Musta perjantai 2018: Ison -Britannian parhaat tarjoukset julkaistiin viikonloppuna

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Musta perjantai 2018 on ohi - yli 24 tuntia kestäviä tarjouksia on saapunut Internetiin ja Ison -Britannian pääkadulle, mutta jotkut vähittäiskauppiaat pitävät edelleen alennukset koko viikonlopun.



Yksi vaikuttavimmista tarjouksista, joita olemme vakoilleet tänä vuonna, ovat rahat pois tilauksista Just Eatissa. Koska me kaikki rakastamme herkullista takeawaya halvalla!



Kuten tavallista, osa vuoden 2018 kysytyimmistä tuotteista liittyi tekniikkaan, ja älykkäät kodin tuotteet ja pelipaketit olivat osa Black Friday 2018: n suurista hitteistä.



Mutta vaikka päivä itsessään saattaa olla ohi, monet tarjoukset eivät ole mahdollisia, ja monet kaupat pitävät tarjouksensa käynnissä aina Cyber ​​maanantaihin asti, jos unohdat.

Itse asiassa, Amazon Jatkamme jopa uusien tarjousten julkaisemista joka päivä, joten sinun on pidettävä silmät auki koko viikonlopun ajan uusien tarjousten syntyessä.

Olitpa uuden kannettavan tietokoneen tai pesukoneen jälkeen, haluatko hemmotella itseäsi uusilla vaatteilla, sähkölaitteilla, TV tai patja, tarjouksia riittää vielä Cyber ​​maanantaihin asti.



Huippumyyjät osallistuvat

Parhaat tv -tarjoukset

Televisiot ovat aina alennettuina mustana perjantaina

Black Friday on melkein vuoden paras päivä hankkia itsellesi uusi telkkari. Alennuksia on kaikkialla - olitpa sitten £ 1 000 tai halpa ja iloinen vaihtoehto.

Parhaat kannettavien tietokoneiden tarjoukset

(Kuva: Droid-Life)

Kannettavat tietokoneet ovat edelleen suosittu tuote Black Friday -myynnissä, ja hieman kärsivällisyydellä ja tutkimuksella voit löytää melko vaikuttavia alennuksia. Tähän mennessä tapahtumien kohokohtia ovat:

Tässä on lisää Black Friday 2018 -tietokonetarjouksia.

Parhaat puhelutarjoukset

(Kuva: julkisuuskuva)

Musta perjantai on käsillä, mikä tarkoittaa, että kaikki matkapuhelimet saivat samanaikaisesti suurimman hinnanalennuksen, jonka he ovat saaneet ympäri vuoden. Nämä ovat parhaat tarjoukset:

Tässä on enemmän Black Friday -puhelinsopimukset .

Parhaat pelitarjoukset

(Kuva: PA)

Parhaat lentotarjoukset

Norwegian Air

Norwegian Air (Kuva: Norwegian Air)

Katso kattava valikoimamme halpoja lentotarjouksia kohteeseen Black Friday.

Parhaat älykkään kodin tarjoukset

Älykkäistä kodin laitteista on tullut suosittu laite monille kotitalouksille, ja Amazonin ja Googlen nyt julkaisemien uusien mallien joukossa on loistavia tarjouksia, jotka kannattaa napsauttaa - tässä ovat parhaat:

Katso halvimmat Amazon Echo Black Friday -tarjoukset täältä.

Parhaat patjatarjoukset

Ei ole parempaa aikaa päivittää yksi tärkeimmistä kohteista, jotka auttavat sinua saamaan kunnolliset yöunet. Myynnissä on suuria säästöjä tunnetuille tuotemerkeille - nämä ovat joitain kohokohtia.

Katso kaikki muut parhaat patjatarjoukset Black Friday -patjatarjouksistamme

Parhaat lelutarjoukset

Kohta on joulu ja myynti on ihanteellinen aika hankkia lapsille lahjoja murto -osalla normaalihinnasta. Mutta kiirehdi, jos haluat hankkia suosittuja esineitä - emme usko, että ne ovat olemassa pitkään.

mike parry jim white

Selaa muita parhaita lelutarjouksia kierroksemme ylöspäin.

Parhaat Apple -tarjoukset

Olemme aina halunneet sellaisen (Kuva: AFP)

Apple on edelleen yksi halutuimmista teknologiamerkkeistä, ja silmiä hivelevän kalliiden tuotteiden ansiosta hinnanalennusten löytäminen haluamallesi Black Fridayn aikana on erittäin fiksu liike.

Katso lisää suosituimpia Apple -tarjouksia parhaasta Apple Black Friday -tarjousartikkelistamme

Parhaat kodinkoneet

Pesukoneista tuli paljon jännittävämpiä

Jälleen kalliit suuret keittiökoneet tarjoavat joitain parhaita säästöjä mustan perjantain aikana, joten tee tutkimuksia, vertaa suosittujen jälleenmyyjien tarjouksia ja hanki mitä tarvitset edulliseen hintaan.

Tarkista paras pölynimuri ja tarjoukset jääkaappipakastimista olemme havainneet.

Parhaat Amazon -tarjoukset

Amazon on edelleen yksi Black Friday -myynnin edelläkävijöistä, ja tänä vuonna he julkaisivat jälleen 10 päivän tarjoukset tämän päivän tarjonnassa.

Tai katso kaikki muut Amazonin parhaat Black Friday -tarjoukset täältä.

Parhaat kauneus- ja muotitarjoukset

Se ei ole pelkästään kallista tekniikkaa ja sähkölaitteita nykypäivän hinnanalennuksissa, vaan myös paljon säästöä muodissa ja kauneudessa.

Black Friday - kuinka löytää aito kauppa

  1. Tee oma tutkimus: Katso edellisen päivän hintaa varmistaaksesi, että saat todella hyvän tarjouksen. Osta vähittäiskauppiailta hintalupauksilla ja varmista, että saat hyvityksen, jos tuotteesi arvo laskee ostoksesi jälkeisinä viikkoina.

  2. Keskitä haku: Helpoin tapa välttää alennettujen alennettujen hintalappujen horjuminen on suunnitella, mitä todella tarvitset/haluat ja kuinka paljon olet valmis käyttämään. Tämä helpottaa haun rajaamista ja tiettyjen tarjousten nopeuttamista.

  3. Merkitse asiaankuuluvat sivut kirjanmerkkeihin etukäteen: Jos olet seurannut tuota 42 tuuman televisiota tai Apple iPadia viikkoja kirjanmerkkeihin, niin ne on helppo löytää myynnin alkaessa.

  4. Etsi lisäsäästöjä: Löydä tapoja saada ilmainen toimitus, valitse napsautus- ja keräyspalvelut ja kirjaudu esimerkiksi hyvityssivustoille quidco ja Huippu cashback jossa ansaitset ylimääräistä rahaa ostoksistasi, joita aiot tehdä millä tahansa tavalla.
    Rekisteröidy ja tallenna - Tilaa uutiskirjeitä ja sähköpostiviestejä suosikkimyyjiltäsi, niin saat tarjoukset ja VIP -paikat aikaisin.

  5. Ole sosiaalinen: Seuraa jälleenmyyjän sosiaalisen median sivuja saadaksesi ilmaisia ​​toimituskoodeja ja muita tapoja säästää koko päivä.

Kuinka saat ylimääräistä 15 puntaa pois kaikesta, mitä ostat Black Fridayn aikana

Jos aiot tehdä paljon ostoksia verkossa, liity käteispalautussivustoon Quidco ja vaatia 15 euron hyvitystä kaikista ostoksista . Noudata alla olevia ohjeita vaatiaksesi:

  1. Liittyä seuraan Quidco.com ja löydä suosikki jälleenmyyjäsi.
  2. Siirry jälleenmyyjäsivustoon Quidcon linkin kautta ja tee ostoksesi normaalisti. Tuote saapuu suoraan jälleenmyyjältä, mutta Quidco seuraa tilaustasi.
  3. Ostajat saavat bonuksensa heti, kun ostoksesi on vahvistettu.

Voit saada lisätietoja niiden toiminnasta ja tarkista kaikki ehdot täältä .

Jos etsit lisää tapoja pelastaa tämä musta perjantai, katso alennuskoodisivumme .

Milloin on Black Friday 2018?

Tänä vuonna Black Friday kuuluu perjantaihin 23.11.2018.

tarkastettavaksi syksyllä

Mikä on musta perjantai?

Musta perjantai oli alun perin amerikkalainen perinne, joka putosi joka vuosi kiitospäivän jälkeisenä päivänä.

Vähittäiskauppiaat tarjoavat massiivisia alennuksia monille tuotteille yrittäessään saada sinut käyttämään kovalla työllä ansaitsemasi rahat ennen joulua.

Mutta Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäiskauppiaat ovat hyppäneet vaunun päälle viime vuosina tykkääjien ansiosta Amazon ja Wal-Martin omistuksessa Asda , joten bargain-metsästäjät täällä saavat nyt mahdollisuuden tehdä uskomattomia tarjouksia juhla-aikana.

Yhdistyneen kuningaskunnan tapahtuma on kuitenkin keskittynyt yhä enemmän verkkoon, ja brittiläiset ostajat ja vähittäiskauppiaat välttävät usein kaoottisia kohtauksia, joita todistettiin kaikkialla Amerikassa myynnin aikana.

Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi?

Kukaan ei ole täysin varma, mutta useimmat ehdotukset liittyvät siihen, miten yritykset ja vähittäiskauppiaat kuvaavat talouttaan.

Monet kaupat näkevät vuoden suurimmat voitot mustana perjantaina, ja yritykset esittävät voitonsa mustalla musteella (ja tappiot punaisella musteella), mistä nimi tulee.

Lue lisää

Black Friday 2019 - vähittäiskauppiaat osallistuvat
Milloin on musta perjantai? Amazon Argus Currys PC World

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Katso Myös: