Isoveljen Emma Jensen DUMPED? Poikaystävä Josh Watson lähettää '' seuraavaan, yksin '' jälkeen 'rivin Marcon yli'

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Poikaystävä Josh Watson on jättänyt Big Brotherin Emma Jensenin vain viikon kuluttua näyttelyn lopettamisesta ollakseen hänen kanssaan, salaisen tweetin mukaan.



Kuntomalli ja henkilökohtainen valmentaja - jotka tulivat taloon yllättämään tyttöystävänsä tehtävän aikana - on lähettänyt sosiaaliseen mediaan viestejä, jotka viittaavat siihen, että asiat ovat ohi näiden kahden välillä.



Tämä seuraa katkeraa riitaa, jonka pariskunta oli saanut, kun Josh syytti häntä viettämästä 20 tuntia Lontoossa Marco Pierre White Jr: n kanssa raportin mukaan.



Instagramiin siirtyessään Josh jakoi kuvan itsestään, joka oli pukeutunut lähes kaiken viereen, ja kuvatekstin: On seuraavaan seikkailuun, yksin.

mitä harvey elliott sanoi
Instagram

Josh tuki myös teoriaa siitä, että hän on nyt sinkku, salaisella twiitillä, joka lähettää On seuraavaan. #tylsää.

Repäisty ryöstö voitti katsojat, kun hän liittyi BB -asuntolaisiin tyttöystävänsä kanssa, mutta nyt näyttää siltä, ​​että sormet osoittavat kaikkialla Emman väitetyn yhteyden Marco Pierre White Jr: n kanssa.



Marco ja Emma

Marco ja Emma - mitä tapahtui Lontoossa?

DJ, joka tuli taloon sisarensa Victorian kanssa, tapasi entisen kotitoverinsa Marcon, Joshin toiveita vastaan, Daily Starin mukaan.



Emma soitti ja sanoi tapaavansa Marcon Lontoossa '', lähde kertoi julkaisulle.

Josh ei voinut uskoa sitä.

Josh kertoi Emmalle, ettei hän ollut iloinen tapaamisestaan ​​Marcon kanssa, mutta hän sanoi, että hänen puhelimensa kuolee ja katkaisee puhelun.

Raportin mukaan Josh ei sitten kuullut Emmasta noin 20 tuntiin.

suraya el-wakil

(Kuva: Kanava 5)

milloin talvi alkaa Isossa-Britanniassa

Näyttelyn Big Brother's Bit On The Side -palvelussa hänen lähdönsä jälkeen Emma sanoi, että talo sai minut hulluksi.

Minulla oli tarpeeksi olla siellä. Se ei enää tehnyt minua onnelliseksi. Se oli niin myrkyllinen ympäristö, jossa kaikki kiistelivät, ja luulen, että koko tehtävä oli mennyt todella epäsuhtaiseksi ja minusta tuli tämä paha noita, joka ... Halusin vain nähdä poikaystäväni, hän kertoi isäntä Rylanille.

Puhuessaan hetkestä, jolloin hän painoi painiketta tehtävän aikana nähdäkseen poikaystävänsä, Emma sanoi: Päässäni liikkui vain se, että halusin vain nähdä Joshin uudelleen.

Emma Big Brotherin sivussa

Emma Big Brotherin sivussa (Kuva: Kanava 5)

Lue lisää

Iso veli 2018
Näyttelijä Big Brother Big Brotherin voittajat Milloin Big Brother aloittaa? Kaikki Big Brotherista 2018

Katso Myös: