Voinko saada asuntolainan huonolla luotolla? Selvitetään, kuinka voit ottaa asuntolainan huonolla luottotiedolla

Asuntolainat

Horoskooppi Huomenna

Asunnon ostaminen on vaikeaa. Jopa sen jälkeen, kun olet kaavinut yhteen tuhansia puntteja talletusta varten, sinun on sitten vakuutettava pankki tai rakennusyhteisö lainaamaan sinulle moninkertainen määrä lopun ostohinnan kattamiseksi.



Jopa ihmiset, joilla on täydelliset luottotiedot, voivat kompastua, kun lainanantajat tutkivat pankkitiliotteidesi kohtuuhintaisuutta ja odottavat kaikkea, mitä he pitävät 'punaisena lipuna'.



Olemme myös kuulleet ihmisistä, jotka on hylätty, koska he eivät ole koskaan olleet velkaantuneita - joten huolimatta huolellisesta budjetoinnistaan ​​he eivät olleet punaisella, mutta lainanantajalla ei ollut todisteita siitä, miten he reagoivat lainattuaan rahaa.



Mutta tämä ei tarkoita sitä, että ihmisten, joilla on vähemmän täydellinen luottotiedot, pitäisi luopua unelmistaan ​​omistaa asunto.

Lue lisää

Mitä sinun tulee tietää asuntolainoista
Parhaat uudet asuntolainat Perhetalletusasunto selitettiin Kuinka löytää parhaat asuntolainavinkit Kuinka lainaa uudelleen

Mitä sinun on tehtävä saadaksesi asuntolainan huonolla luottotiedolla

'Älä luovuta vielä', Dominik Lipnicki, asuntolainaneuvoja Asuntolainapäätöksesi , selitti, kun kysyimme häneltä, kuinka voit tehdä sen.



”Jokaisen lainanantajan kriteerit ovat hieman erilaiset, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevilla asuntomarkkinoilla on yli sata lainanantajaa, joten kannattaa todella pyytää riippumatonta neuvontaa.

'' Mitä yksi lainanantaja voi pitää sopimattomana, toinen voi olla tyytyväinen. ''



eeppisten pelien tili hakkeroitu

Äärimmäisissä tapauksissa ja jos tarvitset rahoitusta nopeasti, kannattaa harkita 'epäluotettavan luoton' asuntolainaa.

Erikoislainanantajat, kuten Precise Mortgages, Platform ja Kensington, hyväksyvät luottotiedot historiassa, mutta niiden kauppojen korot ovat korkeammat.

Jos harkitset jotakin näistä lainoista, keskustele riippumattoman talousneuvojan kanssa selvittääksesi, onko se taloudellisesti kannattava vaihtoehto pitkällä aikavälillä. Sinä pystyt etsi yksi lähelläsi täältä .

Lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää luottotiedoista
Kuinka parantaa luottoluokitusta Tarkista luottotietosi ilmaiseksi 5 luottotietojen myyttiä Mitä pankit näkevät, kun haet lainaa

Luotto ei ole koko elämän - tai mahdollisesti jopa loppuviikon

Toinen asia, joka on pidettävä mielessä, on se, että luottotiedot muuttuvat.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos et löydä lainanantajaa, joka olisi valmis tarjoamaan sinulle asuntolainaa nyt, jos ryhdyt toimiin nyt, voit korjata sen.

'Useimmat haitalliset luottotiedot voidaan korjata', Lipnicki sanoi.

'Jos et ole jo tehnyt niin, ensimmäinen askel on hankkia luottotietosi ja katsoa, ​​mitä siellä todella on.

'Voit mennä palveluntarjoajille, kuten Nuppi ilmainen raportti ja muut vastaavat Päiväntasaus ja Experian tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Jos luottotiedoston tiedot ovat valheellisia tai epäoikeudenmukaisia, sinun on kiistettävä ne kyseisen yrityksen kanssa, koska virheet ovat yleisempiä kuin luulisi. ''

Itse asiassa vain odottaminen voi riittää niin kauan kuin pidät maksusi.

Suurin osa myöhästyneistä tai maksamatta jääneistä maksuista katoaa tiedostosta jonkin ajan kuluttua, mutta tämä kestää kauemmin vakuudellisten velkojen, kuten asuntolainojen, osalta. Käräjäoikeuden tuomiot (CCJ) ja yksittäiset vapaaehtoiset järjestelyt (IVA) sekä irtisanotut konkurssit ovat vakavampia, mutta edes nämä ajoissa eivät estä asuntolainan saamista '', Lipnicki sanoi.

Lue lisää

Asuntotikkaille pääsyn salaisuudet
Oletko valmis olemaan ensimmäinen ostaja? Kuinka verrata asuntolainavälittäjiä 3 suunnitelmaa ensimmäisen kodin ostamiseksi Kuinka ostin ensimmäisen asuntoni 25 -vuotiaana

Jatka säästämistä

Muista myös se, että mitä suurempi talletuksesi on, sitä enemmän sinulla on vaihtoehtoja - mikä tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää lainaaja.

'Mitä suurempi talletus, sitä enemmän sinulla on vaihtoehtoja, koska lainanantajat pitävät sinua pienempänä riskinä. Jos voit säästää 20%talletuksen, markkinat todella laajenevat ja saat enemmän valinnanvaraa ja halvempia hintoja ', Lipnicki sanoi.

'' Muista kuitenkin, että on otettava huomioon myös muut kustannukset, kuten siirtokustannukset, arvostusmaksut ja leimavero. ''

5 järjestelmää, joiden avulla voit ostaa nopeammin

(Kuva: Getty)

Sen lisäksi, että säästät enemmän, on saatavilla apua, joka parantaa mahdollisuuksiasi päästä kiinteistötikkaille, se kannattaa tarkistaa.

Tässä on 5 suurinta tällä hetkellä.

1. Auta ostamaan

Olet ehkä nähnyt mainostauluja ja julisteita, joissa mainostetaan & nbsp; apua ostamaan & apos; - mutta mikä se oikein on?

Tässä järjestelmässä on kaksi puolta - Apua ostaa: Jaettu omistus ja Ohje ostaa: Osakelaina.

Pääomaosuus käynnistettiin vuonna 2013 ja se on saatavilla vuoteen 2020 asti.

Se on avoin sekä ensikertalaisille ostajille että muukalaisille-mutta se on rajoitettu uusiin koteihin. Järjestelmän tämän osan mukaan ostajan on kerättävä talletuksena vain 5% kiinteistön arvosta.

Valtio lainaa sinulle tällöin enintään 20% kiinteistön arvosta pääomalainan muodossa. Jäljellä oleva saldo voidaan sitten täydentää asuntolainalla.

Mitä sinun pitäisi tietää:

  • Osto -ohje kattaa vain uudisrakennukset, joiden arvo on alle 600 000 puntaa

  • Se kestää vuoteen 2020 asti

  • Ensimmäisen 5 vuoden ajalta ei makseta korkoa

  • Vuonna 6 korko (tunnetaan nimellä 'lainapalkkio') nousee 1,75 prosenttiin

  • Kun tulet myymään kotisi, hallitus ottaa takaisin 20 prosentin osuutensa.

Osakelainan ostamisen idea on, että koska lainaat vain 75% asuntolainanantajalta, korot ovat halvempia kuin 95% asuntolainalla.

Mutta älä oleta, että näin on aina. Katso oppaamme ensimmäistä kertaa ostajalainoista.

Lue lisää

ISA on selitetty
Elinikäinen ISA Käteinen ISA Osakkeet ja osakkeet ISA Junior ISA: t

2. Help-to-buy ISA: t

Hämmentävää, nämä eivät ole mitään tekemistä osto-ohjejärjestelmien kanssa. Sen sijaan ne ovat verovapaita säästöjä talletusta kerääville.

Voit aloittaa yhden 1000 punnalla ja säästää sitten 200 puntaa kuukaudessa talletusta kohti ja ansaita lopulta 25% hallituksen bonuksen säästämästäsi summasta, enintään 3 000 puntaa.

Virgin Money, Buckinghamshire ja Nationwide tykkäävät maksaa noin 2% osto-ohjeistaan, kun taas Barclays tarjoaa 2,53%.

Varoitus - et saa hallituksen käteistä. Sen sijaan se luovutetaan lainanantajallesi osana talletusta asianajajasi kautta, kun vaihdat sopimuksia.

Jos päätät olla ostamatta asuntoa, et saa hallituksen jakoa.

3. Oikeus ostaa

(Kuva: Axiom RM)

Vuokralaiset Englannista, Walesista ja Pohjois -Irlannista, jotka vuokraavat asunnon paikallishallitukselta, voivat ostaa asuntonsa alennettuun hintaan.

Sinun on oltava vuokrattu vähintään kolmeksi vuodeksi, ja voi olla muita ehtoja, jotka sinun on tarkistettava omalta neuvostoltasi.

Järjestelmää laajennetaan parhaillaan koskemaan asunto -osakeyhtiötä Englannissa.

Lisätietoja on osoitteessa righttobuy.gov.uk.

4. Jaettu omistus

(Kuva: Getty)

Tämä on silloin, kun ostat vain osan asunnosta neuvostolta tai asunto -osakeyhtiöltä ja vuokraat sitten loput.

Tarvitset asuntolainan osakkeellesi, joka voi olla neljäsosa-kolme neljäsosaa kodin arvosta.

Maksat sitten vuokran jäljellä olevasta osakkeesta ja sinulla on mahdollisuus ostaa isompi osake myöhemmin. Se on loistava tapa ottaa pieniä askelia asuntotikkaille.

mustavalkoinen mustarastas

Saat lisätietoja käymällä moneyadviceservice.org.uk.

5. Elinikäinen ISA

(Kuva: Getty)

Hallitus on uusi elinikäinen ISA on nyt käynnistänyt järjestelmän, joka on suunniteltu vauhdittamaan sekä uusia ostajia että eläkkeelle säästäviä. Lopulta se korvaa apun ISA: n ostamisessa.

Tili tarjoaa verottoman bonuksen, joka on jopa 1000 puntaa vuodessa (25% säästöistäsi) joko ensimmäisen asunnon ostamiseen tai eläkkeen säästämiseen - mutta sinun on oltava 40 -vuotias tai alle saadaksesi oikeuden.

Voit laittaa jopa 4000 puntaa vuodessa. Hallitus nostaa sitten tuottoa 25 p: llä jokaisesta säästetystä 1 punnasta kunkin verovuoden lopussa.

Jos olet ensimmäinen ostaja, voit sitten käyttää säästösi talletuksena kiinteistössä, jonka arvo on jopa 450 000 puntaa.

Mutta on ongelma, vain yksi pankki tarjoaa tällä hetkellä sellaisen perinteisenä säästötilinä, vaikka monet tarjoavat sitä osake- ja osaketilinä.

Vaikka shokit ja osakkeet tuottavat usein paremman tuoton muutamassa vuodessa kuin perinteiset säästöt, se jättää sinut markkinoiden romahduksen vaaraan juuri silloin, kun sinun on rahoitettava rahaa asunnon ostamiseksi.

Pitää silmällä sivumme täällä kaikille päivityksille.

Katso Myös: