Burns Night 2020: Parhaat reseptit ja tarjoukset haggisista, viskistä, neepeistä ja tattiesta

Burns Night

Horoskooppi Huomenna

On melkein Burns Night, jolloin skotlantilaiset ja runouden ystävät ympäri maailmaa juhlivat Robert Burnsin teoksia haggisilla, neepeillä ja tattiessa.



Kun on kyse juhlallisten illallisjuhlien järjestämisestä, Burns Night -juhlan valmistelu on yksi halvimmista valikoista.



Tämä johtuu siitä, että koko asia on istua alas ja syödä vaatimattomia ruokia, joita skotlantilaiset maanviljelijät nauttivat, juhlien samalla kuuluisinta heistä, Robert Burnsia, miestä maailmankuulun Auld Lang Synen takana.



Aiemmin vain Skotlannin juhla on nyt levinnyt koko Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja se järjestetään vuosittain 25. tammikuuta.

Joten auttaaksemme sinua pääsemään alkuun etsimme halvimmat tarjoukset kaikesta, mitä tarvitset juhlaan, mukaan lukien haggis ja kasvissyöjä -haggis (se on silti vegaani), perunat, vihannekset ja tietysti elämän vesi - viski.

Mistä ostaa haggia?

Haggis on yksi Skotlannin tunnetuimmista ruuista (Kuva: Getty)



Et voi syödä Burns -illallista ilman 'vanukaskilpailun suurta chieftania'. Kaikki suuret supermarketit myyvät sitä (yleensä makkaran vieressä). Mutta tässä on halvin:

Mistä ostaa vegaani- ja kasvissyöjähaggisia?

Jos yrität pysyä poissa lihasta tässä kuussa, on olemassa useita suuria supermarket -ketjuja, jotka tarjoavat myös vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja. Kenenkään perheenjäsenen ei siis tarvitse hukata mitään ikivanhaa perinnettä.

Polttaa ideoita illalliselle

Haggis

Tarjoile haggisi jopa viskikermakastikkeen kanssa, jotta se olisi vieläkin parempi (Kuva: Getty)

Oma valikko

  • Perunakiekot savulohella ja vesikrassilla
  • Haggis, clapshot ja viskikastike
  • Skotlantilainen
  • Cranachan

Juhlaan kuuluu tyypillisesti haggis, lampaan vatsassa valmistettu makkaratyyppi, joka on jauhettu sipulilla, kaurapuurolla, suetilla (raaka naudan- tai karitsanrasva), mausteilla ja suolalla, sekoitettuna liemeen.

Kuten perinteet, liha ja vihannekset on aina parempi tukahduttaa kastikkeeseen - ja perinteinen skotlantilainen Macsween tekee helpon pakettiversion.

Olemme havainneet Sainsburyn kaupat myyvät tällä hetkellä pakettikastiketta hintaan 1,20 puntaa .

Ota talteen erittäin halpoja talvikasveja perinteisten skotlantilaisten haggien rinnalle tai kuten skotit haluavat kutsua niitä, 'neeps and tatties'.

Neeps ja tatties Burns Nightin resepteihin

Olemme vertailleet halvimpia vihanneksia eri supermarketeista

Jos ruoanlaitto tapahtuu vain kahdelle, voi olla syytä hankkia muhennospakkaus, joka sisältää hyvän valikoiman juurikasveja ja tulee paljon halvemmaksi kuin yksittäisten vihannespakkausten ostaminen.

Jos palvelet enemmän ihmisiä, olemme jäljittäneet halvimmat paikat, joissa voit ostaa kaiken mitä tarvitset perinteisten haggiesi mukana.

Mistä ostaa ainesosia:

Halvin paikka ostaa viskiä?

Kaikille budjeteille on tarjolla viskitarjouksia tänä Burns -iltana

Rabbie, joka tunnetaan Skotlannin kuuluisimpana ja vaikutusvaltaisimpana runoilijana, oli myös suuri viskifani ja kirjoitti useita runoja suosikkihengestään.

Joten olisi vain oikein valita täydellinen pullo skottilaista paahtoleipää vanhalle Rabbielle. Sillä, kuten suuri runoilija kerran kirjoitti: 'Antakaa muiden runoilijoiden kasvattaa fracoja, viiniköynnöksiä, viinejä,' Drucken Bacchuksia ... Laulan mehua, jonka skotlantilainen karhu voi tehdä meistä, lasissa tai kannussa. '

Alla on joitain suosituimmista valinnoistamme:

Etkö ole varma mistä pidät? Ehkä valitset sen sijaan viskin maistelusetin, kuten tämän hienon pienen Drinks by the Dram Regions of Scotland Whisky Tasting Set -valikoiman 26,95 £ Amazonilta.

Voit ottaa nestemäisen matkan Skotlannin alueiden ympäri, ja se sisältää viskejä joistakin Skotlannin kuuluisimmista tislaamoista.

Mitä tulee viihteeseen, se perustuu enimmäkseen puheisiin ja runoihin, jotka löydät ilmaiseksi etsimällä tällaisia ​​online -arkistoja , joka sisältää uuden suosikkimonologimme, ikonin Osoite Haggisille .

Katso Myös: