Kummallisen uuden optisen harhan ansiosta kenkä näyttää joillekin vaaleanpunaiselta ja valkoiselta - toisille harmaalta ja vihreältä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Ihmiset kiistelevät tämän kengän väristä

Ihmiset kiistelevät tämän kengän väristä(Kuva: Facebook)



Ihmiset kiistelevät uudesta oudosta optisesta harhasta, jonka mukaan kenkä näyttää joillekin vaaleanpunaiselta ja valkoiselta, mutta toisille harmaa ja vihreä.



Valokuvasta kouluttajasta on tullut viimeisin illuusio, joka ottaa Internetin myrskyn - tuhannet käyttäjät väittävät sen todellisesta väristä.



Se oli kolme vuotta sitten & quot; The Dress & apos; puhuttiin verkosta, ja puolet meistä oli täysin vakuuttuneita siitä, että tuote oli valkoinen ja kulta.

Toinen puoli näki sen sinisenä ja mustana (he olivat oikeassa, kävi ilmi).

Ja nyt & kenkä & apos; on uusi kuuma keskustelunaihe.



Tästä valokuvasta on tullut viimeisin optinen harha, joka on ottanut Internetin myrskyn

Tästä valokuvasta on tullut viimeisin optinen harha, joka on ottanut Internetin myrskyn (Kuva: @chalhoubmark /Twitter)

milloin on ilmapallo d tai

Kuva nauhoitetuista jalkineista julkaistiin alun perin sosiaalisessa mediassa viime vuonna, mutta on äskettäin noussut uudelleen ja herättänyt keskustelua.



Australialainen radioasema 99,3 B-Rock FM jakoi kuvan Facebookissa viime viikolla ja kirjoitti: 'IT & S AP HAPPENING AGAIN !!! Mitä te kaverit näette ??

'Useimmat meistä näkevät vaaleanpunaisen ja valkoisen, mutta jotkut näkevät harmaan ja vihreän ...'

Yksi käyttäjä, Jodii Love, vastasi: 'Harmaa ja vihreä, en kirjaimellisesti näe vaaleanpunaista ja valkoista, onko tässä kuvassa ollenkaan vikaa tai oikeutta ??'

Avengers endgame uudelleen julkaisupäivä uk
& apos; Mekko & apos; puhuttiin verkossa vuonna 2015, kun puolet meistä oli vakuuttuneita siitä, että tuote oli valkoinen ja kulta (sinisen ja mustan sijasta)

& apos; Mekko & apos; puhuttiin verkossa vuonna 2015, kun puolet meistä oli vakuuttuneita siitä, että tuote oli valkoinen ja kulta (sinisen ja mustan sijasta) (Kuva: swiked / tumblr)

Samaan aikaan Janine Louden sanoi: 'Tämä on outoa! Katsoin tämän aiemmin tänään ja näin vain vaaleanpunaista ja valkoista! Nyt se on harmaa ja vihreä. '

Ja Daylan Clark kirjoitti: 'Harmaa ja mintunvihreä varmasti .....'

Jotkut käyttäjät kyseenalaistivat, onko valokuvaan tarkoituksellisesti sovellettu suodatinta, jotta kengän todelliset värit näyttäisivät erilaisilta.

Snap oli aiemmin ilmestynyt Twitteriin viime lokakuussa, jossa se julkaistiin toisen kuvan kanssa samasta kouluttajasta.

Kaksi kuvaa jakoi käyttäjä @chalhoubmark, joka kirjoitti tuolloin: 'Emme tee tätä uudelleen. Kenkä on vaaleanpunainen ja valkoinen. ''

Yksi käyttäjä vastasi viestiin: 'Ensimmäinen kuva on harmaa ja sininen ja toinen vaaleanpunainen ja valkoinen jajsjsgkahhs.'

Mutta toinen sanoi: 'Näyttää siltä, ​​että vaaleanpunaisen ja valkoisen kengän kuvassa on vaaleanpunainen suodatin.'

Joten mitä värejä näet? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ...

Katso Myös: