British Airways alas: Matkustajat eivät voi käyttää, tarkastella tai hallita varauksia

British Airways

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty)



British Airwaysin matkustajat eivät ole päässeet - tai peruuttamaan - varauksiaan online -järjestelmän katkoksen vuoksi.



Asiakkaat ovat ottaneet twitteriin huolensa siitä, että heidän varauksensa ovat kadonneet, kun taas muut eivät ole enää voimassa.



- Yritän kirjautua huomenna tapahtuvaan lentoon. AA ohjaa minut sisäänkirjautumiseen BA: han. AA toimii, BA ei ... & apos; Järjestelmävirheen vuoksi emme voi näyttää varaustasi & apos ;. Ota yhteyttä paikalliseen British Airwaysin toimistoon tai matkatoimistoon, yksi matkustaja kirjoitti.

Toinen sanoi, että heille lähetetään useita virheilmoituksia, kun he yrittävät löytää varauksensa.

'Hei @British_Airways mitä tapahtuu? Minun pitäisi kirjautua sisään, eikä verkkosivusto löydä edes varaustani enää. '



'Hei, en voi kirjautua sisään varaukseni hallintaan, ja minun on maksettava saldoni välittömästi - onko sinulla järjestelmäongelmia?'

Eräs asiakas, joka on tällä hetkellä ulkomailla Japanissa, kertoi meille yrittäneensä hoitaa varaustaan ​​tuntikausia - tuloksetta.



'Olen Japanissa ja olen yrittänyt noutaa varaukseni ja muuttaa sitä useita tunteja', hän sanoi.

missä olen rekisteröitynyt äänestämään

'Varaukseni on kadonnut järjestelmästä ja & quot; Hallitse varausta & quot; näyttö sanoo jatkuvasti, että minun on soitettava paikallisille BA -toimistoille.

Soitin Tokion toimistoon ja odotin 30 minuuttia, mutta vastausta ei kuulunut (vain musiikkia). Kokeilin kolme kertaa. Ne suljettiin klo 17.

- Soitin sitten Yhdistyneen kuningaskunnan toimistoon. Kun odotin, asiakaspalvelun avustaja katkaisi puhelun. '

Onko sinulla ollut ongelmia British Airwaysin varausten kanssa tänä aamuna? Ota yhteyttä: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk

Lentoyhtiö kertoi NEWSAM Moneyille pyrkivänsä ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian, mutta se ei pystynyt paljastamaan tarkempia tietoja katkoksesta.

'Olemme pahoillamme asiakkaidemme tänä aamuna ilmenneistä ongelmista, pyrimme pääsemään asian ytimeen mahdollisimman nopeasti', British Airwaysin tiedotteessa todettiin.

Jokainen, jolla on ongelmia varaustensa kanssa, voi soittaa BA: n asiakaspalveluun - muista kuitenkin, että odotusajat ovat todennäköisesti tavallista pidempiä koronavirusepidemian peruutusten ja muutosten vuoksi.

Tarvitset varausviittauksesi - Ota yhteyttä BA: han tästä .

Lue lisää

Koronaviruksen oikeudet
Mitä yritysten on tehtävä henkilöstön suojelemiseksi Furlough selitti Koulujen sulkeminen Kuinka saada 3 kuukauden asuntolainatauko

Viime viikolla lentoyhtiö ilmoitti suunnitelmistaan ​​peruuttaa satoja lentoja Ison -Britannian ja osittain Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä koronavirusepidemian vuoksi.

Vaikuttavia BA -kohteita ovat Italia, Ranska, Itävalta, Belgia, Saksa, Irlanti ja Sveitsi - sekä New Yorkin JFK -lentokenttä.

Lentoyhtiö on myös peruuttanut lennot Gatwickin ja Italian, Ranskan ja Albanian välillä sekä Lontoon ja Italian ja Saksan väliset lennot.

Jos olet varannut lennon lentoyhtiöltä, voit tarkistaa päivitykset BA: n verkkosivusto, täältä .

Jos lentosi perutaan, yrityksen on otettava sinuun yhteyttä mahdollisimman pian päivitysten ja vaihtoehtoisten matkajärjestelyjen suhteen.

Meillä on täydellinen opas koronaviruksen matkustusoikeudet - hyvitykset mukaan lukien - täällä .

Katso Myös: