Cadbury on julkaissut uskomattoman uuden valikoiman pääsiäismunia - myös Daimista valmistettuja

Cadbury Ltd.

Horoskooppi Huomenna

Onko tämä muna lähetetty taivaasta?



Kyllä, pääsiäismunat ovat hyviä, mutta riippumatta siitä, kuinka paljon rakastat suklaata, kahdeksan samaa isoa maitosuklaamunaa saa hieman väsyttävää.



Vaikea elämä, me tiedämme, mutta trauma saattaa vihdoin olla ohi, kun Cadbury on juuri paljastanut uskomattoman uuden pääsiäismunan, joka on valmistettu kokonaan todellisesta Daim -baarista.



Vaikka supermarketeilla on kaikkialla käytävät ja käytävät täynnä pääsiäissuklaata, vain yksi heistä myy uutta Daim -munaa: Asda.

Olet täydellinen minulle (Kuva: Cadbury)

Tykkää Tesco ja Sainsburyn seuraa tietysti aikanaan, mutta toistaiseksi tiedämme, missä aiomme tehdä seuraavan ruokakauppamme ...



Mukaan Tuotteen Kuvaus, maitosuklaamunan kuori on täytetty kahdeksantoista kertaa 25 g: n annoksilla Daim -palkkia kuorta kohti - paljon suklaata. Joten on onnekasta, että olemme niin suuria Daimin faneja ...

Plus yksi iso muna tarkoittaa vähemmän aikaa pakkaamiseen ... (Kuva: moniste)



Mutta jos se ei riittäisi, saat myös vierekkäin kauniin suklaan jakopalkin, koska oikeasti, kenellä on aikaa vakiokokoisille suklaapatukoille pääsiäisenä?

Daim -muna on osa Cadburyn uutta pääsiäisvalikoimaa, jossa kaikki munat on valmistettu kokonaan suosikkisuklaapatukoistasi. hedelmiä ja pähkinöitä ja rapeaa.

Lue lisää

Suklaa
Alasti suklaapatukoita koskeva tietokilpailu Pelkkää suklaan iloa Älä koskaan syötä koirasi suklaata Kutistuvat suklaapatukat

Huono puoli? Se ei ole halpaa, munien vähittäismyyntihinta on 10 puntaa. Kova hintalappu, kun otetaan huomioon, että myös Asda myy tällä hetkellä kolme pienempää munaaan kymmenen kuukauden ajan.

Mutta loppujen lopuksi on pääsiäinen, ja ilmeisesti emme syö sitä kerralla ...

Katso Myös: