Soita kätilön Helen George ilmoittaa olevansa raskaana suloisella kolauksella

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Soita kätilön tähti Helen George on ilmoittanut olevansa raskaana vauvan numero kaksi kanssa.



37-vuotias näyttelijä jakoi uutisen Instagram-seuraajien kanssa, kun hän jakoi kesäisen hetken, kun hän esitteli kukoistavan vauvan koukunsa.



tulipalo val diseressa

'Leivonta numero 2. Eräpäivä joulukuussa', Helen kertoi online -faneilleen, jotka tulvittivat hänet pian onnitteluviesteillä.



Helen ja hänen miehensä-ja näyttelijä-Jack Ashton ovat jo vanhempia kolmivuotiaalle tyttärelle Wren Ivylle.

Näyttelijäpariskunta näytteli yhdessä Soita kätilölle -elokuvassa, jossa Helen näytteli sairaanhoitaja Trixie Franklinia sen jälkeen, kun näytös esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, ja Jack näytteli vikaari Tom Herewardia.

Pari tapasi kuvatessaan BBC -sarjaa Etelä -Afrikassa vuonna 2016.



harvinainen viisikymmentä penniä kappaletta

Helen oli aiemmin naimisissa näyttelijä Oliver Bootin kanssa, mutta he erosivat vuonna 2015.

Näyttelijä työskenteli koko ensimmäisen raskauden ajan Call the kätilön tuottajien kanssa, jotka työskentelivät kovasti naamioidakseen kolauksensa kuvauspaikalla.



Helen kertoi Radio Times vuonna 2018: 'Olin raskaana sarjassa, joten näet vain minun kävelevän ruudun poikki joskus outojen muotien kanssa, tai istuisin paljon tai minulla on yllään paljon viitta.

Helen George ja hänen miehensä Jack Ashton rakastuivat Soita kätilölle -sarjassa (Kuva: Getty)

Sitä oli vaikea peittää, hän sanoi, koska se ei myöskään ollut oikea tarina valita hahmolle. Ei ollut oikein, että Trixie oli raskaana. Joten teimme vain parhaamme peittääksemme sen. Olen vain kasvanut hieman ja rintani hieman isommaksi.

milloin bowie kuoli

Puhuessaan siitä, kuinka hänen työnsä BBC -draamassa valmisti hänet tulemaan ensimmäistä kertaa äidiksi, Helen lisäsi: Olemme tehneet esityksen jo pitkään, ja luulet tietäväsi kaiken vauvoista, koska olet näyttelijä ja kaikki kätilöstä, ja itse asiassa ymmärrät, ettet tiedä siitä mitään. Se on aika raskasta työtä.

'Se on siis valmistanut minut hyvin.

Helen piilotti ensimmäisen raskautensa Soita kätilölle, jossa hän on sijoittanut sairaanhoitaja Trixie Franklinin vuodesta 2012 (Kuva: BBC / Nealstreet Productions / Laura Radford)

Vauva Wren saapui sitten niin varhain vuonna 2017, että hän pääsi osallistumaan Helenin vauvan suihkuun.

Kun Helen ilmoitti toisesta raskaudestaan ​​keskiviikkoiltana, hänen soittavansa kätilölle-tähdet olivat heidän joukossaan.

missä on jon venables

Näyttelijä Cliff Parisi, joka näytteli myös EastEndersissä, kirjoitti onnittelut ja sen jälkeen useita suosionosoituksia.

Katso Myös: