Britannian parhaat työnantajat, joilla on anteliaimmat palkat, kun vastavalmistuneiden työttömyys saavuttaa 28 vuoden alimman tason

Työvaliokunta

Horoskooppi Huomenna

Valoa tunnelin päässä: Se on hyvä uutinen valmistuneille - mutta kuka palkkaa?(Kuva: Getty)



Tutkimuksen mukaan valmistuneiden työttömyysaste on laskenut 5,3 prosenttiin - alimmalle tasolle sitten vuoden 1989.



Korkeakoulutuksen päättäneiden työmarkkinoiden sanotaan olevan 'vahvoja', kun taas jatko -opintoihin osallistuvien opiskelijoiden määrä on kasvanut jyrkästi, jatko -urayritys Prospects sanoi.



Sen tutkimuksessa todettiin, että hoitotyön, markkinoinnin, rahoituksen ja tietojenkäsittelyn aloittaneiden määrä on lisääntynyt, kun taas lääketiede, opetus ja tekniikka vähentyivät.

Charlie Ball of Prospects sanoi: '' Valmistuneet työmarkkinat ovat pysyneet hyvin vuoden 2016 taloudellisista ja poliittisista shokeista huolimatta.

'Työnantajat jatkavat rekrytointia ja tarvitsevat ammattitaitoisia työntekijöitä, mutta jotkut valmistuneet eivät käyttäydy kuten tavallisesti tällaisessa ilmastossa, vaan he siirtyvät jatkotutkimuksiin.



'' Tämä voi johtua osittain uudesta jatko -lainajärjestelmästä, mutta jotkut valmistuneet voivat myös pitää jatko -opintoja turvasatamana kaukana peloistaan ​​Brexit -taantumasta, joka ei ole vielä toteutunut. ''

Jos olet menossa takaisin koulutukseen, voit Lue lisää jatko -opintolainoista täältä tai selaa parhaiden työnantajien eteen.



Glassdoorin 10 parasta kaupunkia työskennellä

Voitko arvata tämän suositun pääkadun? (Kuva: Getty)

Kaupunki, jonka David Brent on ikuistanut TV -sarjassa The Office, on valittu maan parhaaksi työpaikoiksi, rekrytointisivuston Glassdoor mukaan.

Slough Berkshiressä nousi listalle kärkeen työstä, elinkustannuksista ja työntekijöiden tyytyväisyydestä, kun taas Lontoo on poistettu listalta kokonaan sen saavuttamattomien hintojen vuoksi.

Sloughissa keskipalkka on 35 000 puntaa, avoimia työpaikkoja on yli 26 000 ja asunnon mediaanihinta on 390 000 puntaa. Katso koko luettelo täältä.

  1. Slough

  2. Manchester

    on uusi ilme sulkeutumassa
  3. Cambridge

  4. Swindon

  5. Stoke-on-Trent

  6. Lukeminen

  7. Leeds

  8. Milton keynes

  9. Bolton

  10. Oxford

10 parasta työpaikkaa Isossa -Britanniassa

Glassdoor on myös paljastanut luettelon onnellisimmista työpaikoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa - kuten työntekijät itse äänestivät.

Monet näistä rekrytoijista etsivät parhaillaan tutkinnon suorittaneita ja jopa oppisopimuskoulutettavia - he saavat runsaasti etuja joustoajasta mahdollisuuteen työskennellä ulkomailla ja kohtuullisen aloituspalkan.

Tietenkin sinun on ensin päästävä haastatteluun. Tässä on vinkkimme tappaja -CV: n kirjoittamiseen.

1. Expedia : 4.3 tähden tyytyväisyysluokitus

(Kuva: Getty)

Mikä se on? Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja sen brändisalkku sisältää joitain maailman johtavia online -matkailumerkkejä, kuten Expedia , Hotels.com , Egencia , Kuuma johto , Trivago ja Venus .

Edut: Kattava lääketieteellinen, hammaslääketieteellinen ja näkökotelo. Vapaa -ajanmatkojen, lemmikkivakuutusten, uusien vanhempien etujen ja vähittäismyynti -alennusten korvaukset.

Työpaikat juuri nyt: 905 tehtävää insinööreistä kehittäjiin, kumppaneihin, tilastoihin ja markkinointipäälliköihin.

isoveli lee ja casey

Palkka: Markkinaosapuolten roolit 28 458 puntaa vuodessa ja johtajat 96 000 puntaa.

2. Arm : 4.1 tähden tyytyväisyysluokitus

Mikä se on? Arm Holdings on brittiläinen monikansallinen puolijohde- ja ohjelmistosuunnittelualan yritys. Yrityksen ydinmalleja käytetään siruissa, jotka tukevat monia yleisiä verkkoon liittyviä tekniikoita älypuhelimissa, bluetoothissa, wifissä ja laajakaistassa.

Edut: Sapattivapaata neljän vuoden kuluttua, yksityinen matkavakuutus, ryhmähenkivakuutus sekä sairaanhoito-, hammas- ja näkövakuutus.

m&s percy sikoja

Työpaikat juuri nyt: 386 tehtävää insinööreistä tutkijoihin, arkkitehdeihin, analyytikoihin ja harjoittelijoihin.

Palkka: Harjoittelijat alkavat £ 20 936: sta, valmistuneet insinöörit - £ 31 942 ja vanhemmat ohjelmistosuunnittelijat - 44 078 £.

3. Homeserve UK : 4,6 tähden tyytyväisyysluokitus

Mikä se on? HomeServe on kansallinen kotiapua tarjoava yritys, joka tarjoaa putki-, viemäröinti-, sähkö- ja lämmityshuolto- ja korjauspalveluja Isossa-Britanniassa. Se palvelee noin 2,1 miljoonaa kotitaloutta vuodessa.

Edut: Lastenhoitosetelit, joustava työskentely ja 6% eläkemaksut.

Työpaikat juuri nyt: 56 tehtävää asiakaspalveluneuvojista kampanjapäälliköihin, ohjelmoijiin ja korvausvaatimuksiin.

Palkka: Asiakaspalvelun työntekijät alkaen 20 006 puntaa, markkinointipäälliköt 33 244 puntaa ja johtavat markkinointitehtävät 72 000 puntaa +.

Neljä. Mott Macdonald : 3,7 tähden tyytyväisyysluokitus

Mikä se on? Mott MacDonald on maailmanlaajuinen hallinto-, suunnittelu- ja kehitysyritys. Se on yksi maailman suurimmista työntekijöiden omistamista yrityksistä, sillä on 16 000 työntekijää ja yli 180 toimistoa, jotka kattavat asiakkaita 150 maassa ympäri maailmaa.

Se toimii hankkeissa kuljetus-, rakennus-, sähkö-, öljy- ja kaasu-, vesi- ja jätevesi-, ympäristö-, koulutus-, terveys-, kansainvälinen kehitys- ja digitaalisen infrastruktuurin aloilla.

Edut: Sairausvakuutus sekä visuaalinen ja lääketieteellinen. Lastenhoitosetelit, a & apos; antelias & apos; eläkemaksua ja mahdollisuutta työskennellä ulkomailla.

Työpaikat juuri nyt: 1100 roolia projektijohtajista vasta koulutettuihin insinööreihin, talousjohtajiin ja tarkastajiin. Yhtiö harjoittaa myös erilaisia ​​oppisopimus- ja jatko -ohjelmia.

Palkka: Valmistuneet insinöörit alkaen 27 473 puntaa, projektipäälliköt 43 438 puntaa ja konsultit alkaen 53 000 puntaa +.

Lue lisää

Kuinka löytää uusi työ
CVsi on väärä - sillä on oikeasti merkitystä Kuinka paeta vihaa työtäsi Sanoja, joita ei KOSKAAN saa käyttää CV: ssä 50 yleisintä haastattelukysymystä

5. Hays : 4.2 tähden tyytyväisyysluokitus

Mikä se on? Rekrytointiyrityksellä Haysilla on 47 vuoden kokemus ja 244 toimiston verkosto 33 maassa. Yrityksen konsulttitiimi työskentelee eri aloilla löytääkseen oikean ehdokkaan eri erikoisaloilta kirjanpidosta ja rahoituksesta rakentamiseen, tietotekniikkaan, koulutukseen ja terveydenhuoltoon.

Edut: A & amp; alue & apos; ravintoloihin, hotelleihin, nähtävyyksiin, vähittäiskauppaan, vapaa -aikaan ja lomiin, kuntosalille ja terveydenhuoltosuunnitelmiin. Pääsy alennettuihin Hays PLC: n osakkeisiin osakesäästöjärjestelmän ja työntekijöiden viittausjärjestelmän kautta.

Työpaikat juuri nyt: 27 000 tehtävää HR: stä IT: hen, markkinointiin, lakiasioihin, vaatimustenmukaisuuteen ja rahoitukseen, jatko -opiskelijoista ylemmille tasoille.

Palkka: Associate rekrytointikonsultit alkavat 18 473 puntaa, rekrytointikonsultit 18 473 puntaa ja johtavat tehtävät 26 225 puntaa.

Lue lisää

Työoikeudet
Mikä on minimipalkka? Nolla tunnin sopimusten ymmärtäminen Mitä kertoa pomollesi, että olet sairas? Mitä tehdä, jos sinut irtisanotaan

Parhaat työnantajat työn etuihin

Money.co.uk -toimistot Money.co.uk toimii sen uudistuksen jälkeen Katso galleria

Vaikka eläkkeet, kausilippulainat, lastenhoitosetelit ja pyöräily-työjärjestelmät ovat tärkeitä, ne eivät ole kaukana ainoista tavoista, joilla yritykset palkitsevat henkilökuntaa.

Joten tässä on 10 parasta omituista työhyvitystä Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksiltä.

  1. Hotjar tarjoaa työntekijöille 4000 euroa oman toimistotilan rakentamiseen kotona.

  2. TransferWise on sisäänrakennettu toimistosauna kaikkien työntekijöiden käyttöön.

  3. BrewDog tarjoaa työntekijöilleen 'palkallista pentulomaa', viikon palkallista lomaa auttaakseen koiriaan sopeutumaan.

  4. Winton Capital Management työllistää Food Evangelistin varmistaakseen, että kaikilla on neuvoja parhaasta ruoasta tarpeidensa mukaan.

  5. Money.co.uk muutti koko henkilökuntansa kunnostettuun linnaan, jossa oli rakennettu Tähtien sota -aiheinen elokuvateatteri.

  6. Vieraile Iso -Britanniassa Työntekijät saavat ilmaisia ​​West End -teatterilippuja yhteistyökumppaneiden kautta ja organisaatio mahdollistaa säännölliset matkat joihinkin parhaisiin uusiin nähtävyyksiin tai tapahtumiin eri puolilla Britanniaa.

  7. Syö antaa työntekijöille ilmaista ruokaa ja juomaa joka perjantai, kun asuva DJ pyörittää kansia, jotta he voivat tanssia illan toimistossa.

  8. Cloudreach vie kaikki työntekijät 'salaisille lomille' ympäri Eurooppaa ja Pohjois -Amerikkaa pitämään hauskaa ja katsomaan tulevaa vuotta.

    masterchef professionals uk 2019
  9. Buzzfeed Iso -Britannia kutsuu toimistoon joka torstai esittelemään parhaita brittiläisiä musiikkikykyjä työntekijöille.

  10. Expedia UK toimittaa työntekijöille 400–1 200 punnan wellness-avustuksen, jonka he voivat käyttää haluamiinsa kuntoon liittyviin kohteisiin, kuten juoksukenkiin, kuntosalijäsenyyksiin, urheiluseuroihin jne.

Katso Myös: