Charley Hullilla on MMA -morsiamen kulma avoimen mestaruuden taistelussa

Golf

British Women's Open on Woburnissa tänä vuonna - Hullin kotikurssi(Kuva: SIPA USA / PA Images)

Hän on kulkuväylien kultainen tyttö, joka kannustaa häkkitaistelijallistaan ​​rengasmaalla.

10-vuotias synnyttää

Ja kun Charley Hull lähtee liikkeelle ensi viikolla AIG British Women's Openissa, kotikurssillaan Woburnissa, hänellä on enemmän kuin pusku lahja hänen puolellaan.

Buckinghamshiren pohjoisten laitumien viheriöiden lähestymispuita reunustavat puut ovat kuin kunnianvartijoita, jotka harjoittelevat häitään MMA: n supersuppa-mestarin Ozzie Smithin kanssa myöhemmin tänä vuonna.

Gallerioissa joukko ystäviä ja perhettä seuraa jokaista laukausta siinä toivossa, että Hull ei joudu samaan kohtaloon kuin Rory McIlroyn lavapelko Portrushissa viime viikolla. McIlroy oli niin innostunut tekemään vaikutuksen kotiyleisöönsä Pohjois-Irlannissa, että hän suihkutti nelinkertaisen bogeyn kahdeksan ensimmäisen reiän yli kuin graffiti metron seinälle, eikä hän toipunut.

Toisesta kierroksesta 65 huolimatta hän epäonnistui leikkauksella-ja Hull, joka voitti ensimmäisen ammattinimikkeensä neljä päivää ennen 18-vuotispäiväänsä-on päättänyt olla lankeamatta samaan ansaan.

Nyt 23 -vuotias hän sanoi: Tuntuu todella hienolta, että siellä on niin paljon perhettä ja ystäviä, jotka tukevat minua. Tietenkin tunnen oloni kotoisaksi Woburnissa, ja tiedän kurssin todella hyvin, mutta ilmeisesti se voi saada sinut yrittämään liikaa.

Avoimen kotiradan pelaaminen Portrush meni McIlroylle päärynän muotoiseksi ensimmäisestä tiistä lähtien (Kuva: Getty)

Yritän saada tasapainon juuri oikeaan.

Hull nauttii Woburnin tuntemuksesta niin paljon, että hän jopa teeskentelee, että puita vartioi väylät paljaimmilla rei'illä pysyäkseen 'vyöhykkeellä'.

Kotivartijan tehtävänä on jakaa Georgia Hall, jonka voitto Royal Lythamissa viime vuonna oli vasta kolmas brittiläinen Women's Open -voittaja sen jälkeen, kun tapahtuma on vihitty suurmestaruudeksi vuonna 2001.

mustavalkoinen minstrel

Vaikka olen pärjännyt melko hyvin linkkikursseilla, pidän ehdottomasti enemmän sisämaan tapahtumapaikoista, Hull sanoi. Nautin todella puiden reunustamien väylien pelaamisesta niin paljon, että joskus, kun pelaan linkkikursseilla, yritän kuvitella puita, jotka reunustavat väylät, kun visualisoin laukauksiani.

Kalenterivuonna, joka on jo täynnä punaisia ​​kirjaimia Hullille ja hänen kaunottarelleen, on paljon hyviä hetkiä visualisoida hänen vapaa-ajallaan.

Näkyvin heistä on Smithin kiinnittäminen, jonka tuki hänen tulevalle morsiammalle kurssilla saatiin vastineeksi, kun hän lensi kotiin Kalifornian turnausten välillä katsomaan hänen voittavan Impact Fight UK 14 supersuoripainovyön.

Hull ja sulhanen Smith solmivat solmun myöhemmin tänä vuonna

Kyllä, menin yhteen hänen taisteluistaan ​​aiemmin tänä vuonna, koska halusin tukea häntä, aivan kuten hän on tukenut uraani. Se oli aika siistiä ja rakastin nähdä hänet toiminnassa.

Hän on hämmästyttävästi auttanut minua sekä kuntoni että keskittymiseni kurssille - hän todella ymmärtää urheilun (komponentit), mikä on niin suuri apu.

Loppujen lopuksi hänelle on tärkeää saada myös elämä. Kyse ei ole vain minusta ja golfistani. Hän uhraa paljon asioita puolestani.

Tietysti naimisiinmeneminen tekee vuodesta joka tapauksessa erityisen erikoisen, mutta minulla on paljon tärkeitä asioita, joihin voin keskittyä ennen kuin käännän huomioni häihin.

Olisi hämmästyttävää voittaa AIG Women's British Open ja varmasti se tekisi tästä vuodesta erityisen, erityisen. Kotimajorini voittaminen olisi hämmästyttävää - samoin kuin eurooppalainen voitto Solheim Cupissa.