British Airways muuttaa peruutuskäytäntöään kaikkien juhlapyhien osalta 31. heinäkuuta asti

British Airways

Horoskooppi Huomenna

British Airwaysin matkustajille on annettu enemmän vaihtoehtoja



British Airways on tehnyt useita muutoksia peruutuskäytäntöönsä varoitusten vuoksi siitä, että brittejä voidaan evätä Eurooppaan, kun koronavirusrajoituksia kevennetään.



Se tulee, kun International Airlines Groupin (IAG) omistama lentoyhtiö ilmoitti suunnitelmistaan ​​leikata 12 000 työntekijää tällä viikolla, ja yli neljäsosa sen lentäjistä on määrä irtisanoa.



Lacey Turner Hotel CCTV

BA: n nykyisten sääntöjen mukaan, jos lentosi on peruutettu, voit siirtää sen toiseen päivämäärään, vaatia saman summan kupongin tai ottaa yhteyttä sen asiakaspalveluun saadaksesi täyden käteispalautuksen.

Lahjakortit on käytettävä 30. huhtikuuta 2022 mennessä (lähtö ja paluu) ja niitä voi hakea verkossa.

Lentoyhtiö on kuitenkin joutunut kiistanalaiseksi käteispalautuspolitiikkansa vuoksi - totesi, että asiakkaiden on soitettava neuvontapuhelimeensa pyytääkseen laillista oikeuttaan rahoihinsa takaisin.



Tällä viikolla yritys teki myös uusia muutoksia lomiin 31.7.2020 saakka.

Piers Morgan Spurs -paita

Nykyisten sääntöjen mukaan, jos päätät peruuttaa ennalta varatun loman, voit menettää rahasi tai osan siitä.



Jos olet tyytyväinen kupongiin ja haluat mielenrauhan, uusi järjestelmä voisi sopia sinulle paremmin (Kuva: Getty Images)

British Airways sanoo kuitenkin nyt, että jos aiot matkustaa tämän päivän ja 31. heinäkuuta 2020 välillä ja päätät peruuttaa, voit lunastaa kupongin. Tämä tarkoittaa, ettet häviä.

Tämä on varauksesi arvo ja se on voimassa matkoille 30. huhtikuuta 2022 asti.

'Jos aiot matkustaa tämän päivän ja 31. heinäkuuta 2020 välisenä aikana ja päätät, ettet enää halua matkustaa, voit lunastaa varauksesi arvoisen kupongin, joka on voimassa 30. huhtikuuta 2022 asti', yritys selittää verkossa.

'Kuponkeja voidaan käyttää maksuna tai osamaksuna tulevaa varausta varten. Uusi kupongilla varattu matkasi on oltava kokonaan suoritettu 30. huhtikuuta 2022 mennessä (lähtö ja paluu). Saat kupongin sähköpostitse seitsemän päivän kuluessa hakemuksestasi. ''

Pitäisikö minun peruuttaa lomani kupongin sijaan?

Nykyisten ohjeiden mukaan jos lentoyhtiö peruuttaa lomasi pandemian vuoksi, sinulla on oikeus täyteen käteispalautukseen.

Jos kuitenkin peruutat sen itse, voit menettää koko rahan tai osan siitä - ja sinua voidaan pyytää korvaamaan kaikki tappiot matkavakuuttajalta.

onko david jason kuollut

Muista, että jos valitset BA: n uuden käytännön, kirjaat tosiasiallisesti kaikki mahdollisuudet saada käteistä takaisin kyseisestä lipusta.

Tämä tarkoittaa, että kannattaa ehkä odottaa, että British Airways peruuttaa varauksen lähempänä itse päivämäärää.

'BA on käynnistänyt uuden peruutuskäytännön', kuluttaja -asiantuntija Martin Lewis selitti.

'Se ei kuitenkaan välttämättä toimi kaikille.

'Muista, että jos lentoyhtiö peruuttaa lentosi, voit saada täyden hyvityksen käteisellä.

'Jos peruutat sen, saat kupongin, joten kannattaa ehkä odottaa, mitä tapahtuu.'

Rory Boland, mikä? Travel Editor lisäsi: '' British Airways näyttää tarjoavan asiakkailleen paljon vaihtoehtoja paitsi haluamansa - helppo tapa saada käteispalautuksia lentoyhtiön peruuttamista lennoista.

'Suosittelemme asiakkaita olemaan peruuttamatta British Airways -lentojaan kuponkeja vastaan. Lentoyhtiö voi peruuttaa lennot heinäkuun loppuun asti, jolloin sinulla olisi oikeus rahanappuun joka tapauksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat tehdä varauksen uudelleen tulevaisuudessa, voit käyttää rahasi lentoyhtiölle, jolla on paras tarjous kohteeseen, sen sijaan että joutuisit lentämään BA: lla kupongin takia.

'' Ilmailualan sääntelyviranomaisen on ryhdyttävä toimiin lentoyhtiöitä vastaan, jotka pelaavat nopeasti ja löyhästi tukisääntöjen kanssa. ''

ray-j-sekstappi

Katso Myös: