Halvempi vaihtaa virallisesti nimesi ja hankkia uusi passi kuin päivittää lentolippu

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

On järkyttävää, että virallisen nimen vaihtaminen ja uuden passin hankkiminen voi maksaa vähemmän kuin lentolipun päivittäminen.



Tutkimus lähteestä Lentokentän pysäköintialue näytä joidenkin lentoyhtiöiden veloittavan 160 puntaa lentolipun nimen päivittämisestä - meno -paluulento maksaa 320 puntaa.



Mutta eniten voit maksaa uudesta passista 187 puntaa, jos haluat sen valmistettavan ja luovutettavan sinulle tapaamisen yhteydessä , samalla kun vaihdat nimesi kyselykustannusten mukaan enintään 36 € .



puukotus sainsburyn parkkipaikalla

Airport Parking Shop tarkasteli 27 suosittua lentoyhtiötä selvittääkseen lipun nimen vaihtamisen kustannukset.

Jotkut veloittavat maksutta pienen kirjoitusvirheen korjaamisesta ja toiset nimellisestä kirjoitusvirheestä, toiset lentoyhtiöt määräävät rangaistuksia jokaiselle, joka pyytää nimen muuttamista.

Alice Fowler, Airport Parking Shopin tuotepäällikkö, sanoi: Jotkut näistä maksuista ovat liian jyrkkiä ja näyttää siltä, ​​että lentoyhtiöt hyötyvät asiakkaidensa onnettomuuksista, jos he eivät voi enää matkustaa ja haluavat siirtää lipun jollekin toiselle. '



Mutta luulin, että 'Mental Liz' oli hänen oikea nimensä? (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Vakiopassin ja nimenmuutoksen saaminen maksaa 85 puntaa, mutta easyJet, Finnair Flybe, Norwegian, Vueling ja Ryanair veloittavat enemmän kuin päivittääkseen joitain lippuja.



joka on channing Tatumin vaimo

Kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat lipun tyyppi, milloin ja miten lippu on varattu, miten korjaus tehdään ja jos sinun on maksettava erilaisia ​​veroja.

Mutta kirjoitusvirheen päivittämisen ja koko nimen muuttamisen välillä on eroja.

Se voi esimerkiksi korjata pienen kirjoitusvirheen Air Canada, British Airways, easyJet, Jet2, KLM, Norwegian, Ryanair, United Airlines, Virgin ja West Jet.

Asiat muuttuvat nopeasti, kun tarvitaan vakavampia muutoksia - halvin hinta, jonka he löysivät, siirtävät lipun kokonaan uuteen hintaan 25 puntaa TUI: lta.

Lue lisää

leona lewis poikaystävä 2013
Järjestelmän voittaneiden matkagenien salaisuudet
Perhe matkustaa ympäri maailmaa ilmaiseksi Matkusta ilman, että rahat loppuvat koskaan Mies, joka sai 40 000 punnan lennon 200 £: lla Olen käynyt 125 maassa 10 puntaa päivässä

Toiset eivät yksinkertaisesti salli sitä ollenkaan.

Fowler sanoi: Virgin, Flybe, Norwegian ja Vueling eivät missään olosuhteissa salli asiakkaiden muuttaa lipun nimeä, ja alkuperäinen varaus on peruutettava ja varattava uudelleen. '

Hän lisäsi: Suosittelemme, että matkustajat tarkistavat ennen varauksen tekemistä lentoyhtiön korjauskäytännöt, sillä vaikka jotkin lentoyhtiöt tekevät lipun nimen vaihtamisen erittäin helpoksi. . . toiset, kuten Ryanair, Flybe ja Vueling, eivät veloita merkittävää maksua, joka voi joissain tapauksissa olla enemmän kuin lennon hinta. ''

Katso Myös: