Voitko ramata sen? Sinun oikeutesi, jos joku estää ajotieltäsi

Huono Pysäköinti

Horoskooppi Huomenna

Huonosti pysäköity auto, joka vahingoittaa sen vieressä olevaa autoa Farehamin pysäköintialueella Portsmouthissa

Mitä voit tehdä, jos he estävät sinut sisään?(Kuva: Spotted Portsmouth/Facebook)



fury vs schwarz undercard

Lisää autoja ja enemmän pysäköintirajoituksia merkitsee sitä, että paine löytää pysähdyspaikka kasvaa. Mutta mitä tapahtuu, jos sinun on päästävä jonnekin ja asemasi on estetty?



Eräs raivostunut asunnonomistaja vastasi äskettäin ansaan rikkoneen auton kahdeksi päiväksi sorapussilla, kun taas toisesta tuli vähäinen Internet -tähti kirjoittamalla vaikuttavan passiivis-aggressiivinen huomautus jonkun, joka esti hänet sisään, ikkunassa.



Mutta mitä oikeastaan ​​saa tehdä rikkoneelle ajoneuvolle? Huolestuttavan vähän, se käy ilmi.

Ensimmäinen askel epäsosiaalisten pysäköintiongelmien kanssa on ottaa yhteyttä paikalliseen viranomaiseen tai poliisiin. Laki ei kuitenkaan voi tehdä paljon asuntojen omistajien tukemiseksi - vaikka auto tukkisi ajotieltäsi, sanoi Charlotte Dixon, DAS Law -lakimies.

Lue lisää:



Jos se aiheuttaa esteitä, voit vetää ne (Kuva: Daily Post)

3333 enkelinumeron merkitys

Tieliikennelaki voi auttaa vain, jos pysäköity auto estää tien, mutta ei suhteessa yksityiseen maahan.



Mutta se ei jätä sinua täysin voimattomaksi.

Yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista on nostaa oikeudellinen kanne haittaa varten sillä perusteella, että kuljettaja häiritsee omaisuutesi käyttöä ja siitä nauttimista - mutta tehdäksesi tämän sinun on tiedettävä rikkoneen ajoneuvon kuljettajan henkilöllisyys, Dixon lisäsi.

Se tietysti leikkaa molempiin suuntiin. Niin kauan kuin et estä tietä tai vahingoita rikkovaa autoa, ei ole mitään syytä, ettet voi saada pientä kostoa (ellei oikeutta) sijoittamalla oma auto tai muu omaisuus estämään ne sisään - koska sinua ei voida millään tavalla tehdä oman omaisuutesi rikkomisen vuoksi.

paavin huijaustappajan tanssi

Lue lisää:

Tärkeimmät oikeudelliset tosiasiat estetyistä ajotielistä

  • Jos ajoneuvo pysäköidään ajotiellesi ilman lupaasi, se loukkaa. Koska rikkomus on siviilioikeus eikä rikos, poliisi ei aina puutu asiaan. He voivat lähettää upseerin yrittämään selvittää ajoneuvon omistajan ja pyytää heitä liikkumaan.

  • Asunnon omistajalla ei ole erityistä laillista oikeutta pysäköidä suoraan kiinteistönsä ulkopuolelle. Kaikilla tienkäyttäjillä on sama oikeus pysäköidä mihin tahansa julkisen valtatien alueelle, kunhan he eivät ole pysäköintirajoitusten vastaisia.

    sas joka uskaltaa voittaa dan
  • Ei ole aikarajaa sille, kuinka kauan ajoneuvo voi pysäköidä samaan paikkaan tiellä. Poikkeuksena tästä on, jos ajoneuvon uskotaan hylätyn, jolloin poliisi voi poistaa sen.

  • Jos yrität pitää pysäköintipaikan kotisi ulkopuolella, käyttämällä kartioita tai muita esteitä, sitä voidaan pitää esteenä ja syytteeseen pantavaksi - ellei paikallinen viranomainen ole myöntänyt sinulle oikeutta hautajaisiin.

  • Jos joku on pysäköinyt ajotiellesi ja aiot estää hänet, varo, ettet estä yleistä valtatietä, koska tämä on rikos. Jos teet niin, auton omistaja voi soittaa poliisille.

  • Pysäköidyn auton vandalisointi on rikos ja siitä voidaan nostaa syytteitä. Vaikka vain ruiskutettaisiin lasturasvaa tuulilasiin tai estettäisiin pakokaasu, nämä toimet voidaan silti luokitella ilkivaltaksi.

Lue lisää:

kyselyn lataus

Pitäisikö sinun saada hinauttaa autoja, jos ne estävät sinut sisään?

Yli 8000 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Katso Myös: