Charlotte Crosby ennen plastiikkakirurgiaa ja sen jälkeen - hänen kasvonsa muuttuvat vuosien varrella

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hän on ollut vakituinen kasvot tositelevisiossa useiden vuosien ajan.



Silti, vaikka Charlotte Crosby on varmasti tunnistettavissa, fanit voivat saada anteeksi, että he ottivat kaksinkertaisen kuvan Sunderlandin tytön vanhoista kuvista.



keskiviikon arpajaisten tulokset

Tämä johtuu siitä, että 28-vuotias on kokenut viime vuosina melko dramaattisen muutoksen.



Menneet ovat väsyneet pidennykset, oranssi fake rusketus ja ylikypsät kulmakarvat - ja niiden sijaan ovat huulet, hienostunut nenä ja sellaiset täyteläiset posket, joita esiintyy vain vauvoilla.

Aivan kuin se ei riittäisi, hänellä oli myös äskettäin rintatyö korjata synnynnäinen tila, mikä tarkoittaa, että myös hänen pilkkominen lisääntyy.

Joten seurataksesi kaikkea, mitä hän oli tehnyt, katso tässä, mitä entinen Geordie Shore -tähti on säätänyt - ja miltä hän näyttää nyt tuhansien kilojen leikkauksen jälkeen.



Charlotte on edennyt pitkälle siitä lähtien, kun hän esiintyi televisiossa ensimmäisen kerran seitsemän vuotta sitten (Kuva: PA)

Nenästä huulille hän on näkyvästi erilainen ulkonäöltään (Kuva: WENN.com)



Kun hän esiintyi ensimmäisen kerran näytöllä Geordie Shoren ensimmäisessä sarjassa (2011), Charlotte oli kuvailematon.

Mutta muutaman ensimmäisen kauden jälkeen fanit alkoivat huomata jotain hauskaa hänen kurkustaan.

Hän tuli puhumaan huulten täyteaineiden käytöstä ja myönsi menevänsä injektioihin viiden tai kuuden kuukauden välein pitääkseen tyynynsä täytettynä.

Hän on myös itse tunnustanut Botoxin rakastaja, joka aloitti parikymppisenä ja otti kulmakarvatatuointeja, jotta hän olisi aina valmis näyttöön.

Sitten hän meni ensimmäiseen merkittävään plastiikkakirurgiaansa vuoden 2016 alussa saadakseen uuden nenän ja kertoi faneilleen jälkeenpäin, että hän oli ollut epävarma siitä vuosia.

Charlotte (L) sekä Holly Hagan ja Sophie Kasaei vuonna 2011 (Kuva: NEWSAMpix)

Mistä he tulivat? Charlotten huulia on vaikea hukata (Kuva: Instagram/charlottegshore)

'Vanha nenäni oli kauhea, se oli niin huono', hän sanoi tuolloin. - Kun katsoin itseäni aiemmin ja käännyin sivulle, minusta tuli pahoinvointi, koska nenäni näytti niin kauhealta.

'Kukaan ei koskaan huomannut nenääni, en ole koskaan saanut koko elämäni aikana yhtäkään kommenttia, jossa sanot, että sinulla on huono nenä. Mutta en ollut tyytyväinen siihen, tein sen puolestani. '

Kuitenkin houkuttelevuus & quot; parantaa & apos; hänen ulkonäkönsä ei pysähtynyt tähän.

`` Tiedän, mitä ihmiset tarkoittavat siitä, että leikkaus on liukas rinne '', hän sanoi kerran ja myönsi, että se voi aiheuttaa riippuvuutta.

Pian tämän jälkeen Charlotte meni jälleen veitsen alle loppuvuodesta 2017 ensimmäiseen rintatehtäväänsä, mikä lisäsi rintaliivien kokoa kunnioitettavasta 34D: stä nykyisiin whoppersiinsa.

Silti hän sanoi, ettei sulje pois kosmeettisia töitä ja saattaa jopa mennä äärimmäisiin ponnistuksiin tehdäkseen itsensä onnelliseksi.

'Sanon aina, että en pidä otsastani, koska se näyttää muurahaiselta Ant & Decilta, ja näin Maria Fowlerin leikkaavan hiuksiaan hiusrajan alentamiseksi, mitä voisin harkita', hän sanoi äskettäin.

Kuvassa VIP -lanseeraustilaisuudessa Melbournessa, Australiassa, 2011 (Kuva: Wireimage)

Charlotte osoitti äskettäin dramaattisen laihtumisen (Kuva: charlottegshore/Instagram)

Charlotte järkyttää tänä aamuna katsojia, joilla on muoviset kasvot & apos; (Kuva: ITV)

Kaikki eivät kuitenkaan ole vaikuttuneita hänen kirurgisesti parannetusta ulkonäöstään.

suhde steph mcgovern kumppani

Maaliskuussa tänä aamuna esiintyessään katsojat hämmästyivät hänen kasvoistaan, joita jotkut leimasivat 'tunnistamattomiksi'.

Jotkut jopa ottivat huolensa huomioon Twitterissä.

Eräs katsoja sanoi: 'Charlotte, lopeta vaikka mitä teet kasvoillesi! Olet aivan liian nuori näyttämään niin muoviselta. '

Toinen lisäsi: 'Mitä ihmettä Charlotte on tehnyt kasvoilleen? Hän näyttää puhuvalta vahateokselta '

Kolmas sanoi: 'Charlotte Crosby näyttää aivan eri henkilöltä wow'

Katso Myös: