Bose julkaisee AURINKOLASIT, joissa on sisäänrakennetut kaiuttimet ja 'audio AR' -ominaisuudet

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kaiuttimista kuulokkeisiin, Bose tunnetaan yleensä äänijärjestelmistään.



Nyt teknologiajätti on siirtynyt maailmaan puettava tekniikka , kun sen uusin tuote, Bose Frames, lanseerattiin.



UVA- ja UVB-säteilysuojan ansiosta Bose-kehykset näyttävät ja toimivat kuin tavalliset aurinkolasit . Mutta vaikka se ei välttämättä ole heti selvää, aurinkolaseissa on myös pienet kaiuttimet, jotka on taitavasti rakennettu käsivarsiin.



Käyttäjät voivat synkronoida aurinkolasit älypuhelimiinsa Bluetoothin kautta ja toistaa musiikkia aivan kuten Bluetooth-kuulokkeiden kautta.

jo s club seitsemästä

Vaikka saatat ajatella, että musiikki olisi hyvin ilmeistä, sen voi kuulla vain aurinkolaseja käyttävä henkilö, vain 1 % vuodosta.

Vaikka se ei ehkä ole heti selvää, aurinkolaseissa on pienet kaiuttimet, jotka on taitavasti rakennettu käsivarsiin (Kuva: Bose)



Bose Framesin johtaja Mehul Trivedi sanoi: Bose Frames ovat sekä vallankumouksellisia että käytännöllisiä.

Englanti v Tšekin tasavalta tv

Ne näyttävät ja toimivat kuin klassiset aurinkolasit – kunnes laitat ne päälle. Ja sitten olet yhteydessä puhelimeesi, yhteystietoihisi, verkkoon ja kaikkeen sen kuuluvaan sisältöön, aivan kuten kuulokkeet.



Ei ole mitään muuta niiden kaltaista – ne ovat läpimurto, joka sinun täytyy nähdä, käyttää ja kuulla uskoaksesi.

UVA- ja UVB-säteilysuojan ansiosta Bose Frames -kehykset näyttävät ja toimivat kuin tavalliset aurinkolasit (Kuva: Bose)

catherine zeta jones toukokuun rakkaat silmut

Musiikin kuuntelun lisäksi käyttäjät voivat myös soittaa ja vastaanottaa puheluita Bose-kehysten kautta kehyksen etuosaan piilotetun pienen mikrofonin ansiosta.

Bose on myös sisällyttänyt 'audio lisätyn todellisuuden' ominaisuuksia.

Toisin kuin tavallinen lisätty todellisuus, joka muuttaa näkemääsi, audiolisätty todellisuus muuttaa kuulemaasi.

Rondo tyyliin (Kuva: Bose)

mihin David Bowie kuoli

Bose selitti: Se tietää missä olet ja mitä kohtaat 9-akselisen pään liiketunnistimen ja iOS- tai Android-laitteesi GPS:n avulla – ja lisää automaattisesti äänikerroksen yhdistäen paikan ja ajan loputtomiin matkustamismahdollisuuksiin. , oppiminen, viihde, pelit ja paljon muuta.

Voit esimerkiksi synkronoida lasit jopa Google Kartat ja kuulet ajo-ohjeet kävellessäsi tai pelialustalle, jolloin voit ohjata peliä liikuttamalla päätäsi.

Käyttäjät voivat valita kahdesta tyylistä - Alton, joka on kookkaampi, kulmikkaampi, tai Rondon, joka on pyöreämpi ja sirompi.

Bose-kehykset tulevat myyntiin Isossa-Britanniassa 31. toukokuuta ja maksavat 199,95 puntaa.

Omituisia vempaimia
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: