Julkkiskokki Tom Kerridge muuttaa kehoaan uudestaan ​​laihdutus -TV -ohjelmassa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Silloin ja nyt. Huippukokki Tom Kerridgen laihtuminen oli uskomatonta ja inspiroivaa



Julkkiskokki ja erittäin laiha Tom Kerridge palaa BBC2: lle uudella painonpudotussarjalla nähdessään vaa'an nousevan takaisin ylös.



Raskaimmillaan hän painoi 30, mutta kun hän täytti 40 vuotta, hän jätti viinaa, seurasi dopamiiniruokavaliota - keskittyi terveellisiin elintarvikkeisiin, jotka vapauttavat onnellisia hormoneja - ja menetti vaikuttavan 12 kiven.



Helen Wood -näyttelijä paljasti

Viiden vuoden kuluttua Tom-one-one Tom on päättänyt tulla hoikemmalle ja ohuemmalle, joten hänen uusi esityksensä Lose Weight and Get Fit keskittyy liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

Kuusiosaisessa sarjassa, joka esitetään tammikuussa, hän palaa kotikaupunkiinsa Gloucesteriin.

Tom Kerridge vuonna 2011 kuvassa pubinaan, Hand and Flowers Marlow'ssa, Buckinghamshiressa - jota hän johtaa vaimonsa Beth Kerridgen kanssa - tuli ensimmäinen brittiläinen pubi, joka sai kaksi Michelin -tähteä (Kuva: PA)



Michelin-tähdellä palkittu kokki ja 11 vapaaehtoista saavat kaksi kuukautta laihduttaa kiloja, saada kuntoa ja muuttaa ruoanlaitto- ja liikuntatottumuksiaan.

Tom, joka on aiemmin esiintynyt Lose Weight For Goodissa, sanoi: Olen laihtunut muutaman vuoden sitten, mutta viime aikoina olen nähnyt sen hiipivän takaisin. Me kaikki punnitaan ja testataan kuntomme alussa ja lopussa.



ideoita tietokilpailukierroksiin

En tiedä kuinka paljon painan tai kuinka hyvässä kunnossa olen. Tulokset voivat tulla hieman herätyskutsuna.

Tammikuussa 2018 näytti hoikka ja onnellinen (Kuva: Dave Benett/Getty Images for Laz)

Ryhmä vaihtelee 20–60 -vuotiaiden välillä ja kaikilla on erilaiset motiivit, kuten korkean verenpaineen alentaminen.

Lue lisää

onko victoria wood kuollut
Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

BBC2: n pomo Patrick Holland sanoi: Tom on erityinen lahjakkuus, jonka edellinen sarja inspiroi perheitä eri puolilla Iso -Britanniaa.

Olen iloinen siitä, että hän palaa BBC2: lle uudella vuodella tämän upean ruoan ja terveyden esityksen kanssa.

Katso Myös: