Rauhoitu, rauhoitu! Alan Davies nauraa Hillsborough'n tappouhkauksille 'Scouser -naamioinnilla' Twitter -vitsi

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Rauhoitu! Scouserin hieno puku (Kuva: Allfancydress.com)



He sanovat, että jos et voi voittaa heitä, liity heihin ...



Joten koomikko Alan Davies on päättänyt pilata kielen kielellä hauskaa Liverpoolin fanien vastustaessa häntä vitsailemalla, että hän aikoo mennä ulos naamioituneena Scouseriksi.



QI-tähtiä on pommitettu törkeillä tappouhkauksilla, kun hän kritisoi Liverpool FC: n päätöstä olla pelaamatta FA Cupin välieräottelua Hillsboroughin katastrofin vuosipäivänä.

Äärimmäiset fanit kertoivat Twitterille, että stand-up mene tapaamaan itsesi ja nukkumaan silmät auki hänen huutonsa jälkeen hänen Arsenal-faneille suunnatussa viikoittaisessa podcastissaan The Tuesday Clubissa.

Sickening: Äärimmäiset fanit ovat lähettäneet häpeällisiä tappouhkauksia Twitteriin



Väittäen, että asenne jätti Chelsean vain kolmeksi päiväksi FA Cupin ja Mestarien liigan yhteenottojen välillä, 46-vuotias pilkkasi: Liverpool ja 15.-se tulee minun paskaan.

Mistä sinä puhut, 'emme pelaa sinä päivänä'. Miksi he eivät voi? '



Jonathan Creekin näyttelijä pahoitteli myöhemmin tunteettomia kommenttejaan ja toisti tukevansa Hillsboroughin oikeuskampanjaa.

Hän teki jopa 1000 puntaa fanin ehdotuksesta, jonka kampanja myöhemmin kohteliaasti hylkäsi, mikä viittaa siihen, että he mieluummin yrittäisivät aidosti ymmärtää, miksi päätös olla pelaamatta Hillsboroughin katastrofin vuosipäivänä on niin tärkeä.

Anteeksipyyntö: Arsenalin fani Davies on pahoitellut 'tunteettomia' kommenttejaan (Kuva: Getty)

Kun vastaisku jatkui, Davies julkaisi tänä aamuna kielen poskessa tweetin vitsailemalla menemällä myöhemmin. Päätin ottaa naamion.

Sitten hän julkaisi linkin pukusivustolle allfancydress.com, josta hän oli valinnut 80 -luvun Shell -puku -asun, jossa oli kiiltävä urheilupuku, kihara peruukki ja viikset.

Scouser -ilmeen teki tunnetuksi Harry Enfieldin komedialuonnos, joka sisälsi kuolemattoman linjan Calm down! Rauhoitu!

Katso Myös: