Carphone Warehouse Black Friday -tarjoukset: 5 parasta matkapuhelintarjousta

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Carphone Warehouse tarjoaa tällä hetkellä ilmaisia ​​VR -kuulokkeita kaikilla Android -sopimuksilla



Iso -Britannian johtava puhelinkauppias Carphone Warehouse on aloittanut kymmenen päivän Black Tag -kilpailun, jossa on satoja tarjouksia saatavilla verkossa ja myymälässä, ja muutama päivä on jäljellä kaikkien aikojen suurimpaan mustaan ​​perjantaihin. liittyä Amazonin ja Curryn riveihin teknologian suurimpina Black Friday -myyjinä.



Tästä päivästä lähtien Carphone Warehousessa on jopa 50%: n säästö, mukaan lukien Samsung S7: n upeat tarjoukset, sekä 200 £: n säästöt iPhone 6s -laitteissa ja 150 £: n alennus uudesta Google Pixelistä. Tarjouksia on myös Carphone Warehousen verkkotunnuksesta Mobile.



Carphone Warehouse tulee olemaan vaikuttavien matkapuhelintoimintojen keskus, sillä se on erikoistunut siihen vuodesta 1989 lähtien. Laajan valikoiman erilaisia ​​sopimuksia ja luuria varten on myös tarjouksia älykellot , kaiuttimet , VR -kuulokkeet ja paljon muuta.

Jos siis etsit tekniikkaa, kuten muuallakin maailmassa, varmista, että saat parhaan tarjouksen yhdestä maan suurimmista puhelinliikkeistä.

nhs hinnasto 2019

5 parasta Carphone Warehouse Black Friday -tarjousta

1. Säästä 200 puntaa Samsung S7 -sopimuksessa

Ilman ennakkomaksua ja vain 24 puntaa kuukaudessa saat 500 Mt dataa Vodafonesta, kun ostat S7 with Carphone Warehousen maanantaista.



2. Säästä 200 puntaa iPhonessa 6s

Jos harkitset iPhonen ostamista, nyt on paras aika

15:n henkinen merkitys

Saat ennakkoon 59,99 puntaa ja 28 puntaa kuukaudessa 32 Gt: n iPhone 6S -puhelimen, jossa on 500 Mt dataa.



3. Säästä 150 puntaa Google Pixelissä

Nappaa Google Pixel 32 Gt hintaan 29,99 puntaa, kun EE: n kuukausipalkka on 35,99 puntaa, ja valtava 2 Gt: n data vain 29,99 puntaa etukäteen.

4. Säästä jopa 100 puntaa

SIM Free -puhelimissa on lukuisia tarjouksia, kuten Sony XA 129,99 puntaa (189,99 puntaa), Huawei P9 Lite 149,99 puntaa (249,99 puntaa) ja Huawei Y6 II Compact 69,99 puntaa (119,99 puntaa).

5. Jopa 50%: n alennus erilaisista mobiilitarvikkeista

Goji VR -kuulokkeet varastavat vain 12,49 puntaa

Black Friday -myynnissä on valtava valikoima lisävarusteita, joista 50% alennus monista niistä, mukaan lukien Goji Universal VR -kuulokkeet , joka on alennettu 24,99 £: sta uskomattomaan 12,49 £: iin, PNY 10 400 mAh Powerbank , joka on myös 12,49 £ (alkaen 24,99 £). Sandstrom -latauslaite on nyt myös 24,99 puntaa (49,99 puntaa) sekä 50% alennusta kaikista Kate Spade -puhelinten koteloista, jotka sopivat täydellisesti joulusukka -täyteaineisiin.

Mitä muuta voimme odottaa Carphone Warehouselta mustana perjantaina 2016?

Puhuessaan osallistumisestaan ​​vuoden suurimpaan vähittäismyyntipäivään Carphone Warehouse sanoi:

tracy-jane afriyie

Black Friday 2015 oli Carphone Warehousen historian suurin kaupankäyntipäivä. Musta perjantai tekee edelleen merkkinsä alan kalenterissa, tietoisuus tapahtumasta on kaikkien aikojen korkeimmillaan ja se kasvaa joka vuosi. Viime vuonna luurien myynti kasvoi lähes 30% Carphone Warehousen kautta. Verkkoliikenne kasvoi yli 290% ja mustana perjantaina saapuneet tilaukset kasvoivat yli 380% verrattuna marraskuun keskimääräiseen perjantaihin.

Vaikka jälkimaksun myynti kasvaa mustana perjantaina, SIM -korttikaupat kasvoivat eniten, yli 182%. Tällä hetkellä voimakkaasti toimivat puhelimet sisältävät kaikki uudet iPhone 7, Samsung Galaxy S7 on ollut vahva myyjä koko vuoden ja uusi Sony Xperia XZ on myös kiinnittänyt asiakkaidemme huomion.

Meillä on tähän mennessä ollut loistava vuosi lisävarusteiden kanssa, jotka tuovat asiakkaillemme aivan uuden valikoiman ainutlaatuisia tuotteita, ja odotamme myyvän tarpeeksi voimapankit valtaa 68 vuotta matkapuhelimen puheaikaa mustan perjantain aikana. Lisäksi tarjoamme pidemmän ajan rajoitettuja alennuksia koko tapahtuman ajan ja olemme jo perustaneet Black Friday -rekisteröintisivun, johon asiakkaat voivat rekisteröityä, jotta voimme kertoa heille uusimmista tarjouksista, jotka sisältävät iD Mobilen Black Friday -tarjouksia . Olemme myös parantaneet online -jakelupalveluamme, joten asiakkaille, jotka tilaavat puhelimensa klo 19.00 mennessä, taataan toimitus seuraavana päivänä.

Lue lisää

Black Friday 2019 - kauppiaat osallistuvat
Milloin on musta perjantai? Amazon Argus Currys PC World

Ja jos se ei riitä ...

Hanki ilmainen virtuaalitodellisuuskuuloke, kun teet Android -sopimuksen

Me kaikki rakastamme ilmaistarjousta, mutta tämä lahja on villeimpien unelmiemme ulkopuolella ... Carphone Warehouse on ilmoittanut luovuttavansa a ilmainen virtuaalitodellisuuspään setti kaikki heidän kuukausittain maksettavat Android -puhelimet. Tarjous päättyy sunnuntaina 20.11 tule nopeasti sisään jos haluat siivun virtuaalitodellisuustoiminnasta.

Mutta jos uusi puhelin ja ilmaiset Samsungin virtuaalitodellisuuskuulokkeet eivät riitä, seuraa jatkuvia Carphone Warehouse -päivityksiämme tällä sivulla ja katso tarkalleen, mitä puhelinjätti paljastaa suurena päivänä.

sophie ellis-bextor raskaana
Vaihde VR

Hanki tämä ... sekä uusi matkapuhelin

Vinkkejä Black Fridayn hyödyntämiseen

  1. Rekisteröidy saadaksesi live -Black Friday 2016 -päivitykset täältä

    Englanti vs Hollanti tv
  2. Tee tutkimuksesi etukäteen - tiedä mitä haluat ostaa ja hinnan, jonka olet valmis maksamaan

  3. Tee ostoksia ja anna itsellesi aikaa vertailla parhaita tarjouksia

  4. Tarkista jälleenmyyjien suosikkisivustot varmistaaksesi, ettet missaa mitään & apos; flash & apos; tarjouksia

  5. Ole selkeä palautuskäytännöissä

  6. Älä panikoi - menetät vain tai menetät liikaa

Lue lisää

Parhaat Black Friday -tarjoukset vuodelle 2020
Parhaat tarjoukset Muoti Älypuhelimet Televisiot

Katso Myös: