Pankkiautomaattivaroitus, kun asiakas havaitsee piilotetun laatikon, joka varastaa ihmisten nostot

High Street Banks

Horoskooppi Huomenna

Yleisöä varoitetaan pysymään valppaina käteispisteissä sen jälkeen, kun on otettu kuvamateriaalia rikollisista, jotka ovat peukaloineet maksuaikoja saadakseen rahaa.



Liikkeessä olevan uuden huijauksen yhteydessä huijarit käyttävät kaksikäyttöisiä pankkiautomaatteja päästäkseen nostoihin.



Ne huijaavat asiakkaita ajattelemaan, että on vain yksi laatikko sekä nostoille että talletuksille piilottamalla pankkiautomaatin nostoaukko muovisuojuksella.



Asiakas saa sitten uskomaan, että käteispiste on poissa käytöstä, koska mitään ei anneta, tietämättä, että kotiutuksille on todellakin erillinen paikka.

jokaisen tyhjän sanan merkitys

Onko sinua huijattu käteispisteessä? Ota yhteyttä: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk

Kun asiakas kävelee pois, rikollinen lähestyy konetta, avaa oikean annostelijan kannen ja taskut rahat.



Asiakas on koko ajan unohtanut, että heitä on huijattu.

Temppu merkittiin ensin sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun TikTok-käyttäjä kuvasi itsensä epäilyttävän näköisen reiän seinässä.



Videolla asiakas kysyy, miksi hänen rahojaan ei jaettu.

Sitten hän löytää pankkiautomaatin yläpuolelta merkin, jonka mukaan talletukset ovat tällä hetkellä poissa käytöstä.

holly willoughby tanssii jäällä

Asiakas saa olettaa, että talletuslaatikko on sama laatikko, josta käteistä jaetaan - mikä on tällä hetkellä epäkunnossa.

käteispisteen huijaus

Asiakas nähdään vetämässä takaisin muovikoteloa, jossa hänen rahansa on säilytetty

Hän löytää kuitenkin muovisen kannen pankkiautomaatin erillisestä osasta.

Hänen nähdään kuorivan pois muovikansi, johon hänen käteisensä on piilotettu.

Nauhoitetussa leikkeessä asiakas käytti Nationwide Building Society -kassapistettä, mutta muut pankit, jotka sisältävät talletuslaatikoita, todennäköisesti kärsivät.

Rakennusyhdistys kertoi The NEWSAM -asiakkaille, että heidän tulee aina tarkistaa epäilyttävä toiminta ennen kuin he nostavat käteisellä julkisesti.

Tiedottaja sanoi: Videossa korostettu tapaus, vaikkakin harvinainen, voi tapahtua pankkiautomaateille missä tahansa ja milloin tahansa. Nationwide on toteuttanut erilaisia ​​toimenpiteitä tällaisten huijausten torjumiseksi.

122 enkeli numero rakkaus

Kuitenkin, kuten video myös osoittaa, on tärkeää, että ihmiset pysyvät valppaina ja tarkistavat mahdolliset epäilyttävät laitteet käyttäessään pankkiautomaatteja, erityisesti niitä, jotka sijaitsevat ulkopuolella.

Useat muut lainanantajat ovat varoittaneet asiakkaita.

Santander sanoi, että asiakkaiden tulisi tarkistaa epäilyttävä toiminta ennen kortin tai PIN -numeron syöttämistä.

Kassapisteen käyttäminen on helppoa, kätevää ja lähes aina turvallista. Mutta joskus rikolliset manipuloivat pankkiautomaatteja varastaakseen korttitietosi, PIN -koodisi tai käteisen, tiedottaja sanoi.

Ole aina valppaana käyttäessäsi pankkiautomaattia - varo merkkejä, joita se on mahdollisesti peukaloinut tai vaurioitunut, mutta ole tietoinen siitä, että peität PIN -koodisi ja 'olkasurffaajat'.

Asiakas nähdään vetämässä takaisin muovikoteloa paljastaakseen rahansa

Useimmissa pankkien rahapisteissä on kaksi paikkaa, toinen talletuksille ja toinen nostoille - nämä ovat molemmat erillisiä

Barclays antoi samanlaisen varoituksen ja lisäsi, että kirjoitusvirheitä, kuten leikkeessä olevan pankkiautomaatin yläpuolella oleva varoitusmerkki, olisi pidettävä punaisena lipuna.

Viestimme on, että jos huomaat pankkiautomaatissa jotain epätavallista tai epäilyttävää, älä käytä sitä - ilmoita siitä heti poliisille tai lähimmälle sivuliikkeelle.

mitä 35 tarkoittaa

Toimiala UK Finance sanoi, että jos rahasi eivät tule ulos, ota välittömästi yhteyttä pankkiautomaatin tarjoajaan tai lainanantajaan.

Ihannetapauksessa tämän pitäisi olla käteispisteessä.

'Pankkiautomaatteja on yleensä erittäin turvallista käyttää, ja niissä on miljoonia tapahtumia päivittäin, mutta on silti tärkeää tehdä joitain yksinkertaisia ​​toimenpiteitä rahan nostossa', lausunnossa todetaan.

Jos huomaat pankkiautomaatissa jotain epäilyttävää tai epätavallista, kuten merkkejä väärinkäytöstä, älä käytä sitä ja varoita mahdollisuuksien mukaan lähellä olevaa henkilökuntaa tai soita poliisille.

Jos käteistä ei tule ulos tai korttisi on jumissa, ilmoita siitä välittömästi pankille tai rakennusyhteisölle, mieluiten soittamalla heille, kun olet vielä koneen edessä.

Jos olet epävarma, käytä sen sijaan käteispistettä, joka sijaitsee tunnetun jälleenmyyjän tai pankin tai rakennusyhteisön sisällä tai käsikauppaa.

Katso Myös: