Celebrity Big Brother 2014 perjantaina: 5 asiaa, jotka sinun on tiedettävä 7. päivän esityksestä

Tv -Arvostelut

Horoskooppi Huomenna

Ensimmäinen elävä häätö

Valittu tähtiValittu tähtiValittu tähtiValittu tähtiValittu tähti

Tervetuloa päivittäiseen Celebrity Big Brother -tapahtumaasi, jossa kerromme viidestä tärkeimmästä* tapahtumasta, jotka tapahtuivat live-häätöesityksessä, siltä varalta, että menit pubiin/ joudut ystävien toistojen kiertoon, jota et vain voinut (iso) tauko.



*Termin löysä käyttö



5. Ollie Locke tykkää Sam Faiersista!

Ollie ei usko, että hän olisi kiinnostunut hänestä, vaikka emme tiedä miksi, koska hän on naurettavan ihana ja kaunis tavalla, joka on hieman Joey Essex-y, nyt alamme ajatella sitä ja… OH Jumala, he voisivat tehdä VALMISTETTU CHELSEA/ TOWIE CROSSOVERISSA! Se näytettäisiin BBC Onessa, joten kukaan ei järkyttynyt, ja se voitaisiin kuvata jossain näiden kahden välissä, ehkä Liverpool Streetin aseman ympärillä?



4. Se oli Linda Nolan vastaan ​​Jim Davidson, osa 657

Jimillä oli muutama juoma ja heillä oli klassinen Linda v Jim run-in-eli se tuli tyhjästä, eikä kukaan tiennyt mitä oli tapahtumassa. Linda meni päiväkirjahuoneeseen kertoakseen isoveljelle, että hän oli oikeassa hänestä, hän on ilkeä, ja Jim sanoi, että hän sijoittaisi mieluummin tietyn ruumiinosan johonkin melko epämiellyttävään paikkaan sen sijaan, että laittaisi kyseisen ruumiinosan Lindan lähelle.

3. Maailman nopeimman rakkauskolmion vaikutukset tuntuivat edelleen

Ennen kuin hän palasi päärakennukseen, Lee piti Caseyn rintoihin tarttumista sopivana (vääränä) ja itki päiväkirjahuoneessa vakuuttuneena siitä, että yleisö ei pidä hänestä (oikein). Mutta sitten hän selitti, ettei hänen käytöksensä ollut sitä itse asiassa huono, koska hän on suudellut tyttöjä klubeissa ja suudellut eri tyttöjä eri klubeissa seuraavana yönä kuormia kertaa. Kuka selittää Leelle, että klubit eivät ole samoja kuin sängyt samassa makuuhuoneessa?

Toisessa vau, näemme miksi kaikki tytöt pitävät Lee -uutisista, nyt näyttää siltä, ​​että laulaja elää elämäänsä kuin Craig Davidin kappale, jota jokainen nainen varmasti haluaa mieheltä. Leen hauskimpien tarinoiden yleinen ydin: Nukuin yhden strippaajan kanssa maanantaina, nukuin toisen strippaajan kanssa tiistaina, nukuin toisen stripperin kanssa keskiviikkona, torstaina ja perjantaina minut oli kielletty nauhasta klubi. Sinulle, Craig David.



Lee ja Casey - julkkis iso veli

Päälle, pois, päälle, pois, kuka tietää? (Kuva: C5)

2. Casey ja Lee palasivat taloon

Palatessaan takaisin taloon (se on Caseyn, Leen ja Caseyn rinnat), pultinreiästä selviytyneet tuskin katsoivat evanderin suuntaan (anteeksi, spoileri) ja menivät sen sijaan muiden kotikaupunkien luo jakamaan juhlahaleja ja viisautta. Esitys päättyi siihen, että Luisa sai oppitunnin siitä, miten kansanmies Lee Ryan pitää enemmän yleisöstä. Siksi he kaikki huusivat, että päästä Lee ulos, katso - he eivät vain malttaneet odottaa häntä.



1. Evander häädettiin, kun Casey ja Lee valitsivat hänet

Luisalla ja Evanderilla oli vähiten yleisön ääniä, ja lopullinen päätös oli Lee ja Casey. He valitsivat Luisan jäämään (lähinnä siksi, että hän on Leen ystävä) ja Evander lähetettiin kotiin. Evander ei näyttänyt onnelliselta häädöstä, melkein kertoi Emma Willisille, ettei hän vaivaudu näyttämään hänelle, kuka hänet nimitti (tässä on muoto, Evander, älä mene sekaisin) ja kun häneltä kysyttiin, kuka hän halusi voittaa, . ei välittänyt ja b. ei voinut muistaa heidän nimeään ja löi löysästi Dapper -nimistä henkilöä.

Evander Holyfield

Evander Holyfield häädetään (Kuva: PA)

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian

Katso Myös: