Bryson DeChambeau suunnittelee painonnousua ennen Mastersia Rory McIlroyn epäilyistä huolimatta

Golf

Horoskooppi Huomenna

Uusi US Open -mestari Bryson DeChambeau pyrkii lisäämään 10 kiloa lihaksia ennen Mastersia, kun Rory McIlroy kyseenalaisti, onko hänen pommi- ja lyöntisuunnitelmansa hyvä pelille.



Tynnyri-rintainen amerikkalainen voitti ensimmäisen major-tittelin kuudella laukauksella Winged Footissa, kun hän oli lisännyt 40 kiloa lihaksia viime vuoden aikana.



Ei kovin hullu professori käytti luustoaan ja aivojaan voittaakseen ja ajatellakseen Yhdysvaltojen mahtavia kursseja.



Nyt DeChambeau, joka painaa 230–235 paunaa (16,4–16,7) riippuen siitä, olenko syönyt pihviä vai ei, haluaa kasvaa isommaksi ja vahvemmaksi-ja nostaa pallon nopeutensa yli 200 kilometriin tunnissa.

Ja 6 & 1-tähti suunnittelee jo samanlaista superkokoista hyökkäystä kunnioitettua Augusta Nationalia vastaan ​​marraskuussa.

Handmaid's tale kausi 3 uk
Bryson DeChambeau pyrkii saamaan lisää painoa ennen Mastersia

Bryson DeChambeau pyrkii saamaan lisää painoa ennen Mastersia (Kuva: SIPA USA / PA Images)



Haluanko olla isompi Augusta? Joo, sanoi uusi maailma nro 5. Luulen, että voin päästä 245: een. Se vaatii paljon treenaamista. Mutta minusta tuntuu, että voin päästä sinne, jos työskentelet tarpeeksi kovasti.

En aio lopettaa. Ensi viikolla kokeilen 48 tuuman ohjainta. Me sotkemme joitain päämalleja ja teemme hämmästyttäviä asioita Cobran kanssa, jotta näihin asemiin osuminen on mahdollista 360, 370, ehkä jopa kauemmas.



- Pituudesta tulee suuri etu (Augusta). Tiedän sen ihan tosissani.

coca cola -mainos 2018 uk

DeChambeau repäisi isoilla hauislihaksillaan tavanomaisen US Open -pelisuunnitelman, jossa hän vältti kärsivällisesti karkeaa laukaisemalla kuljettajansa toistuvasti jättämään mahdollisimman lyhyen laukauksen vihreisiin.

Amerikkalainen on laihtunut 40 kiloa viime kuukausina

Amerikkalainen on laihtunut 40 kiloa viime kuukausina (Kuva: SIPA USA / PA Images)

Sitten hän käytti raakaa voimaa räjäyttääkseen tiensä neljän tuuman karkeasta. Hän oli ainoa pelaaja, joka päättyi alle parin 67: n sulkemisen jälkeen huolimatta siitä, että hän osui vain 41 prosenttiin väylistä - silti parempi kuin kentän keskiarvo 39% - ja sijoittui viiden parhaan joukkoon vihreiden osalta.

Kerroin jatkuvasti kaikille, että se on etu osua kauemmas, sanoi Rocket Mortgage Classicin voittaja heinäkuussa.

Luulen, että muutan ehdottomasti ihmisten tapaa ajatella peliä. Toivottavasti voin innostaa joitain ihmisiä.

545 enkeli numero rakkaus

Forme-fysiikan pääaineen uber-luottamus voi myös ärsyttää-ja hän voi olla tuskallisen hidas katsomaan. Mutta hän osoitti harvinaisia ​​tunteita kiittäessään vanhempiaan Jonia ja Jania voiton jälkeen.

McIlroy on kyseenalaistanut, onko DeChambeaun lähestymistapa hyvä golfille

McIlroy on kyseenalaistanut, onko DeChambeaun lähestymistapa hyvä golfille (Kuva: Getty Images)

Joskus menin kouluun ilman lounasrahaa, hän muisteli.

Ja sinun ei tarvitse pitää hänestä arvostamaan kovaa työtä, jonka hän on tehnyt parantaakseen itseään. Hän keinuu kuin baseball -pelaaja, mutta näytti myös Carnegie Hallin pianistin kosketuksen vihreiden ympärillä New Yorkissa - ja hän on myös kehittänyt paksun ihon jättääkseen huomiotta kiistanalaisen tyylinsä piilotetut kommentit.

Aina on ihmisiä, jotka sanovat asioita ', DeChambeau sanoi.

McIlroy päättyi itse asiassa uuden mestarin edellä ajoradalla - 328,1 jaardia 325,6. jaardia - mutta päättyi 12 laukausta takaisin.

kuinka käyttää unikkoa oikein

En todellakaan tiedä mitä sanoa, koska se on täysin päinvastoin kuin luulet US Open -mestarin tekevän, sanoi maailman nro 4.

Minun on todella vaikea kietoa pääni sen ympärille.

Kuka voittaa The Mastersin ensi vuonna? Kerro mielipiteesi alla.

DeChambeau on päättänyt napata vihreän takin Augustaan ​​vuonna 2021

DeChambeau on päättänyt napata vihreän takin Augustaan ​​vuonna 2021 (Kuva: Getty Images)

miley cyrus vmas:ssa 2013

Hän on löytänyt tavan tehdä se. Onko se hyvä vai huono peli, en tiedä. Ja jos hän voi tehdä sen täällä, ja minä ajattelen Augustaa ja ajattelen tapaa, jolla pelaat siellä.

Miehestä se on mielestäni loistava, mutta mielestäni hän on hyödyntänyt pelin hetken.

Golflainsäätäjät kielsivät vatsanlaskurin ja pystyivät nyt vihdoin toimimaan ajoetäisyydellä DeChambeaun ja kakkonen Matt Wolffin kanssa Bash Brothers Dustin Johnsonin ja Brooks Koepkan jälkeen murskatakseen tiensä menestykseen.

Urheilullisuuden hillitseminen on vaikeaa, sanoi uusi päämestari. Pyrimme aina olemaan soveliaampia, vahvempia, urheilullisempia, ja Tiger inspiroi tätä koko sukupolvea tekemään tämän, ja aiomme jatkaa sen jälkeen. En usko, että se lakkaa.

Katso Myös: