Celebs Go Dating 2017: Kuka on näyttelijöissä ja mihin aikaan se alkaa?

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Celebs Go Dating -toimiston aiemmat asiakkaat ovat olleet Joey Essex, Charlotte Crosby ja Stephen Bear .



Ja näyttää siltä, ​​että on paljon muita showbiz -sinkkuja, joilla on vaikeuksia löytää tuo erityinen henkilö, kuten Lady Nadia Essex ja hänen tiiminsä palaavat näytöillemme seitsemän tutun kasvon kanssa.



Ottaa melko päänsärky sarjassa kaksi sellaisten Bearin kaltaisten kanssa - joka oli tuolloin salaa seurustellut tyttöystävänsä Charlotte Crosbyn kanssa - näyttää siltä, ​​että E4 -show -juoksijat ovat tehneet parhaansa etsiäkseen julkkiksia, jotka ovat vilpittömiä rakkauden etsimisessä (vaikka ei tarkoita, ettei ryhmässä ole naisia ​​tai kahta miestä!).



Mutta kuka tarkalleen on allekirjoittanut Celebs Go Dating Agencyn toivoen löytävänsä jonkun erityisen?

Milloin Celebs Go Dating alkaa?

Todellisuuden julkkis dating -sarjan uusi sarja ilmestyy Maanantaina 4. syyskuuta klo 22 E4 .

Kuinka kauan julkkikset menevät treffeille?

Celebs Go Dating kestää neljä viikkoa - yksittäisten julkkisten seuraaminen & apos; metsästää rakkautta. Viimeisen jakson odotetaan ilmestyvän 29. syyskuuta.



Tapaa Celebs Go Dating -näyttelijät

Ketkä tarkalleen ovat showbiz -sinkkuja, jotka ovat ilmoittautuneet uuteen Celebs Go Dating -sarjaan? (Kuva: Kanava 4)

James & Arg & apos; Hopea

Uusi ilme ansaitsee uuden laukauksen rakkauteen, eikö Arg? (Kuva: Kanava 4)



Hänelle ei ole vieras romanisoida naista kamerassa, koska hän vietti aikaa Ainoa tapa on Essexissä. Ja hänen viimeisen ja viimeisen kohtaamisensa katastrofaalisen laskeutumisen jälkeen tyttöystävänsä ja entisen roolinsa Lydia Brightin kanssa näyttää siltä, ​​että röyhkeä crooner on vihdoin valmis sitoutumaan.

Viettänyt suuren osan vuoden ensimmäisestä puoliskosta Thaimaassa kuntoutusklinikalla, jossa hän taisteli demoneitaan vastaan ​​ja omaksui terveellisen uuden elämäntavan, James, 29, on palannut Iso -Britanniaan etsimään rakkautta.

Näennäisesti uudistettu hahmo - Arg huijasi Lydiaa useita kertoja - Essex -poika oli varma E4 -näyttelyssä, koska hänet on jo nähty nauttimasta treffeistä upealla valikoimalla Lady Nadian käsin valitsemia tyttöjä ja hänen tiiminsä viime kuukausina.

Lue lisää

Julkkikset Go Treffit 2018
Kuka on uusi agentti Paul? Olivia kaivaa ex Chrisiä Kaikki kilpailijat Kaikki yksityiskohdat

Frankie Cocozza

Frankie Cocozza on valmis rokkaamaan yhden onnen tytön maailmaa! (Kuva: Kanava 4)

Paljon ei ole nähty kertaluonteisesta X Factorin pahasta pojasta sen jälkeen, kun hänet käynnistettiin näyttelystä vuonna 2011. Laulukilpailun fanit muistavat Frankien villistä rockistaan. roll -temppuja sekä hänen pyörremyrskynsä Geordie Shoren Hollie Haganin kanssa.

Hän tunnusti myös tunnetusti, että joidenkin valloitustensa nimet oli tatuoitu selälleen (mikä romanttinen!).

Pudottuaan parrasvaloista Brighton-poika, 24, näyttää asettuvan asumaan muutaman vuoden helvetin kohottamisen jälkeen.

julia ja nadia sawalha

Georgia & Toff & apos; Toffolo

Nähdään Sam Prince, Toff etsii oikeaa prinssiä! (Kuva: Kanava 4)

Hän elää elämää, josta vain monet voisivat uneksia, tuulen ympäri Länsi-Lontoon kaduilla, ostoksia ja suihkukoneita, samalla kun & quot; anteeksiantaminen & apos; hänen kumiensa kanssa.

Mutta Made In Chelsean fanit tuntevat Georgian Toffin. Toffololla ei ole kaikkea, sillä toistaiseksi hän ei ole onnistunut löytämään yhtäkään Charming -prinssiä SW10: n eliitin joukosta.

Hänen viimeisin rakkautensa oli Sam Prince (sarjan uusi tulokas), mutta se on jo noussut savuun, koska hän vuodevaatteet peräkkäin naisia.

Pystyykö Lady Nadia löytämään sopivan cadin Toffille, joka tekee vaikutuksen BFF: iin Marc Francisiin ja Victoria Baker Harberiin?

Bobby Norris

Bobby liittyy entiseen näyttelijä Argiinsa etsimään rakkautta (Kuva: Kanava 4)

Argin näyttelijä Bobby Norris on myös allekirjoittanut viraston toiveissa löytää Mr. Wright.

30-vuotias todellisuustähti on aiemmin seurustellut näyttelijä Harry Derbidgen kanssa ja hänellä on ollut myrskyisä onneton rakkaussuhde Charlie Kingin kanssa.

Mutta ITVBEn suosikki näyttää päättäneen, ja etsii nyt Celebs Go Dating -toimistoa auttamaan häntä löytämään herra Wrightin kotiin GC: hen.

Calum Paras

Voiko Lady Nadia löytää naisen, joka voi kesyttää naisia? mies Calum? (Kuva: Kanava 4)

Ikonisen jalkapalloilijan George Bestin poika ei ole vieras kauniille sukupuolelle, koska hän on jättänyt peräkkäin kauniita naisia ​​sydämessään.

Calum, 36, on yhdistetty Lindsay Lohanin kaltaisiin Bianca Gascoigne , Georgia Salpa, Sarah Harding, Jodie Marsh ja Caprice Bourret menneisyydessä. Viimeksi hänen uskottiin astuvan ulos UFC -rengastytön Lindsey Pelasin kanssa.

Tatuoitu malli ja henkilökohtainen valmentaja eivät ole vieraita myöskään treffiesityksessä, sillä he ovat näytelleet Celebrity Love Islandin alkuperäisessä versiossa.

Voiko Kalifornian naisten miestä kuitenkin kesyttää?

Charlotte Dawson

Charlotte Dawson toivoo löytävänsä myös romantiikkaa (Kuva: Kanava 4)

Brittiläisen sarjakuvan Les Dawsonin tytär Charlotte on äskettäin aloittanut uransa mallina ja todellisuus -tv -tähtenä.

24-vuotias pohjoismainen kauneus on jo esiintynyt Ex on The Beachin kaltaisissa elokuvissa, joissa hän onnistui kääntämään Stephen Bearin ja käyttäytymään ei-liian nuhjuisella tavalla.

Charlotte toivoo löytävänsä miehen kotiin viedäkseen äitinsä.

Sarah-Jane Crawford

Myös Sarah-Jane Crawford etsii rakkautta (Kuva: Kanava 4)

Alun perin Shipwrekcedin maineeseen noussut Sarah-Jane on jatkanut melkoista uraa, kun malli/näyttelijä/laulaja esittelee nyt oman radio-ohjelmansa.

34-vuotias Lontoon hämmästyttävä on viime aikoina työskennellyt Xtra Factorin parissa, mutta näyttää siltä, ​​että urapolkuinen kauneus on valmis avaamaan jonkin aikaa rakkausaikataulussaan.

Katso Myös: