Brexit -maaliskuu 2019: Lontoon päivämäärä, aika ja puhujat People's Vote -protestissa

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: AFP/Getty Images)



Mielenosoittajien on määrä marssia parlamenttia vastaan ​​osallistuakseen 'Laita se kansalle marssiin' lauantaina 23. maaliskuuta



Sadat tuhannet lähtevät Park Lanelta Parlamenttinaukiolle vaatimaan toista Brexit -kansanäänestystä.



millä kanavalla jalkapalloapu on

Tapahtuman järjestää People's Vote -kampanja, joka järjesti lokakuussa samanlaisen esittelyn, jossa arveltiin olevan 700 000 ihmistä.

Mielenosoitus, johon osallistuvat poliitikot, julkkikset ja kampanjoijat, järjestetään vain kuusi päivää ennen Yhdistyneen kuningaskunnan lähtöä EU: sta.

Milloin ja missä on Brexit -marssi?

(Kuva: REUTERS)



Laita se kansalle -marssi alkaa 23. maaliskuuta keskipäivällä.

Se kokoontuu Park Lane -kadulle ennen rallia eduskunnan aukiolla.



Kuka puhuu?

Jess Phillips puhuu kansanäänestyksessä (Kuva: Universal News And Sport (Eurooppa))


Nicola Sturgeon ja lordi Michael Heseltine ovat lauantaina järjestettävän Put It to the People -marssin pääpuhujien joukossa.

  • Työväenpuolueen kansanedustajat Jess Phillips ja David Lammy
  • Konservatiivien kansanedustajat, kuten entinen hallituksen ministeri Justine Greening, entinen oikeusministeri Dominic Grieve ja entinen oikeusministeri Tohtori Phillip Lee
  • Anna Soubry, entinen kauppaministeri ja riippumattoman ryhmän kansanedustaja
  • Sir Vince Cable , johtaja ja Jo Swinson, liberaalidemokraattien varapuheenjohtaja
  • Caroline Lucas, vihreän puolueen kansanedustaja
  • Ian Blackford , SNP: n johtaja Westminsterissä.

Niihin liittyy NHS: n johtajia ja työntekijöitä, mukaan lukien:

  • Tohtori Chaand Nagpaul , British Medical Associationin, kaikkien 150 000 lääkärin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ammattiliiton ja ammatillisen yhdistyksen puheenjohtaja ja Pohjois -Lontoon lääkäri.
  • Joan Pons Laplana , espanjalainen sairaanhoitaja Yorkshiresta ja viime aikoihin asti British Journal of Nursings Nurse of the year. Hän on yksi niistä 3 miljoonasta Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvasta EU -kansalaisesta, jotka ovat jääneet epävarmuuteen Brexit -prosessin vuoksi.
  • Tohtori Rachel Clarke , palliatiivisen hoidon lääkäri, bestseller-kirjoittaja ja puhui Brexitin vaikutuksista NHS: ään.

Nuorilla on myös oma osasto ohjelmassa. Puhujat ovat:

  • Gwyneth Sweatman , NUS Walesin presidentti, joka edustaa kaikkia walesilaisia ​​opiskelijoita ja 28 -vuotias Cardiffissa asuva tukijamme For Our Future & Sake (OFOC).
  • Harry McNeill , 24, joka on tällä hetkellä OFOCin johtaja Glasgow'n yliopistossa
  • Pearse Smith , 18, OFOC Pohjois -Irlannin aktiivinen jäsen.
  • Ellie James , 21 -vuotias tulevaisuutemme Sake -kannattaja Newcastlesta ja Labour -aktivisti.
  • Amanda Chetwnyd-Cowieson , 25, For For Future & Sake -sarjan perustaja.
  • Rania Ramli , 20, työväenopiskelijoiden valittu puheenjohtaja ja For For Future & Sake Londonista.
  • Femi Oluwole , 29, tulevaisuutemme pääedustaja Valintamme, Darlingtonista.
  • Lara Henki , 22 Chichesteriltä, ​​Future Our Choice -yhtiön perustajilta.

Mitä kannattaa varoa?

(Kuva: Getty Images)

Yksi silmiinpistävimmistä kuvista on Theresa Mayn kelluva kello, jolla on Pinocchio-tyylinen nenä.

Sen järjestää ruohonjuuritason kannattajajärjestö EU Flag Mafia.

'' Kellukkeen välittämä viesti on, että ihmiset haluavat lopettaa Brexitin '', sanoo salaisesta EU Flag Mafia -järjestöstä vastaava tiedottaja.

Pääministerin nenän karikatyyri on korostaa valheita, joihin Brexit perustuu, ja kuoleva hahmo edustaa sekä Yhdistyneen kuningaskunnan taloutta että sen kansalaisten oikeuksia.

Saksalainen taiteilija Jacques Tilly, joka suunnitteli veistoksen, on tehnyt satiirisia poliittisia veistoksia 35 vuoden ajan.

Kuvat on valmistettu puukehyksistä, jotka on peitetty kanalangalla ja paperimachella ja maalattu.

Theresa May Nose float oli esillä Düsseldorfin karnevaaleilla, joka pidettiin 4. maaliskuuta 2019.

uusi sarja geordie shore

Tämä on kolmas Jacques Tillyn luomuksista, jotka ovat tuoneet Britanniaan pysyvän liikkeen.

Kaksi muuta ovat Gun Float ja Brexit Monstrosity Float, joka on nähty äskettäin ajamassa ympäri Lontoota mainostamalla marssia.

Julkkikset sponsoroivat valmentajia kotikaupungistaan

(Kuva: AFP/Getty Images)

Viihde-, urheilu- ja liike-elämän tunnetut nimet sponsoroivat kotikaupunkiensa valmentajia auttaakseen kampanjoijia osallistumaan marssiin.

Sponsoriluettelossa on näyttelijä Jason Isaacs (Liverpool); lähetystoiminnan harjoittaja Joan Bakewell (Manchester); mainontajohtaja ja elokuvatuottaja Trevor Beattie (Birmingham); koomikko ja näyttelijä Steve Coogan (Manchester); liikemies ja Stoke City FC: n puheenjohtaja Peter Coates (Stoke); Joe Hemani, teknologiayrityksen Westcoast PLC: n puheenjohtaja ja Chelsea FC: n varapuheenjohtaja (useampi kuin yksi valmentaja); näyttelijä Natascha McElhone (Brighton); TV -kokki ja Norwich Cityn jalkapalloseuran enemmistöomistaja Delia Smith (Norwich); ja näyttelijä Sir Patrick Stewart (Huddersfield).

He ovat kukin maksaneet 1000 puntaa tai enemmän valmentajasta, joka tuo ihmisiä eri puolilta Yhdistynyttä kuningaskuntaa.

Kirjailija ja ohjaaja Armando Iannucci, joka on luonut hittiesityksiä, mukaan lukien The Thick Of It, sponsoroi valmentajaa Oxfordista saadakseen kampanjoijat osallistumaan Put it to the People -marssiin lauantaina 23.

Armando Iannucci, sanoi : Kun hallitus ruoskat äänestää omaa lainsäädäntöään, kun pääministeri yrittää ottaa No Deal pois pöydältä, mutta saa parlamentin jäsenet äänestämään sen pitämisestä, ja kun oppositio, joka sanoo kannattavansa kansanäänestystä, kehottaa kansanedustajia pidättäytymään äänestämästä yksi, uskon, että Brexit on mennyt hyvin ja todellakin lasin läpi.

Lue lisää

Brexit -uutiset ja Brexit -selitykset
Mitä viimeisin Brexit -rivi koskee? Yhdistynyt kuningaskunta vaatii realismia & apos; Brysselistä Iso -Britannia esittää 9 kauppasopimusta Tarvitsemme 50 000 uutta tulliasiamiestä

Katso Myös: