Big Brother -voittaja Cameron Cole paljastaa show-salaisuuksia ja kuinka hänen kautensa oli 'melkein pilalla'

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Isoveli voittaja Cameron Cole on paljastanut kiehtovia show-salaisuuksia uutisten an jälkeen ITV käynnistä uudelleen ensi vuonna.



Hän saavutti parhaan paikan vuonna 2018 ja hänestä tuli kaikkien aikojen viimeinen Channel 5 -siviilisarjan voittaja – mutta nyt hän elää hillittyä elämää opiskelijana Lontoossa.



Pysymällä poissa valokeilassa, Cameron on paljastanut joitain koettelemuksia, joita tuottajat kohtasivat sarjansa aikana neljä vuotta sitten.



Cameron kertoi junassa takaisin kotiinsa Norwichiin NEWSAM että hänen kautensa Isoveli oli melkein ohi ennen kuin se edes alkoi.

Hakuprosessista puhuessaan hän sanoi: 'Se oli yksinkertaista, minun piti lähettää yli kahden minuutin video, ja oli onni kuulla takaisin.

missä j.k. soutaa livenä
  Cameron kertoi The NEWSAMille katastrofista vain tunteja ennen kausiaan
Cameron kertoi The NEWSAMille katastrofista vain tunteja ennen hänen kauttaan ( Kuva: Kanava 5)

'Sitten minun piti tehdä avoimia koe-esiintyjiä ja sitten suljettuja koe-esiintyjiä, se oli vähän kuin The X Factor , siellä oli useita vaiheita.'



Cameron, joka opiskelee nykyään fykologiaa – levätutkimusta – yliopistossa ja asuu poikaystävänsä kanssa pääkaupungissa, sanoi, että hänen piti tehdä jatkuvasti matkoja kaupunkiin kotoaan Norfolkista.

'Lontoon meneminen ja tuottajien tapaaminen hakuprosessin lopussa oli paljon', hän lisäsi.



”Sitten eräänä päivänä, kaikkien haastattelujen jälkeen, näyttelijäryhmä kysyi, voisinko tulla Skype-puheluun vastaamaan joihinkin lääketieteellisiin kysymyksiin.

amanda holden nännin salama
  Cameron oli yksi viimeisistä Big Brother -voittajista
Cameron oli yksi viimeisistä Big Brother -voittajista ( Kuva: Kanava 5)
  Hän sanoo kaipaavansa Big Brother Housea joka ikinen päivä
Hän sanoo kaipaavansa Big Brother Housea joka ikinen päivä ( Kuva: Kanava 5)

”Muistan miettineeni: ’Voi luoja, mitä ihmettä he ovat löytäneet? mikä tässä on mennyt pieleen?', luulin, että kaikki päättyy kyyneliin heti lopussa.

'Mutta näin he saivat suoran reaktiosi web-kameralla, minä liityin mukaan ja he sanoivat: 'Cameron, olet Big Brotherissa, haluaisitko olla kotikaveri?'.

Cameron paljasti, että kotikavereilla on vain muutama päivä ostaa kokonaan uusi vaatekaappi ennen kuin he joutuvat piiloon.

'Minulla oli noin kaksi viikkoa aikaa selvittää kaikki, minun piti ostaa uusia vaatteita, joissa kaikissa ei ollut logoja tai näkyviä tuotenimiä, tämä kaikki tapahtui ennen kahdeksan päivän sulkua, joka pidettiin tuntemattomassa paikassa', hän kertoi The NEWSAMille.

  Hän oli esitys's youngest ever winner, coming first place at 19-years-old
Hän oli ohjelman kaikkien aikojen nuorin voittaja, ja hän sijoittui ensimmäiseksi 19-vuotiaana ( Kuva: James Shaw/REX/Shutterstock)

”Seuraaja haki minut satunnaiselta rautatieasemalta ja ajoi mökille, jossa asuin viimeiset päivät ennen esityksen alkamisiltaa.

sharon osbourne kasvojen kohotus

'Sitten minut vietiin hotelliin Lontooseen, jossa meidän piti tehdä tiettyjä mediahaastatteluja, valokuvauksia ja elokuvaosia Big Brother's Bit on the Side -elokuvalle.'

Cameron sanoi, että saattaja otti pois hänen matkapuhelimensa heti, kun he tapasivat, ja katkaisi yhteyden ulkomaailmaan.

Hän lisäsi: 'Suoraa televisiota ei ollut sallittu, enkä saanut lähteä mökistä ensimmäisen siellä olopäivän jälkeen.

”Kaikki muut asukkaat pidettiin eri paikoissa ympäri Isoa-Britanniaa, kunnes meidät kaikki tuotiin samaan hotelliin Lontooseen.

alice arnold clare kaljuuntuva
  Televisiomaailmasta lähtemisen jälkeen hän on nyt yliopisto-opiskelija Lontoossa
Televisiomaailmasta lähtemisen jälkeen hän on nyt yliopisto-opiskelija Lontoossa ( Kuva: WireImage)
  Hän voitti toiseksi sijoittuneen Akeem Griffithsin ensimmäiseksi vuonna 2018
Hän voitti toiseksi sijoittuneen Akeem Griffithsin ensimmäiseksi vuonna 2018 ( Kuva: Getty Images)

'Kukaan ei saanut poistua huoneestaan, kun muita asukkaita oli lähellä.'

Cameron paljasti, että tuottajat antoivat jokaiselle kotitoverille koodinimen välttääkseen salaisuuksien paljastamista.

”Meillä kaikilla oli koodinimet ja minun oli Cider. Juoksijat ja saattajat olisivat vastuussa siitä, ettei kukaan meistä joutuisi kosketuksiin toistensa kanssa, hän sanoi.

cyber maanantai -tarjoukset 2019 uk

Mutta juuri tässä vaiheessa esitys melkein laskeutui kaaokseen, tapahtui hätätilanne, joka melkein maksoi esitykselle paljon.

  Kaikki vuoden 2018 Big Brotherin siviilitalot
Kaikki vuoden 2018 Big Brotherin siviilitalot ( Kuva: Kanava 5)

Cameron paljasti: ”Se sai minut aina nauramaan, koska prosessi oli kuin sotilasoperaatio.

'Mutta laukaisuaamuna oli a antaa potkut herätys kello 7 aamulla.

'Se melkein tuhosi kaikkien kovan työn pitää meidät kaikki erillään.'

Tuottajien ja talon asukkaiden onneksi hälytys sammutettiin minuuttien kaaoksen ja paniikkien jälkeen, eikä kukaan kilpailijoista paljastunut.

Katso Myös: