Julkkis kolmikko parin nimet paljastettiin: Päivitykset tuomarien päättäessä, pitäisikö viihdyttäjä paljastaa kieltotaistelussa

Kokeet

Horoskooppi Huomenna

Julkkis kolmikko pari on edelleen nimetön10:01

Kiteyttää:

Suukapulainen määräys, joka estää julkkiksen nimeämisen kolmikieltokäskyn keskellä, pysyy voimassa sen jälkeen, kun Britannian korkeimmat tuomarit ovat pitäneet kiistanalaista järjestystä.



Naimisissa oleva tähti, joka tunnistetaan vain kirjaimilla PJS, on viihdealalla ja oli estänyt tarinan julkaisemisen hänen väitetystä suhteestaan ​​toisen parin kanssa noin neljä vuotta sitten.



Tänään viisi korkeimman oikeuden tuomaria totesi neljän vastaan ​​yksi enemmistöllä, ettei tarina ollut yleisesti kiinnostunut, ja tähden nimen julkaiseminen loukkaa hänen oikeuttaan yksityisyyteen. Julkkikselle kerrottiin päätöksestä tänään kello 8.00.



Luovuttaessaan tuomion Lord Mance sanoi: Ensinnäkin yksityisyyden suojan ottaminen, tarinan julkaiseminen loukkaa PJS: n, hänen kumppaninsa ja heidän lastensa yksityisyysoikeuksia.

Toiseksi sananvapaus, nämä eivät ole yleistä etua (vaikka kuinka paljon se saattaa kiinnostaa joitain yleisöä) julkaista suudelmia ja kertoa tarinoita tai kritiikkiä yksityisestä seksuaalisesta käyttäytymisestä yksinkertaisesti siksi, että asianosaiset voivat hyvin -tuntematon; ja siten ei ole oikeutta loukata yksityisyyttä julkaisemalla ne.

Tuomarit puhuvat



Sas kuka uskaltaa voittaa muurahaisen Middletonin
09:56

'Määräys on PJS: lle ja hänen perheelleen ainoa arvokas korjaustoimenpide'

Tuomarit sanoivat: Oikeuksien on oltava käytännöllisiä ja tehokkaita. Kieltokiellon myöntäminen on ainoa arvokas korjaustoimenpide PJS: lle ja hänen perheelleen, joille yksityisyyden loukkaaminen, joka aiheutuu englanninkielisissä tiedotusvälineissä tapahtuvasta lisäilmoituksesta vahingonkorvauksen sijaan, on todennäköisesti todellinen huolenaihe.
Keskeinen kysymys on, antaako oikeudenkäynti tuomari todennäköisesti pysyvän määräyksen. Kun kaikki nämä tekijät on tasapainotettu, enemmistö päättelee, että PJS todennäköisesti todistaa oikeudenkäynnissä, että NGN: n ehdottama julkaisu loukkaa vakavasti hänen ja hänen perheensä yksityisyyden suojaa ilman, että esillä oleva näyttö on tasapainossa ja että hän todennäköisesti saa pysyvän kiellon Internetistä ja sosiaalisen median julkaisusta huolimatta. Näin ollen väliaikainen kielto pidetään voimassa.

09:55

Julkaiseminen olisi 'PJS: n lasten etujen vastaista'

Tuomarit sanoivat: Kysymys kuuluu, voiko kiellolla olla edelleen hyödyllinen tarkoitus. On tärkeää ottaa huomioon edellisen julkaisun tiedotusvälineet ja muoto: Internetissä julkaistujen tietojen ja mediamyrskyn välillä on laadullisesti ero tunkeutuvuudessa ja ahdistuksessa sen jälkeen, kun englantilainen media julkaisee paperiversion yhdessä tarinan rajoittamattomalla internetyhteydellä.
Julkaiseminen tässä muodossa on vastoin PJS: n lasten etuja.



09:54

Tuomio jatkui

Yhteenvetona 39 sivun tuomiostaan ​​tuomarit sanoivat: On tärkeää erottaa toisistaan ​​väitteet yksityisyyden loukkaamisesta ja luottamuksen loukkaamisesta.

Tietojen laaja saatavuus julkisesti voi merkitä sitä, että PJS: llä olisi vaikeuksia saada pysyvä kielto siltä osin kuin hänen vaatimuksensa perustuu luottamuksellisuuteen, mutta eri näkökohtia sovelletaan yksityisyyden suojaa koskeviin väitteisiin, joissa mahdollisen lisäilmoituksen vaikutus todennäköinen ahdistus PJS: lle ja hänen perheelleen sekä tunkeutumisen tai häirinnän aste ovat edelleen erittäin tärkeitä.

09:43

Iskun yksityiskohdat käskyn takana

PJS kysyi tekstiviestissä AB: lle 15. joulukuuta 2011, oliko AB: n kumppani, joka tunnetaan vain CD: nä, kolmella tavalla.

Niinpä nämä kolme tapasivat kolmisuuntaisen seksuaalisen kohtaamisen, jonka he asianmukaisesti suorittivat, Lord Justice Jackson sanoi valitustuomioistuimessa aiemmin tänä vuonna.

Britannian rumin kaupunki

Seksisuhde päättyi ja molemmat pysyivät ystävinä, mutta AB meni myöhemmin sunnuntaina The Suniin tarinansa kanssa, mikä sai julkkiksen ryhtymään oikeustoimiin.

09:41

Päätös kumoaa hovioikeuden tuomion

Päätös kumoaa muutoksenhakutuomioistuimen maaliskuussa antaman tuomion, jossa sanottiin, että tähden nimeä koskevan julkistamiskielto voidaan kumota.

Lord Mance päätti tänään tähtien valituksen puolesta päätöksestä, ja tapaus voidaan nyt käsitellä täysimääräisesti.

Hän sanoi: Nyt se hyväksyy neljänneksen enemmistöllä valituksen ja jatkaa kieltoa oikeudenkäyntiin saakka.

09:40

Tilaus hyväksyttiin - ei yleistä etua

Sunin sunnuntaina saamat tiedot väitetystä tapauksesta on jo raportoitu laajalti skotlantilaisissa, Yhdysvalloissa ja muissa ulkomaisissa sanomalehdissä Englannin ja Walesin tuomioistuinten toimivallan ulkopuolella.

Mutta lordi Mance sanoi: On totta, että tarina on ollut saatavilla Internetissä ja sosiaalisessa mediassa, mutta jos kielto kumottaisiin, Sun tiedottaisi jutusta intensiivisesti tiedotusvälineissä sunnuntaina (ja epäilemättä muut sanomalehdet) sekä rajoittamaton Internet- ja sosiaalisen median kattavuus, jotka kaikki olisivat ylimääräisiä ja mahdollisesti kestävämpiä loukkauksia PJS: n, hänen kumppaninsa ja heidän lastensa yksityisyyteen.

09:37

Pariskunta pysyy nimettömänä

Luovuttaessaan tuomion Lord Mance sanoi: Ensinnäkin yksityisyyden suojan ottaminen, tarinan julkaiseminen loukkaa PJS: n, hänen kumppaninsa ja heidän lastensa yksityisyysoikeuksia.

Toiseksi sananvapaus huomioon ottaen ei ole yleistä etua (vaikka kuinka paljon se kiinnostaisi yleisöä) julkaista suudelma-tarinoita tai kritiikkiä yksityisestä seksuaalisesta käyttäytymisestä yksinkertaisesti siksi, että asianosaiset ovat hyvin tunnettu; ja siten ei ole oikeutta loukata yksityisyyttä julkaisemalla ne.

anakondan seksiasento
09:35

Tuomiota luetaan

Lord Mance on aloittanut tuomion ja kertoo tapauksen taustasta korkeimmassa oikeudessa.

Naimisissa oleva tähti, joka tunnistetaan vain kirjaimilla PJS, on viihdealalla ja oli estänyt tarinan julkaisemisen hänen väitetystä suhteestaan ​​toisen parin kanssa noin neljä vuotta sitten.

Tuomio tulee milloin tahansa.

deontay wilder tyson fury fight
09:26

Tuomio alkaa klo 9.30

Avioliiton ulkopuoliseen kolmikkoon kuuluva julkkis voitaisiin nimetä tänään, koska tuomion on määrä tapahtua klo 9.30.

Viisi korkeimman oikeuden tuomaria aikoo päättää, kumotaanko tähden, joka tunnetaan nimellä PJS, nimeämisen kieltäminen.

Määräys on voimassa korkeimman oikeuden menettelyn lopputulokseen asti.

09:03

Oikeudellinen taistelu alkoi tammikuussa 2016

Sanomalehti voitti ensimmäisen kierroksen tammikuussa, kun korkeimman oikeuden tuomari kieltäytyi asettamasta kieltoa kieltävän julkaisun.

Mutta mies valitti - ja kaksi muutoksenhakutuomioistuimen tuomaria päätti hänen hyväkseen.

Kuitenkin kolme valitustuomaria päätti myöhemmin, että se olisi poistettava kuultuaan väitteitä tabloidin kustantajalta News Group Newspapers.

Sanomalehti väitti, että kielto pitäisi lopettaa, koska julkkis oli nimetty artikkeleissa ulkomailla - Englannin ja Walesin lainkäyttövallan ulkopuolella - ja hänen nimensä löytyi Internetistä.

Päätös julkkiksen nimeämisestä voidaan tehdä tänään

korkein oikeus(Kuva: Supreme Court UK)

Julkkis, joka on mukana avioliiton ulkopuolisessa kolmikossa, voitaisiin nimetä tänään.

Viisi korkeimman oikeuden tuomaria aikoo päättää, kumotaanko tähden, joka tunnetaan nimellä PJS, nimeämisen kieltäminen.

Liverpool vs Newcastle-kanava

Aiemmin tänä vuonna The Sun sunnuntaina halusi julkaista selvityksen miehen väitetystä avioliiton ulkopuolisesta toiminnasta, mutta hän väitti, että hänellä oli oikeus yksityisyyteen ja ryhtyi oikeustoimiin.

Sanomalehti voitti ensimmäisen kierroksen tammikuussa, kun korkeimman oikeuden tuomari kieltäytyi määräämästä määräystä. Kaksi hovioikeuden tuomaria määräsi myöhemmin kiellon, joka esti miehen tunnistamisen.

Kolme muutoksenhakutuomaria kuitenkin päätti myöhemmin, että se pitäisi kumota kuultuaan bulvarilehden kustantajan News Group Newspapersin argumentteja.

Tuomarit ovat sanoneet, että mies on viihdealalla ja että hänen puolisonsa - jota kutsutaan YMA: ksi - on myös alalla tunnettu ja että pariskunnalla oli pieniä lapsia.

Määräys on voimassa korkeimman oikeuden menettelyn lopputulokseen asti.

Katso Myös: