com

Kuinka helppoa se on? Melko yksinkertainen. Sinun on lisättävä hiukan omaa mielikuvitustasi parfait -alkupalaan - käytin salaattia, tein paahtoleipää ja tarjoilin sitä leipäkepeillä.

Pääasia on klassinen pihvi ja sirut, joten paista pihvi voin kanssa ja paista sirut. Jälkiruoka on hyvä mennä suoraan laatikosta.

Vastuuvapauslauseke: Parfait vaatii hieman mielikuvitusta (Kuva: Waitrose)

Meidän tuomio : Parfait -alkupala on todella herkullinen, mutta se näyttää hieman yksinäiseltä, jos et lisää siihen mitään. Pihvi ja sirut olivat runsas herkku talvi -iltana, mutta siitä puuttuu hieman romantiikkaa.

Vadelma -sydän -jälkiruoat olivat ruokalajien söpöimpiä, mutta myös täynnä makua ja tervetullut kevyt kosketus suuren pääruuan jälkeen. San Leo Prosecco oli OK, mutta yhdessä massiivisen pihvin kanssa kuplat tekevät sinusta sopivan poppiin.

Haitat : Se ei ole huono yhdistelmä, mutta siitä puuttuu hieman romantiikkaa, että jotkut muut tarjoukset tuottavat (ruokapöydälle). Parfait tuo makua, mutta ei esitystä.

Luokitus : 6/10

Co-opin vastustamaton ystävänpäivämenu

Co -opin menu on melkoinen - vain 6 puntaa

Ateriasopimus : Yksi pää ja kaksi puolta tai toinen puoli ja jälkiruoka. Palvelee 2.

Mitä saimme : Vastustamattomat sieni Wellingtons, vastustamaton mashi ja vastustamaton suklaasula keski -vanukas.

Mitä maksoimme : 6 £

Mitä pelastimme : 6 £

Vain myymälässä : www.co-operativefood.co.uk

Kuinka helppoa se on? Melko helppo. Wellingtonit on kypsennettävä uunissa ja mash kestää vain kuusi minuuttia mikroaaltouunissa. Jälkiruoaksi suklaataivaaseen kuluu vain 50 sekuntia.

Meidän tuomio : Wellingtonit olivat kevyitä ja täynnä makua, ja kermainen mash täydensi niitä kauniisti. Jälkiruoka oli dekadentti, tuntematta suklaan ylikuormitusta. Täydellinen, jos toisella teistä on vähemmän makeita kuin toisella.

Haitat : Jos vain yksi teistä on kasvissyöjä, lihansyöjä saattaa jäädä hieman tyytymättömäksi.

Luokitus : 7/10

Katso Myös: