Loistavia lemmikkien jäähdytysmattoja myynnissä B&M: ssä alle viidellä

Eläimet

Horoskooppi Huomenna

Lemmikkieläimet voivat pysyä viileinä tällä hauskalla 4,99 £: n matolla(Kuva: B&M Stores)



Kun lämpötila nousee, voimme vaihtaa vaatekaapit ennen auringon ottamista.



Valitettavasti tämä ei ole vaihtoehto nelijalkaisille ystävillemme - parhaalla mahdollisella tavalla voimme yleensä auttaa heitä ulos kulhoon vettä ja varjoa.



Siksi on loistava uutinen, että voit nyt noutaa hauskan lemmikkieläinten jäähdytysmaton hintaan 4,99 puntaa.

'Matto jäähtyy automaattisesti, kun lemmikkisi istuu sen päällä, mikä auttaa pitämään heidät viileinä ja mukavina kuumalla säällä', B&M selittää verkkosivuillaan .

Mattoja on saatavana vesimeloni-, kiivi- ja appelsiinimalleina - halkaisijaltaan 60 cm.



Kolme mallia (Kuva: B&M Stores)

Lue lisää



Kuuman sään neuvoja
Kuinka pitää kotisi viileänä Onko liian kuuma lapsille mennä kouluun? Kuinka pitää vauvat ja lapset viileinä Voitko lähteä töistä, jos on liian kuuma?

B&M huomauttaa, että mattoja voidaan käyttää myös allergioiden, lämpöhalvauksen, iho-olosuhteiden ja leikkauksen jälkeen.

Vaikka varoitus on olemassa - B&M suosittelee säännöllistä tarkastusta kulumisen merkkien varalta ja jos vaurioita havaitaan, sinun on lopetettava sen käyttö.

Muita vaihtoehtoja lemmikkisi pitämiseksi viileänä kaupassa ovat lemmikkien jäähdytysliivit 3,99 puntaa, lemmikkien jäähdytyspyyhe 2,49 puntaa ja jäähdytä vesikuppi hintaan 2,99 £.

Ja jos lemmikkisi on enemmän auringon ystävä, B&M: llä on jotain sinullekin. Extreme Couponing and Bargains Facebook -ryhmän käyttäjien havaitseminen koirille suunnitellut aurinkotuolit myynnissä myös hintaan 14,99 €.

Katso Myös: