Ison -Britannian parhaat vesipuistot perhepäiväksi, josta lapset pitävät

Iso -Britannia Ja Irlanti

Horoskooppi Huomenna

Perhe, jossa kaksi lasta pitää hauskaa vesipuistossa

Perhe, jossa kaksi lasta pitää hauskaa vesipuistossa



kuinka pete burns kuoli

Loistava kesäsää voi olla loistava päivä hauskaksi päiväksi - mutta joskus helleaalloissa haluat vain jäähtyä.



Tule vesipuistoihin, joissa ei ole vain koko perheen nähtävyyksiä, vaan se on myös ihanteellinen ratkaisu viileänä pysymiseen.



Rohkeammat voivat ottaa käyttöön liukumäkiä, aaltokoneita ja porealtaita, kun taas rauhallisemman päivän jälkeen ne voivat rentoutua roiskealtaissa ja laiskoissa jokissa - ja leikkipaikkoja on myös pienille.

Tietenkin tämä ärsyttävä brittiläinen sää voi olla epävakaa - mutta hyvä uutinen on, että on myös loistavia sisävaihtoehtoja!

Katsomme joitain kansan parhaista vesipuistoista, jotka varmasti tekevät roiskumisen lasten kanssa tänä kesänä ...



1. Hiekkalinna

Perheet Sandcastlen vesipuiston laguunivesillä

Sandcastlen vesipuisto (Kuva: Sandcastlen vesipuisto)

Sinusta tuntuu siltä, ​​että olet astunut eksoottiseen maahan Sandcastlen trooppisten lämpötilojen ansiosta, joissa lämpötila saavuttaa jopa 28 ° C.



Odotettavissa on puumaja, myrskyjä, vesiliukumäkiä, matalia altaita, rauhallisia laguuneja ja toimintajoki, jotka kaikki lupaavat hauskaa ja jännittävää kaikenikäisille.

Puistossa on hyvä sekoitus jännittäviä ratsastuksia adrenaliinipumppauksen saamiseksi sekä lempeämpiä tarjouksia pienille laguuneineen ja roiskealueineen.

Kuinka paljon? Aikuisten liput alkaen 22 €, lapset 11 ja alle 18 €. Vierailla www.sandcastle-waterpark.co.uk Lisätietoja.

2. Rutlandin vesipuisto

Ilmatäytteinen esterata Aqua Park Rutlandissa

Aqua Park Rutland on jännitystä etsiville

Tänä kesänä on aika laittaa taitosi koetukselle ja kilpailla ystävällisesti perheenjäseniäsi vastaan!

Aqua Park Rutlandissa on yli 36 hauskaa estettä, joista voit kiivetä, hypätä, ryömiä, laukaista, liukua ja roiskua läpi, puhumattakaan puhallettavasta kiipeilyseinästä `` The Beast '', joka on korkein laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kuinka paljon? Liput alkaen £ 20 sivulta tunnin istuntoon, joka sisältää pelastusliivin ja tiedotustilaisuuden. Vierailla www.aquaparkrutland.co.uk Lisätietoja.

3. Robin Hoodin vesipuisto, Nottingham

Näkymä Robin Hoodin vesipuiston, Wheelgate Adventure Parkin ojitetuista torneista

Robin Hoodin vesipuisto, Wheelgate Adventure Park (Kuva: Wheelgate Adventure Park)

Tämä Robin Hood -aiheinen tarjonta on Ison-Britannian suurin ulkovesipuisto, jossa on viisi jännittävää liukumäkeä, joista pienet jännityksen etsijät rakastavat.

Lisäksi se on osa Wheelgate-seikkailupuistoa, josta löytyy myös vuoristoratoja, elämyskokemuksia ja perheystävällisiä ratsastuksia, joten jos vanhemmat lapset todella haluavat käydä teemapuistossa, se tekee suuren kompromissin.

Kuinka paljon? 15,95 £ aikuisille ja yli 108 cm pitkille lapsille, 12,95 £ 95–108 cm lapsille. Alle 95 cm: n lapset pääsevät ilmaiseksi. (Hinnat perustuvat viikonloppuun ja pyhäpäivään). Vierailla www.wheelgatepark.com Lisätietoja.

Nintendo switch boxing day -ale

4. Waterworld, Stoke-on-Trent

Jännittävien liukumäkien, porealtaiden, kupla -altaiden, koskien, laiskan joen, Ison -Britannian First Trap Door Drop Slide -liukumäen ja Ison -Britannian korkeimpien ja nopeimpien vesiliukumäkien ansiosta voit hemmotella Waterworldin aktiviteetteja.

Siellä on jopa omia alueita pikkulapsille ja pikkulapsille, ja niille, jotka eivät halua kastua, myös katsojaliput ovat vaihtoehto.

Arviolta 400 000 ihmistä vierailee Waterworldissa vuosittain, joten jos olet alueella, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, mistä kaikessa hype on kyse!

Kuinka paljon? Liput alkaen 20,50 puntaa, tai voit ostaa perhelippuja 78 puntaa. Vierailla www.vesimaailma.co.uk Lisätietoja.

5. LC Swansea

Tyttö ratsastaa Boardriderilla LC Swansealla

Boardrider LC Swanseassa (Kuva: © LC Boardrider 2016)

Ison-Britannian suurin sisävesipuisto on ehdottomasti jännityksen etsijöille.

Ota vastaan ​​'boardrider', seisova surffisimulaattori tai kohdata heidän uusin nähtävyys Volcano Bay, joka kirjaimellisesti & amp; jossa on vettä, aaltoallas, laiska joki ja erilaisia ​​jännittäviä dioja.

Kuinka paljon? Aikuisten liput alkaen 8 puntaa, lastenliput alkaen 2,50 puntaa ja lasten liput alkaen 6 puntaa. Boardrider -istunnot ovat 5 puntaa lisähintaan. Vierailla www.thelcswansea.com Lisätietoja.

6. Alton Towers Resort

Logo sijaitsee kyltissä Alton Towers -teemapuiston sisäänkäynnin ulkopuolella

Alton Towersissa on vesipuisto (Kuva: Getty)

Staffordshiren lomakeskus tunnetaan parhaiten teemapuistostaan ​​ja vuoristorataistaan, mutta Alton Towersissa on myös melko vaikuttava vesipuisto.

Ajattele laiskoja jokia, hulluja vesitykkejä ja jopa jännittävää vesiallasta; jokaiselle on jotakin.

On koskia ja 'tulvia' uima -altaita rohkeammille, mutta jos sinulla on pieniä, voit hyödyntää myös tarjolla olevia hiljaisempia tiloja.

Liput alkavat £ 16.50 ja sisältävät pääsyn Little Leakeen, Lagoona Baylle ja Wacky Waterworksiin. Napsauta tätä saadaksesi täydelliset tiedot .

Onko vesipuisto mielestäsi tässä luettelossa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Katso Myös: