Boris Johnsonin tippuva kiitoskirje ministerille, joka erosi uhkaavista kirjeistä

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

Boris Johnson on kirjoittanut tippuvan kiitoskirjeen ministerille, joka joutui eroamaan sen jälkeen, kun hän oli uhkaillut miestä perheriidasta.



Conor Burns, joka oli aiemmin Johnsonin parlamentaarinen yksityinen sihteeri, erosi tänään kauppaministerinä, kun parlamentaarinen standardikomissaari erotti hänet Commonsista.



Valiokunnan raportin mukaan hän rikkoi sääntöjä käyttämällä asemaansa 'pelotella kansalaisia' kirjeillä, jotka on painettu Commons -otsikkopaperille.



vinnie jonesin vaimo tanya

Valiokunta totesi, että hän oli 'jatkanut salaisia ​​uhkauksia käyttää parlamentaarista etuoikeuttaan perheensä etujen edistämiseksi jopa komissaarin tutkinnan aikana, ja että hän vihjasi harhaanjohtavasti, että hänen käytöksellään oli parlamentin viranomaisten tuki'.

Herra Burns erotettiin Commonsista seitsemäksi päiväksi - ja hänet pakotettiin eroamaan ministerinä.

Eroavassa kirjeessään Burns sanoi, että päätös eroamisesta oli 'väistämätön' valiokunnan mietinnön jälkeen.



Hän sanoi hyväksyneensä keskeytyksensä 'varauksetta ja ilman pahoinpitelyä.

Mutta hän ei pyytänyt pääministeriltä anteeksi käyttäytymistä, joka johti hänen eroonsa.



Vastauksena pääministeri kirjoitti hehkuvan katsauksen herra Burnsista. kauppaministerinä sen jälkeen, kun hän tuli numero 10.

Hän kehui hänen työtäään '' viedä eteenpäin Yhdistyneen kuningaskunnan kansainvälistä kauppaohjelmaa ja puolustaa Yhdistyneen kuningaskunnan liiketoimintaa ulkomailla tällä kriittisellä hetkellä, kun laajennamme kaupallista horisonttiamme kansakuntana ''.

Hän jatkoi kiittääkseen häpeällistä entistä ministeriä hänen 'uskollisuudestaan'.

Hän kirjoitti: ”Olen henkilökohtaisesti kiitollinen kaikesta tuestanne ja hillitsemättömästä uskollisuudestanne viime vuosina, etenkin parlamentaarisena yksityissihteerinä ulkoministerini aikana ja sitä seuraavina kuukausina.

'Olet ollut suuri puolueemme mestari koko urasi ajan, ja tiedän, että tulet jatkossakin lisäämään paljon takapenkistä.'

Johnson allekirjoitti kirjeen: 'Parhaat toiveet kuin koskaan, Boris.'

Pääministeri ei puhu missään kirjeen kohdassa tai viittaa siihen, miksi Burns & apos; eroaminen.

Aikaisemmassa kirjeessään standardikomitealle Burns pahoitteli käyttäytymistään.

simon gregsonin hiustensiirto

Kirjeessään valiokunnalle Burns myönsi virheensä ja pyysi anteeksi.

Hän kirjoitti: ”Kuten olen myöntänyt avoimesti, minun ei olisi pitänyt pohdiskellessani ehdottomasti kirjoittaa kantelijalle sellaisilla ehdoilla kuin minä tai käyttääkseni House -paperitavaraa. Olen pahoillani, että tein niin ja pahoittelen sitä. '

Kirjeessään entinen ministeri puhuu myös hätätilanteesta, jonka tilanne on aiheuttanut hänelle henkilökohtaisesti, ja hänen motivaatiostaan ​​yrittää auttaa isäänsä.

Hän lisäsi: ”Motivaationi oli yrittää saada yritys ryhtymään isäni kanssa pitkäaikaiseen kiistaan.

- Tähän päivään asti he eivät ole tehneet niin, ja isäni ryhtyy oikeustoimiin. Tällä on ollut merkittävä negatiivinen vaikutus hänen terveyteensä. […]

'Kirjoittamishetkellä olin valtavan henkilökohtaisen stressin alaisena, kuten selitin komission jäsenelle yksityisesti.'

Lue lisää

koronaviruksen puhkeaminen
Koronaviruksen live -päivitykset Isossa -Britanniassa tapaukset ja kuolleet Ovatko tämän vuoden kokeen tulokset oikeudenmukaisia? Viimeisimmät uutiset koronaviruksesta

Downor Streetin tiedottaja sanoi: ”Conor Burns on eronnut kansainvälisen kaupan valtioministeristä parlamentaarisen standardikomissaarin raportin jälkeen. Vaihdosta ilmoitetaan aikanaan. ''

Burns oli keskeinen hahmo Vote Leave -kampanjassa EU -kansanäänestyksen aikana.

Boris Johnson nimitti hänet kauppaministeriksi.

Katso Myös: