Braless Kendall Jenner astuu ulos pukeutuvassa valkoisessa paidassa ja kärsii melkein nipsistä aurinkoisessa Los Angelesissa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kendall Jenner välttää kapeasti nipistävää teippiä pitääkseen matalan leikkauksen puseronsa paikallaan



Kendall Jenner oli eilen rohkea avoimessa valkoisessa paidassa ja melkein kärsi vaatekaapin toimintahäiriöstä.



Todellisuus -tv -tähti, joka valmistautuu tukemaan Caitlyn Jenneria ESPYS: ssä, ei näyttänyt välittävän siitä, että hänen nännit olivat melkein esillä, kun hän käveli Los Angelesissa kaverin kanssa.



Menestyneenä mallina hän oli tottunut vilkaisemaan lihaa nykyään mainoskampanjoissa, mutta emme odottaneet näkeväni häntä tässä asussa.

19-vuotias tähti pukeutui napilla vähemmän paitaan lähes vatsaan asti ja esitteli vatsansa ja uskomattoman fysiikkansa.

Kendall Jenner välttää kapeasti nipistämistä (Kuva: SPlash)



Toivomme, että LA: ssa ei ollut liian tuulista, koska hän olisi saattanut päätyä kiusalliseen nänni -tilanteeseen pukeutumalla rypyttävään kokonaisuuteen, jossa on paljon nauhaa paikallaan.

Kendall yhdisti asunsa parilla katkaistulla denim-farkulla, kouluttajilla, valtavilla peilisävyillä ja sinisellä ja mustalla laukulla olkapäänsä päällä.



Hän tarkisti rintaansa muutaman kerran, kun hänet napsautettiin varmistaakseen, ettei hän noussut ylhäältä, kun hän käveli pitkin valkoisia ja mustia Chanelin espadrilleja.

Samaan aikaan Caitlyn Jennerillä on kaikki kymmenen lasta mukana, kun hän debytoi punaisella matolla 15. heinäkuuta ESPY Awards -gaalassa.

Kendall Jenner käyttää teippiä pitääkseen matalan leikkauksen puseronsa paikallaan (Kuva: Splash)

Entistä olympiavoittajaa kunnioitetaan Arthur Ashe Courage -palkinnolla arvostetussa seremoniassa - palkinto, joka jaetaan vuosittain henkilöille, joiden panos ylittää urheilun.

Urheilulautakunta on päättänyt palkita Caitlynin tittelin hänen rohkeudestaan ​​tulla transsukupuoliseksi naiseksi huhtikuussa.

Ja kaikki Caitlynin lapset tulevat tukemaan häntä tapahtumassa.

Emme malta odottaa, mitä tähti pukeutuu ensimmäiseen suureen julkiseen iltaansa!

Caitlyn Jenner ja Kendal Jenner menevät lounaalle Caitlyn Jenner ja Kendal Jenner Katso galleria

Katso Myös: