British Airways tarjoaa uuden menun Economy-matkustajille ja neljän ruokalajin ateria kuulostaa uskomattomalta

Travel Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: British Airways)



Lentokoneiden ruoalla ei ole juuri mainetta gourmet -ruokailukokemuksena, mutta British Airways on juuri paljastanut uuden valikon, joka varmasti herättää herkkuja & apos; kiinnostuksen kohde!



Lentoyhtiö aloittaa vuoden 2018 uudella neljän ruokalajin tarjouksella Maailmanmatkustaja matkustajat - eli ne, jotka ovat sen matkustamossa pitkän matkan lennoilla. (Valikkoa ei tarjota lyhyillä matkoilla).



Tähän asti matkustajat ovat saaneet ilmaisen välipalan, kolmen ruokalajin tai kevyen aterian (lennon ajasta ja kestosta riippuen) sekä ilmaisen baaripalvelun kuumista ja kylmistä juomista.

Tammikuun 17. päivästä lähtien matkustajat voivat käyttää laajaa valikoimaa uusia välipalovaihtoehtoja, kuten Magnum -jäätelöä, Graze -laatikoita ja & nbsp; suosikkeja Dairy Milk Buttonsista Mini Cheddarsiin ja tietysti aivan uusi valikoima aterioita.

Matkustajat toivotetaan tervetulleiksi suolavedellä ja juomalla (Kuva: British Airways)



Matkan alussa asiakkaat toivotetaan esipalloilla ja juomalla ennen kuin he laskeutuvat lennolle.

Kun lento on päättynyt, matkustamomiehistö alkaa tarjoilla neljän ruokalajin ateriaa; alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja aterian jälkeinen välipala, joka voidaan säilyttää lennon aikana.



Siellä on vaikuttava valikoima pääruokia, kuten kana -vuoka ale -kastikkeella, colcannon -sose ja kauden vihannekset tai kasvissyöjä -tomaatti-, farfalle- ja kasvisruoka.

Ja tavallisille matkailijoille on vielä enemmän hyviä uutisia, koska valikko muuttuu puolen vuoden välein.

Ne, joilla on makea hammas, ovat varmasti myös jälkiruokavalikon faneja, joihin kuuluu Pots & Co -suolattua karamellia ja suklaamoussea, jota seuraa keksejä ja juustoa suolaisille faneille.

on max bowden-homo

Uusia välipalavaihtoehtoja ovat Magnum -jäätelöt (Kuva: British Airways)

Matkustajien seuranta & apos; pyynnöstä ruokaa, joka voidaan säilyttää välipalaksi myöhemmin lennolla, BA tarjoilee myös sämpylän ja pullon Highland Spring -vettä aterian jälkeen, joka voidaan pitää syrjään.

On hienoa, että British Airways tarjoaa myös alueellisia pääateriavaihtoehtoja, jotka on räätälöity kohteisiin, joihin lennät.

Esimerkiksi kanaa mausteisessa cheng du -kastikkeessa Kiinassa, Hongkongissa, Japanissa ja Koreassa ja sieltä lähtevillä lennoilla, kathrikai milagu seeragam ja channa dal Chennaista, Hyderabadista ja Mumbaista ja sieltä lähtevillä lennoilla sekä acchari veg ja dal palak lennoilla ja sieltä pois. Bangalore ja Delhi

Tarjolla on myös paikallista aamiaista, mukaan lukien Chicken Congee Kaukoidän reiteille ja intialainen vaihtoehto, johon kuuluu: Idli Shanna, Sambhar, upma ja dosa.

Ruokalistalla on myös määränpäähän räätälöityjä aterioita (Kuva: British Airways)

Yölentoihin sisältyy myös lämmin englantilainen aamiainen, jolla voit aloittaa päiväsi.

Lyhyemmillä päivänvalon kaukoliikennelennoilla, kuten reiteillä New Yorkiin ja Dubaihin, matkustajat saavat myös voileivän, kuten munan ja krassin, jossa on suklaata tai Nutri-Grain-palkkia.

Ja pidemmillä päivänvalolennoilla, ajattele Kapkaupunkiin tai Hongkongiin, saat lämpimän aterian, potin pastaa, suklaabrownin ja juoman. Välipaloja varten on saatavilla savustamo BBQ crunch Graze -elokuva-välipalarasioita.

elokuvia televisiosta jouluna 2013

Klassinen täysi englantilainen aamiainen on tietysti edelleen tarjolla! (Kuva: British Airways)

Mitä tulee matkustajiin, joilla on erityisruokavaliovaatimuksia, on vielä mahdollisuus merkitä tämä Hallitse varaustani sivu - muista vain korostaa tämä yli 24 tuntia ennen lentosi lähtöaikaa.

Lennätkö Lontoon Heathrow'sta? Sinä pystyt etukäteen tilattavat ateriat jopa 24 tuntia ennen lentoa. Vaihtoehtoihin kuuluu Gourmet -ruokailuruoka 18,00 puntaa, Taste of Britain ja Taste of the Far East 16,00 £ sekä loistava brittiläinen aamiainen, terveellinen ateria tai kasviskeittiön vaihtoehto hintaan 15,00 £.

Katso Myös: