Binance - maailman suurin kryptovaluutan vaihtoalusta - on kielletty Isossa -Britanniassa

Kryptovaluutta

Horoskooppi Huomenna

Praha, Tšekki - 1. tammikuuta 2000: Kultaisia ​​bitcoineja kultaisella taustalla. (Uusi virtuaalinen raha)

Englannin keskuspankin pääjohtaja Andrew Bailey on aiemmin varoittanut salaustuotteisiin sijoittavien ihmisten olevan valmiita menettämään kaikki rahansa(Kuva: Getty Images)



Ison -Britannian taloudellinen valvontaviranomainen on kieltänyt yhden maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä toimimasta Yhdistyneessä kuningaskunnassa välittömästi.



Financial Conduct Authority (FCA) on estänyt Binance Markets Limitedin, jonka avulla kauppiaat voivat ostaa, myydä ja lyödä vetoa kryptovaluutoista, kuten Bitcoinista ympäri maailmaa, ilman virallista selitystä.



'Binance Markets Limited ei saa harjoittaa mitään säänneltyä toimintaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa', FCA sanoi.

nadia sawalhan ensimmäisen aviomiehen kuolema

'' Kilpailuviraston asettamien vaatimusten vuoksi Binance Markets Limited ei tällä hetkellä saa harjoittaa mitään säänneltyä toimintaa ilman FCA: n kirjallista lupaa. ''

Vahtikoira antoi myös varoituksen kuluttajille Binance Marketsista ja laajemmasta Binance -ryhmästä.



Kilpailuvirasto neuvoi ihmisiä olemaan varovaisia ​​mainoksissa, jotka lupaavat korkeaa tuottoa salausvaroista.

Binance

Binance Group sijaitsee tällä hetkellä Caymansaarilla (Kuva: REUTERS)



Binance Markets Limited on Lontoossa sijaitseva tytäryhtiö

Binance Markets Limited on Lontoossa sijaitseva tytäryhtiö (Kuva: Zuma Press/PA -kuvat)

Binance on online -pörssi, joka tarjoaa käyttäjille rahoitustuotteita ja -palveluja, mukaan lukien monenlaisten digitaalisten valuuttojen ostaminen ja kaupankäynti sekä digitaaliset lompakot, säästötilit ja jopa lainaus.

Sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa ovat hillinneet kryptovaluutta -alaa peloissaan, että sitä käytetään laittoman rahan pesuun ja se voi jättää ihmisiä kymmeniä tuhansia puntia taskustaan ​​niiden epävakauden vuoksi.

Binance Group sijaitsee tällä hetkellä Caymansaarilla, kun taas Binance Markets Limited on Lontoossa sijaitseva tytäryhtiö.

Kilpailuvirasto korosti myös, että yhdelläkään Binance -konsernin yksiköllä ei ole minkäänlaista lupaa, rekisteröintiä tai lupaa harjoittaa säänneltyä toimintaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

black widow 2020 julkaisupäivä uk

Vaikka FCA ei sääntele kryptovaluuttoja, se säätelee salausvaroja. Sääntelyviranomaisen on annettava yrityksille lupa mainostaa tai myydä tällaisia ​​tuotteita Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tämä tarkoittaa sitä, että Yhdistyneen kuningaskunnan ihmiset eivät saa käyttää Binancen palveluita spekuloidakseen tai lyödäkseen vetoa siitä, nouseeko Bitcoinin kaltaisen salausvaluutan hinta nousemaan vai laskemaan.

Sääntelyviranomaisen on annettava yrityksille lupa mainostaa tai myydä tällaisia ​​tuotteita Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Sääntelyviranomaisen on annettava yrityksille lupa mainostaa tai myydä tällaisia ​​tuotteita Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Kuva: REUTERS)

'BML on erillinen oikeushenkilö, eikä se tarjoa mitään tuotteita tai palveluita Binancen verkkosivuston kautta', sanoi Binancen tiedottaja.

'' Binance Group osti BML: n toukokuussa 2020 eikä ole vielä aloittanut liiketoimintaansa Isossa -Britanniassa tai käyttänyt FCA: n viranomaislupia. ''

muurahainen ja joulukuu lauantai-iltana takeaway häät

Hän lisäsi, että yrityksen suhde käyttäjiin ei ole muuttunut, ja painotti: ”Suhtaudumme yhteistyöhön yhteistyössä sääntelyviranomaisten kanssa ja otamme noudattamisvelvoitteemme erittäin vakavasti. Pysymme aktiivisesti ajan tasalla politiikan, sääntöjen ja lakien muutoksista uudessa tilassa. ''

Tarvitsemmeko suurempaa tukahduttamista kryptovaluutoille? Kerro meille alla olevissa kommenteissa

Lauantaina Binance ilmoitti vetäytyvänsä pois Ontariosta, Kanadasta, sen jälkeen kun Ontarion arvopaperikomissio (OSC) syytti sitä ja useita muita salauskaupankäyntialustoja maakunnan määräysten noudattamatta jättämisestä.

Ja perjantaina Japanin rahoituspalveluvirasto (FSA) varoitti Binancea toisen kerran kolmen vuoden aikana, että se toimii maassa ilman lupaa.

Englannin keskuspankin pääjohtaja Andrew Bailey on aiemmin varoittanut niitä ostavia ihmisiä, että heidän pitäisi olla valmiita menettämään kaikki rahansa.

Katso Myös: